Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 13.: a Rákok munkája megtérül, az Oroszlánok felelősségteljes feladatot kapnak

Napi horoszkóp március 13.: a Rákok munkája megtérül, az Oroszlánok felelősségteljes feladatot kapnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is olvasd el a horoszkópod, hisz ismét fontos üzeneteket tudhatsz meg!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan az elején eltervezted, de így sem jársz rossz nyomon. Csak menj tovább a megkezdett utadon és ne hagyd, hogy eltántorítsanak a szembejövő akadályok! Hallottál már olyan gátfutóról, aki megtorpan a gát előtt és lekullog a pályáról? Csak vegyél egy nagy levegőt, fuss neki és ugorj egy nagyot. Meglátod, ha rendelkezel elegendő önbizalommal és hiszel a képességeidben, nem fogsz magadban csalódni! Csak fuss tovább a célodért és az eredményért!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki igen kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt, és emiatt neked kell magyarázkodnod. Ha már így alakult a szituáció, próbáld megértetni a többiekkel, hogy nem jól kommunikálták a történéseket, neked semmi közöd nincs az egészhez, sőt, kicsit te is áldozatnak érzed magad. Ne aggódj emiatt, korábbi tevékenységed és közismert tulajdonságaid alapján nem lehet gond, mindenki pontosan tisztában lesz vele, hogy az egész nem a te hibád!

IKREK (május 21-június 21)

A mai nap nem úgy indul, ahogy azt eltervezted, úgy látszik minden ellened játszik. Annak ellenére, hogy pontosan és aprólékosan kidolgoztad a tervet, nem sikerül semmi. Ne aggódj, a nap 24 órából áll, neked pedig tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit szerettél volna. Ne ess kétségbe, szedd össze a gondolataid, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a saját érdekeid védelmében! Miért engednéd, hogy kontrollálhatatlanul sodródj a vízesés felé?! Ragadd meg az evezőt és vedd kezedbe az irányítást!

RÁK (június 22-július 22)

Embertelen mennyiségű energiát és fáradtságot fektettél valamibe, amely a hét utolsó munkanapján legnagyobb büszkeségedre megtérülni látszik. Büszkén mutatod mindenkinek, amit elértél, hisz ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de csak módjával ünnepelj, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy belevethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly és felelősségteljes feladattal bíznak meg, amit elsőre igen kétségbeejtően élsz meg, hisz ritkán érzett teher nyomja most a vállad. Az első gondterhelt pillanatok után azonban próbáld a minden porcikád átjáró görcsöt levetkőzni és vedd elő azt a tudást, amellyel kiérdemelted a bizalmat. Ha ugyanis elhiszed, hogy teljesíteni tudod a feladatot, nagyon gyorsan meglátod az élvezhető oldalát is a dolognak. Ha sikerül tökéletesen befejezned, joggal vívod ki a környezeted elismerését. Na ugye, hogy nem is olyan nehéz?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megfelelési kényszered olyannyira elhatalmasodni látszik, hogy minden egyes gondolatod és mozdulatod átjárja az, hogy bizonyos szavaidról vagy tetteidről mit fognak gondolni rólad, emiatt nem igazán mersz semerre mozdulni. Meg vagy ugyanis győződve róla, hogy csak és kizárólag akkor leszel népszerű és közkedvelt a környezetedben, ha azt csinálod, amit az emberek látni akarnak. Ideje azonban, hogy kinyisd a szemed és ráébredj arra, mekkora tévúton haladsz, hisz amit eddig csináltál, az fényévekre van az önmegvalósítástól. Itt az idő tehát, hogy új utakat keress, amelyek elvezetnek oda, ahol teljes mértékig önazonos lehetsz! Most indulj az úton, amíg van rá lehetőséged!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Keményen dolgozol valamiért, váratlan akadály miatt azonban módosul a helyzet és abszolút nem a terveid szerint alakul. Ez roppant módon kétségbe ejt, hirtelen azt sem tudod, mitévő legyél, hogy a nagy kockázatban a lehető legkisebb legyen a bukás esélye. Ijedtedben legszívesebben ott hagynál csapot-papot, nem érzed magad ugyanis elég erősnek ahhoz, hogy ezt az akadálypályát gond nélkül teljesítsd. Adj időt azonban a helyzetnek, hogy kiforrja magát, hisz korántsem biztos, hogy megugorhatatlan magasságban van az a bizonyos léc. Próbáld meg a legjobbat kihozni belőle, nincs még veszve minden!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján hirtelen kell döntést hoznod, ráadásul úgy, hogy mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy könnyűszerrel megoldani a helyzetet, ebből próbálsz erőt meríteni és a legjobb formádat hozni. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Nyugodtan arasd le a babérokat és ünnepeltesd magad, mert ez most csak rajtad múlt!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasminek kerítesz indokolatlanul nagy feneket, aminek alapjáraton nincs akkora jelentősége, számodra mégis valami oknál fogva rendkívül sokat jelent. Amennyiben azonban lehűtöd magad és megpróbálsz racionálisan tekinteni a helyzetre, rájöhetsz, hogy nem akkora a probléma, amit ne lehetne megoldani könnyűszerrel. Minden attól függ, hogyan tekintesz a megoldandó nyitott mondatra. Amennyiben megoldás centrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap rendkívül kellemes meglepetés ér, olyan váratlan fordulat következtében vesznek ugyanis a körülötted zajló események pozitív irányt, amelyek segítségével végül sikerrel tudod kipipálni a feladatot. A környezeted is nagy elismeréssel fogadja a műved, te pedig teljes joggal lehetsz büszke magadra. Ünnepeld a sikert, csak arra vigyázz, hogy el ne vakítson a reflektorfény, mindig igyekezz szerényen viselkedni, holnap ugyanis ugyanolyan nap lesz, mint amilyen a tegnapi volt. Ma azonban tiéd a főszerep!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan kimerít munkafolyamat végére érsz a mai nappal, amely kivett belőled minden tartalék energiát. Mivel elfogytak a benned lévő belső erők a folytatáshoz, épp ezért itt az ideje annak, hogy maximális formára töltsd magad. Használd ezt a napot és az előtted álló hétvégét arra, hogy új ihletet meríts, hogy teljesen kipihend magad, mert nem tudhatod, hogy mikor jön szembe ismét egy olyasfajta, nagy volumenű kihívás, amelynek során mindenképp úgy kell odatenned magad, hogy mindenkiben maradandó élményt okozz. Nem lehetetlen, de ehhez most pihenésre van szükséged!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedben minden igyekezetével megpróbál belekényszeríteni egy bizonyos helyzetbe, amely egyáltalán nincs ínyedre. Mivel azonban nem szeretnéd megbántani, inkább kerülöd a társaságát, abban bízva, hogy esetleg megfeledkezik rólad. A végtelenségig azonban nem futhatsz előle, vállald fel a véleményed, állj a sarkadra és mondj nemet, ha úgy ítéled meg, hogy semmiképp nem tud hasznodra válni ez a kényszer szülte szituáció! Minden jogod megvan hozzá, hogy megállítsd a folyamatot, mielőtt belerántanak és nem tudsz kimászni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!