Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 14.: az Oroszlánok pozitív életérzésüknek köszönhetik a sikereiket, a Szüzeknek időnként érdemes engedniük az elveikből

Napi horoszkóp március 14.: az Oroszlánok pozitív életérzésüknek köszönhetik a sikereiket, a Szüzeknek időnként érdemes engedniük az elveikből

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút nem juttok közös nevezőre egy borzasztóan makacs személlyel, annak ellenére ugyanis, hogy mindent bevetettél, hogy meggyőzd az igazadról és a saját oldalara állítsd, ő mégsem hajlandó engedni a huszonegyből. Mivel azonban egészen idáig nem sikerült se szépen, se határozottan jobb belátásra bírnod, ezért beláthatod, hogy tulajdonképp egy felesleges idő- és energiapazarlás az, amit csinálsz. Amennyiben az illető ragaszkodik a saját útvonalához, abban az esetben neked semmiképp nem kell győzködnöd a továbbiakban, hagyd, hogy menjen a saját feje után. Ha elbukik, az is az ő baja lesz, ne neked fájjon emiatt a fejed!

BIKA (április 21-május 20)

A hosszú hétvége közepén nem kapsz túl pozitív híreket, a kialakulni látszó helyzet pedig kissé kétségbe ejt. Gyorsan szeretnél megoldást találni annak érdekében, hogy a legkevésbé sérüljenek az érdekeid, így azonban nem-igen fogsz tudni kézzel fogható eredményt elérni. Gondolkodj megoldás centrikusan, ne hagyd, hogy a köd ellepje a józan ítélőképességedet, keresd a megoldást, amennyiben szükséges kérj segítséget. Hidd el, a pohár félig tele van, ha pozitívan állsz a helyzethez!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan ritkaságszámba megy a mai világban, te mégis elmondhatod magadról, hogy olyan barátaid vannak, akikre minden minden körülmények között számíthatsz, legyen szó bármiről. A kapcsolatotok tiszta és őszinte, ez pedig többet ér számodra mindennél. Nem lesz ez másképp a mai napon sem, egy olyan természetű kérdésben fordulhatsz ugyanis hozzájuk segítségért, amelyet nem osztanál meg minden szembejövővel, így a barátaid lesznek azok, akikben hallgatóságra lelhetsz, illetve akik kihúznak a kátyúból. Nélkülük ezúttal sem sikerült volna, épp ezért becsüld meg őket és igyekezz éreztetni, hogy ők is bátran számíthatnak rád, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!

RÁK (június 22-július 22)

Váratlan helyzet adódik a mai napon, amellyel nem számoltál, épp ezért ejt a dolog kétségbe, hiszen sokkal zökkenőmentesebben szeretted volna a rád váró feladatot elvégezni. Mielőtt azonban eszeveszett kapkodásba kezdenél, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet, próbálj racionálisan, hideg fejjel gondolkodni, ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak egyetlen percig is, hisz ha a szívedre hallgatsz, ezúttal valószínűleg rossz irányba indulsz majd. Most semmi más nem annyira fontos, mint az, hogy ezt a helyzetet ésszerűen megoldd és megnyugodhass végre, hisz nem hiába tekint rád mindenki a határozottság és a talpraesettség mintaképeként. Csak magadban, illetve a józan eszedben kell bíznod és nyert ügyed van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút pozitív életérzéssel, tervekkel tele vágsz bele az előtted álló projektbe, ez a fajta szemléletmód pedig megnyerőnek tűnik, sokkal könnyebben győzöl meg ugyanis embereket, sokkal zökkenőmentesebben megy majd minden a maga útján és ez abszolút téged igazol. Persze nem árt közben ügyelned arra, nehogy elveszítsd a józan gondolkodásodat, igyekezz két lábbal állni a földön és a helyükön kezelni azokat a helyzeteket, amelyeket meg kell oldanod. Ezen a hosszú hétvégén ünnepeld az Életet, romantikázz, bonts ki egy üveg különleges bort és koccints a szerelmeddel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mások számára kissé fura álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely szokatlansága okán kiváltja a többiek rosszallását, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között görcsösen ragaszkodik a mindenki által járt útvonalhoz. Ez mind nagy bátorságra vall, tudd azonban megítélni, hogy hol a határ, hogy még időben megálljt tudj parancsolj magadnak. Amenyiben ugyanis mindenáron azeretnéd a "csakazértis" elvét vallani, abban az esetben nagyon könnyen bajba is sodródhatsz, épp ezért időnként a magad érdekében is érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másokétól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akarj mindenáron a szabályokon felülemelkedni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan helyzet áll ma elő, ahol gyorsan kell cselekedned, minden tudásodat bevetve, mindezt annak érdekében, hogy ne fulladjanak kudarcba az eddig megtett erőfeszítéseid. Minden tőled telhetőt tegyél meg azért a célért, amelyet eredetileg tűztél ki magad elé, ne add fel az álmaid, hisz egy napon a célszalagot átszakítva te leszel a bizonyosság mások számára, hogy igenis megéri kitartóan küzdeni azért, amit szeretnél elérni. Ne engedd, hogy mások bizonytalansága zökkentsen ki, minden idegszáladdal koncentrálj arra, hogy sikerüljön a gépezetbe került porszemet elfújnod, higgy magadban és minden akadályt le tudsz majd győzni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az arcodra van írva a magabiztosság, amelyet semmiféle nehézség nem tud lemosni, úgy érzed, kisujjból kirázol bármit, amit rád bíznak. Kétségtelenül fontos az, hogy kellőképp magabiztos legyél, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne vedd félvállról a dolgokat, mert ha túlzott magabiztosságod okán lankad a figyelmed, olyan hibát követhetsz el, ami eleve meghatározza az eredményt is. Igyekezz szerényebben végezni a rád bízott feladatokat annak érdekében, hogy ne kerülj bajba és feleslegesen ne kelljen felelősséget vállalnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakit szeretnél mindenáron megóvni a kalamajkától, hiszen folyamatosan azt látkd, hogy gyakorlatilag ahova lép, ott fű nem nő, neked pedig nagyon nehezedre esik ezt a folyamatot szótlanul végignézni. Mivel azonban helyette nem vállalhatsz felelősséget semmiért, épp ezért érdemes inkább finoman megpróbálod erre felhívni a figyelmét úgy, hogy ne lépj át semmiféle határvonalat nála, így talán még nyitottabb is lesz más nézőpontjára. Amennyiben azonban süket fülekre találsz, egyetlen percig ne érezd rosszul magad, hisz te mindent megtettél annak érdekében, hogy ne rohanjon a vesztébe. Engedd el, ez az ő élete, ha elhasal, majd a saját hibájából tanul.

BAK (december 22-január 20)

Nem vagy épp a legjobb állapotban sem lelki, sempedig fizikai értekenbe, épp ezért csak azt látod jónak, ha a világtól elzárkózva, a takaród alá bújva magadba fordulva várod, amíg valami ki nem zökkent ebből az állapotból. Magad sem tudod megmagyarázni azt, hogy mi okozza nálad ezt állapotot, csupán azt érzed, hogy szívesebben vagy otthon, egyedül, mint emberek között, ahol különböző ingerek érnek, amelyeket kezelni kell, ha lehet, intelligensen. Mielőtt azonban belesüppedsz ebbe a kissé depresszív állapotba, igyekezz vigaszt találni egy olyan személynél, akiről úgy gondolod, vevő a problémáidra és kiránt a gödörből, amelybe kerültél. Amennyiben sikerül megtalálnod a megmentődet, abban az esetben ne habozz elmondani, ami a szívedet nyomja, hátha tud egy kézzel fogható tanáccsal szolgálni az illető. Keress pozitív impulzusokat, amelyeket továbblendítenek az utadon!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki, aki nagyon fontos számodra, egyre távolabb kerül tőled, teljesen fojtónak érzi ugyanis a túltolt törődést a részedről. Borzasztóan zavarja a féltő szereteted, amit talán kissé túlzásba is vittél mostanra. Érthető, hogy fontos számodra és szeretnéd megóvni, mégse akarj ennyire rátelepedni, hisz ezzel csak eltaszítod magadtól. Engedd szabadon, s ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor tartsd rajta a szemed a távolból, de hagyd kibontakozni, hisz másként csak azt éred el, hogy besokall és továbbáll. Mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra, hadd repüljön ő is. Ha eltörik a szárnya, úgy a saját bőrén tanulja meg, hogy hol vannak a korlátai. Csak abba gondolj bele, hogy te vajon szeretnéd-e, ha valaki minden lépésedről és mozdulatodról tudni szeretne. Na ugye, hogy nem.

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan még kindig javában tart a hosszú hétvége, pihenés helyett azonban mégis te lehetsz az, aki képes kioldani a gordiuszi csomót egy bizonyos helyzetben, a többiek ugyanis jó ideje tanácstalanok abban a tekintetben, hogyan is kellene a dolgot megoldaniuk, te viszont elkaptad a logikai fonalat, így könnyedén veszed az akadályokat. Igyekezz tehát világosan fogalmazva elmagyarázni nekik, hogy merre kell továbblépniük ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a dolog végére érjetek. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem vagy ott, ülhetnének mindannyian napestig felette, akkor is megoldatlan maradna az egyenlet.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!