Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 15.: a Rákok fontos célt szeretnének elérni, a Nyilasok nyugodtabb életre vágynak

Napi horoszkóp március 15.: a Rákok fontos célt szeretnének elérni, a Nyilasok nyugodtabb életre vágynak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hosszú hétvége utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Kellemetlen perceket okoz a hosszú hétvége utolsó napján egy bizonyos dolog, aminek eddig nem tulajdonítottál nagyobb jelentőséget, ahelyett azonban, hogy az idődet vesztegetnéd a felesleges bosszankodással és a válaszok keresésével, inkább fókuszálj most arra, hogy mihamarabb pontot tehess a kellemetlenséget okozó ügy végére, nehogy aztán egyszer csak a fejedre szakadjon az egész, tokkal vonóval. Minden más ráér még, hisz neked ez van a fontossági sorrend tetején, így semmi sem olyan sürgető, hogy emiatt elodázd a megoldást. Gyorsan zárd le, hogy ne tornyosulhasson föléd az egész, hidd el, te is sokkal nyugodtabban éled majd az életed!

BIKA (április 21-május 20)

Nem igazán tudsz elengedni egy bizonyos dolgot, amiből már mindent kihoztál, egyszerűen nincs több lehetőség benne, mégis ragaszkodsz hozzá. Ennek okán gyakorlatilag feleslegesen vesztegeted az idődet olyasmire, amiben nincs már elérhető cél, így lemaradsz azokról a lehetőségekről, amelyekben még rengeteg kiaknázatlan terület lenne. A saját érdekedben ne fusd tehát tovább a felesleges köröket, tanulj meg bizonyos helyzeteket a helyükön kezelni, s ha valami nyilvánvalóan véget ért, azt engedd mindörökre. Keress inkább új lehetőségeket, amelyekben van még fantázia, s amelyek új sikereket ígérnek!

IKREK (május 21-június 21)

Az esetek döntő többségében megállás nélkül futsz a mókuskerékben, gyakorlatilag nincs lehetőséged arra, hogy megpihenj, ebből kifolyólag mind mentálisan, mind pedig fizikailag roppant fárasztó életet élsz. Még nem késő azonban belátnod, hogy ha így folytatod, előbb-utóbb össze fogsz roskadni, illetve egy idő után azt sem fogod tudni követni, hogy tulajdonképp mi a célod az Életben. Találj valamiféle motivációt, amely mindvégig a szemed előtt lebeg és adott esetben lendületet ad ahhoz, hogy fizikailag előrehaladj! Neked is csak egy életed van, amelyet úgy kell hasznosan kihasználnod, hogy minél több maradandó, pozitív élménnyel gazdagodhass!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos célt tűztél ki magad elé, melyet mindenképp szeretnél elérni, egyenlőre azonban az eszköztárad igen hiányosnak tűnik ahhoz, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet. Szedd össze tehát minden tudásodat, tapasztalatodat és akaraterődet, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, ami a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a környezetedben kissé elrugaszkodva a realitástól olyasfajta magasságba helyezte a mércét számodra, amelyet tapasztalatlanságod okán nem tudsz megugrani. Épp ezért mihamarabb tisztázd az illetővel, hogy ez neked, ha akarod sem fog menni. Ne szégyelld elismerni, hogy megvannak a magad határai, hidd el, jobb lesz ez így, mintha később okozol csalódást másoknak és saját magadnak is. Ne aggódj emiatt, mert senki nem azt fogj gondolni, hogy a hozzáállásoddal van baj, sokkal inkább egyszerűen tisztában vagy a realitásokkal!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hosszú hétvége utolsó napján lehetőséged nyílik arra, hogy precízen eltervezz mindent, ami az előtted álló, milliónyi feladatot illeti. Azért a nagy tervezgetés mellett azt is érdemes figyelembe venned, hogy ez az utolsó nap ezen a hétvégén, amikor a barátaiddal lehetsz, amikor kikapcsolódhatsz és következmények nélkül akár feltett lábbal pihenhetsz. Érdemes tehát kihasználnod az alkalmat és olyasféle programokon részt venned, amelyek feltöltenek energiával az előtted álló, rövid munkahétre.!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hosszú hétvége utolsó napján olyan szituációba kerülsz, amely nem tartozik épp a komfortzónádba, ám ha már benne vagy, akkor kénytelen vagy a lehető legjobb tudásod szerint megállni a helyed. Próbáld a maximumot nyújtani, ne engedd, hogy a körülmények magukkal ragadjanak. Csakis arra koncentrálj, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére, hisz érthető módon a lehető legkevesebb időt próbálsz az idődből vesztegetni. Vannak ilyen élethelyzetek, amikor bizony nem épp rózsaszín minden, ám mivel ez is építő jelleggel hat a személyiségedre, így érdemes beleállnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan célkitűzéseid vannak, amelyek mind-mind elég nagy falatnak számítanak, ennek okán abszolút nem mindegy, hogy miképp indulsz neki valamennyinek. Koncentrálj tehát arra, hogy biztos alapokra építs, épp ezért most lehetőség szerint egyszerre egy feladattal foglalkozz, ne nagyon vállalj mást, hisz éppen elég egyszerre eggyel is megbirkóznod. Az ezzel járó nehézségeket azonban nem éled meg nagy teherként, hiszen most végre a magad választotta úton járhatsz, s kifejezetten élvezed is a munkát. A siker mellett így hosszú időre szóló élményekkel is gazdagabb leszel majd.

NYILAS (november 23-december 21)

Kezdesz ráunni a hosszú ideje tartó vesszőfutásra, arra, hogy általában olyan helyzetekbe sodródsz, amelyekben kockáztatnod kell, amit pedig rendkívül fárasztónak találsz. Az, hogy folyamatosan szabadulni akarnál az ilyen és hasonló szituációkból, az egy jel is lehet számodra, hiszen előbb-utóbb felemészt lelkileg és fizikailag az az orosz rulett, amit játszol. Igyekezz tehát a jövőben arra koncentrálni, hogy mindenképp biztonságos talajon mozogj, hogy ne akarj folyton a szakadék széléről visszamászni, inkább arra törekedj, hogy ne sodródj ki oda. Hidd el, sokkal nyugodtabb éjszakáid lesznek, nem kell folyton tizenkilencre lapot húznod!

BAK (december 22-január 20)

A hosszú hétvége utolsó napján, miközben abszolút mértékben egyetlen dologra kellene koncentrálnod a maradéktalan siker érdekében, egyfolytában olyan impulzusok érnek, amelyek letérítenek az útról, ezáltal veszélybe kerül az eredmény is. Annak érdekében tehát, hogy a végén sikeres lehess, mindenképp érdemes kizárnod a zavaró tényezőket és csakis arra összpontosítani, amit éppen csinálsz. Meglátod, a végén majd mennyire büszke lehetsz magadra, s akkor ráérsz más dolgokkal foglalkozni, illetve bőven lesz időd új kihívások után nézni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szerencsére és persze neked is köszönhetően olyasféle sikerre tehetsz szert a hosszú hétvége utolsó napján, amellyel végre nyomatékosíthatod a környezetedben azt, hogy egyenrangú partnerként számolhatnak veled, hogy te is bírsz olyan kvalitásokkal, amelyek érdemessé tesznek arra, hogy sikeres lehess. Miután learattad a babérokat, a nap hátralévő részében lazíthatsz, kikapcsolódhatsz, hisz semmiféle kard nem lebeg a fejed felett! Légy azonban résen, hisz nem tudhatod, mikor adódik olyan váratlan helyzet, amely azonnali beavatkozást igényel!

HALAK (február 20-március 20)

Tanácstalanul toporogsz egyhelyben, fogalmad sincs, merre menj tovább, azt azonban határozottan érzed, hogy hamarosan döntést kell hoznod a jelenlegi ügyben, amelyben állsz sarokba szorítva. Úgy gondolod azonban, hogy bármerre is mész, valahol mindenképp vár majd minimum egy hétfejű sárkány, akivel meg kell küzdened a győzelemért, emiatt nem igazán mersz elindulni. Amennyiben a félelmeidből táplálkozol, abban az esetben el se indulj, hisz az lesz az, ami a elveszi a lehetőséget attól, hogy sikeres es boldog lehess. Próbáld ki, milyen érzés, amikor bátran mész előre és nem folyton a körülmények foglalkoztatnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!