Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 14.: az Oroszlánok véget vetnek a róluk terjedő pletykáknak, a Skorpiók váratlan helyzetben állnak helyt

Napi horoszkóp március 14.: az Oroszlánok véget vetnek a róluk terjedő pletykáknak, a Skorpiók váratlan helyzetben állnak helyt
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Valaki iránt plátói szerelmet táplálsz, egyszerűen egész nap nem tudod kiverni az illetőt a fejedből. Emiatt hajlamos vagy hanyagolni minden kötelezettségedet, ami viszont már másoknak is feltűnik. Szép dolog a szerelem, az azonban mindenképp elengedhetetlen, hogy azokra a dolgokra is figyelj, amelyeket egyszerűen nem lehet elhanyagolni! Akkor majd ráérsz átadni magad az érzéseidnek, amikor minden mással végeztél, persze csak ha semmiképp nem tudod párhuzamosan műkodtetni a szívedet és az eszedet!

BIKA (április 21-május 20)

A körülötted élők nem értenek egyet veled egy vitás kérdésben a hét második napján, a dolog végére azonban neked kell a pontot kitenni. Mivel azonban félnek, hogy rossz döntést hozol, megpróbálják mindenáron megváltoztatni a véleményedet. Te azonban a legkevésbé se foglalkozz senkivel, ne hagyd magad befolyásolni, hisz pontosan tudod, hogy az a jó irány, amerre elindultál. Csak menj, amerre a józan eszed diktálja, abból nem lehet baj!

IKREK (május 21-június 21)

Annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már a zsebedben érzed a sikert. Ez a fenenagy önbizalom azonban korántsem biztos, hogy a javadat fogja szolgálni, inkább érdemes szerényebb hozzáállást mutatnod annak érdekében, hogy hosszútávon sikeres lehess. Jelen pillanatban vannak egyébként is, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit elszédítettc igyekezz tehát egy kicsit magadba szállni és alázatot gyakorolni, hidd el, mérföldkövekkel népszerűbb leszel!

RÁK (június 22-július 22)

Fogytán van a türelmed, ennek okán sürgeted a folyamatban lévő ügyeidet, képtelen vagy ugyanid higgadtan a dolgok végére járni. Nem biztos azonban, hogy érdemes fejjel a falnak futva áttörni minden olyan gátat, ami a jelen pillanatban még akadályoz. Ehelyett inkább okosan és logikusan gondold végig, melyik lábadat kellene előre tenned annak érdekében, hogy elkerüld a hasraesést! Szerencsére senki nem hajt ostorral, nem kell tehát mindent elkapkodni, türelemmel, precízen menj végig a folyamaton, akkor bizonyára a sikerre is nagyobb esélyed lehet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rosszindulatú pletykák jutnak a füledbe a hét második napján, melyek közül a legtöbbnek te is részese vagy. Ne hagyd azonban szó nélkül a dolgot, bátran vedd fel a kesztyűt és szállj vitába azok ellen, akik teljesen alaptalan dolgokat állítanak rólad a hátad mögött. Légy őszinte, mond el nekik szemtől-szembe a véleményedet, ha már nekik nem sikerült egyenesen megfogalmazniuk. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha mindenkivel sikerül tiszta vizet önteni a pohárba. Ne feledd: mindig az egyenes út az egyszerűbb, mutass tehát példát nekik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második napján a Sors összehoz valakivel, aki azonnal elnyeri a szimpátiádat, olyasfajta megnyerő stílussal rendelkezik ugyanis, ami abszolút magával ragadó számodra is. Érdemes tehát nyitottnak lenned, hiszen előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat közöttetek a dolog. Ne sürgesd azonban semmiképp a folyamatot, inkább érdemes ésszel gondolkodnod, amennyiben ugyanis a szíved szerint cselekszel, abban az esetben az első pillanatban elijesztheted az illetőt és az egész elúszik majd az árral. Ne kapkodj, csak lassan építkezz, biztos alapokra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyedülálló lehetőség adódik a hét második napján, amely a nem mindennapi kategóriából való, s elég nagy kalandnak ígérkezik ahhoz, hogy bármilyen oknál fogva elszalaszd. Ragadd tehát meg az alkalmat, hiszen sose tudhatod, hogy mikor talál meg ismét egy ilyen vagy akár csak hasonló lehetőség. Ezúttal minden adott ahhoz, hogy bebizonyíthatod, miben vagy tehetséges, most kitűnhetsz végre a tömegből! Légy büszke magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút a kiszámíthatóság híve vagy, szeretsz előre tervezni, minden egyes momentumot aprólékosan végiggondolni. Valahogy azonban minden precizitásod ellenére a hét második napján olyan örvénybe kerülsz, amelybe fogalmad sincsen, miképp jutottál, ennek okán az első pillanatban kezd eluralkodni rajtad a frusztráció. Minden nehézség ellenére igyekezz mégis úgy felfogni a dolgot, hogy időnként szükség van arra is, hogy elengedd magad és egyszerűen sodródj az árral. Amennyiben tudsz úszni, abban az esetben ne aggódj, nem fogsz megfulladni!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy tűnik, hosszú várakozás után most végre megtaláltad azt a személyt, akivel közös az érdeklődési körötök, együtt tudtok olyan programot csinálni, amit mindketten élveztek. Érdemes tehát hosszú távon közös célokban és tervekben gondolkodnotok, hisz úgy tűnik, együtt egy jól olajozott csapat lehettek. Ketten ugyanis sikerre vihettek olyan projekteket is, ami neked eddig senki mással nem sikerült! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

A hét második napján kibontakoztathatod végre a kreativitásodat, hiszen az általad megkezdett folyamatból valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd tehát ki a lehetőséget, most ugyanis minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a tervedet, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és helyetted learatni a babérokat. Ne hagyd magad, küzdj meg a sikerért!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan alapvetően őszinte és egyenes emberként ismer a környezeted, a véleményedet minden körülmények között nyíltan vállalod, vannak azonban neked is féltett titkaid, amelyeket nem szívesen osztasz meg másokkal. Mindennek ellenére a hét második napján mégis kicsúszik a szádon valami, amit az eszed szerint nagyon mélyre kellett volna ásnod magadban, valahogy azonban nem-igen tudtad kontrollálni a szavaidat. Ezen kár már bánkódnod, hisz amit kimondtál, visszaszívni nem lehet, kérj mégis diszkréciót az illetőtől, legközelebb pedig vigyázz, hogy mit mondasz!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második napja abszolút alkalmasnak tűnik arra, hogy bizonyos folyamatokat véglegesíts, a benned rejlő bizonytalanságokat leküzdd és döntést hozz, merre szeretnél továbbmenni. Amennyiben van rá lehetőséged, abban az esetben munka után ne tervezz programot, kicsit vonulj vissza annak érdekében, hogy mindent racionálisan végig tudj gondolni, hiszen most hosszútávra szóló döntéseket kell meghoznod, amiket csak olyanformán lehet átrágni, ha semmiféle csábító inger nem ér. Hidd el, sokkal könnyebb lesz az életed, ha bizonyos terhektől mihamarabb megszabadulsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!