Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 13.: a Rákok fel merik vállalni a véleményüket, a Szüzeknek fontos lépéseket kell tenniük egy bizonyos helyzet megoldásához

Napi horoszkóp március 13.: a Rákok fel merik vállalni a véleményüket, a Szüzeknek fontos lépéseket kell tenniük egy bizonyos helyzet megoldásához

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket ígérnek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Valaki gyengéd érzelmeket táplál irántad, ezt pedig világosan a tudtodra is hozza. Emiatt elég kellemetlenül érzed magad a társaságában, hiszen megbántani nem szeretnéd, de valahogy mégis tudatnod illene, hogy semmi esélye nálad. Add kulturáltan, de érthetően az illető tudtára, hogy nem vagy vevő a kezdeményezésére, de barátság bármikor lehet közöttetek. Ne titkold el azt sem, ha foglalt a szíved, mert ezzel segítesz számára feldolgozni a helyzetet: világossá teheted, hogy nincs vele semmi bajod, csak egyszerűen elkésett a próbálkozással.

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút kiegyensúlyozottan éled az életed, hiszen úgy tűnik, megtaláltad a helyed, pontosan erre vágytál, így most végre felhőtlenül élheted a mindennapokat. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, te azonban ne foglalkozz velük, mindig is lesznek olyanok, akik szívesen tartanának ott, ahol te, akik a nyomodban loholnak, hogy kiderítsék, mi a titkod, ami olyan sikeressé tesz. Ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, hiszen a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

IKREK (május 21-június 21)

Egy bizonyos helyzetben csekélyebb eredmény születik annál, mint amire számítottál, ez kissé a lelkesedéseden is érezhető, ám hirtelen mégis új lendületet kapsz, így végre lezárhatod az ügyet. Ezúttal bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes kivárni, mielőtt lezársz valamit, s célszerű minden lehetőséget mérlegelni, hiszen soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, ami átlendített a holtponton! Igyekezz tehát befejezni a folyamatot és add át magad a hosszú hétvégének!

RÁK (június 22-július 22)

Fel mered vállalni a véleményed nagyobb társaságban is, ez pedig nem igazán tetszik a környezetedben néhány embernek. Eleinte emiatt megtorpansz, hogy vajon érdemes-e esetleg konfliktushelyzetbe kerülnöd velük, ám ha mélyebben belegondolsz, semmi polgárpukkasztó nincsen abban, amit képviselsz, csupán nem ugyanaz a véleményed, mint másoknak. Nincs is baj ezzel, fejtsd ki részletesebben az álláspontodat, mert könnyen lehet, hogy nem mindenki ért a félszavakból. Mások miatt nem kell feltétlenül megváltoztatnod a véleményedet, ám amennyiben egy vitapartnered nehezen cáfolható ellenérvekkel áll elő, fogadd el, hogy más szemszögből vizsgálva valóban másképpen is értékelhető ugyanaz a szituáció!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem igazán tudod, hogyan is kellene továbbhaladnod egy fontos feladatban, annak ellenére, hogy azt hitted, kisujjból kirázod a dolgot. Ne vesztegesd az idődet, merdd beismerni magadnak, hogy megtorpantál, az első és legfontosabb lépés ugyanis az, ha tudomásul veszed a korlátaidat és kimondod, hogy segítségre van szükséged. Ne szégyellj tehát egy olyan személytől tanácsot kérni, aki nálad felkészültebb, és pontosan tudja, hasonló helyzetben mit kell tenni. Hálás leszel neki, hiszen ezúttal egyedül valószínűleg nem boldogultál volna. Ne felejtsd el biztosítani arról, hogy ő is bármikor számíthat rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta helyzet adódik a hosszú hétvége kellős közepén, mely azonnali beavatkozást igényel, egyetlen percet sem vesztegethetsz tehát, hisz akár még rosszul is kijöhetsz a helyzetből, abban az esetben viszont minden felelősség téged terhel majd. Épp ezért minden más programot szoríts háttérbe egészen addig, amíg ez a kétes szituáció meg nem oldódik és te nem tudsz belőle pozitívan kijönni. Adj bele apait-anyait, tégy meg minden tőled telhetőt azért, hogy sikerrel abszolváld a feladatot. Meglátod, egycsapásra eltűnnek majd a ráncok is a homlokodról!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezd eleged lenni a szürke kisegér szerepéből, egyszerűen unod, hogy senki nem tekint magával egyenrangú partnernek, miközben te semmi másra nem vágysz, csak a környezeted elimserésére. Most kell tehát egyszer, s mindenkorra a sarkadra állnod és valami olyan dolgot letenni az asztalra, amitől a mindenki körülötted csak úgy ámul. Igyekezz olyasfajta pozitív cselekedettel maradandót alkotni, amely mindenki tetszését elnyeri, és nem lesz a későbbiekben még csak ahhoz hasonló érzésed sem, hogy nem figyelnek rád eléggé. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé kezdesz besokallni attól, hogy valaki minden percben meg akarja mondani neked, merre kellene menned,hogy mit és hogyan kellene csinálnod, mintha te abszolút nem tudnál önálló döntéseket hozni a saját életedet érintő helyzetekben. Teljesen igazad van, nem kell ugyanis tűrnöd, hogy mások kényszerítsenek rá egy bizonyos útra, amely csupán számukra járható, állj ki magadért és hallasd a hangod, hogy rájöhessenek, neked is vannak céljaid, olyan álmaid, amelyekért harcolsz és mindenáron szeretnéd elérni őket. Hidd el, hogy sokan nem is gondolják rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar. Mutasd meg mindenkinek, milyen fából faragtak!

NYILAS (november 23-december 21)

A hosszú hétvége közepén olyasfajta helyzetbe keveredsz, amelyben alaposan át kell gondolnod, hogy miképp cselekszel, hisz az ügynek komoly következményei lehetnének rád és a környezetedre nézve is. Éppen ezért vesd be minden tudásodat és tapasztalatodat, s magabiztos, határozott fellépéssel oldd meg a fennálló hézagot, teljesen bízva a női megérzéseidben. Ne ess kétségbe az első akadályt látva, hisz akkor eleve el lesz rendelve az eredmény! Majd utána ráérsz végiggondolni, hogy tulajdonképpen milyen szinten vitted a bőröd a vásárra!

BAK (december 22-január 20)

Iszonyúan nagy vágyat érzel arra, hogy végre mindenkinek megmutasd azt a szunnyadó tehetséget, amivel meg vagy áldva, eddig azonban nem volt merszed nagyobb plénum elé állni. Így azonban soha nem fogsz maradandót alkotni, mindig csak el leszel veszve a tömegben. Éppen ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat vagy arra, hogy mindig ott állj a dominósorban, gyakorlatilag eseményektől és izgalmaktól mentes életet élve. Érdemes lenne megpróbálnod megszabadulni a gátlásaidtól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hosszú hétvége kellős közepén olyasfajta program foglal le teljes mértékben, amivel abszolút nem szerettél volna foglalkozni, ez a bizonyos feladat, pedig jelentős időt vesz el a tervezett programoktól és azoktól a tennivalóktól, amellyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet, és mihamarabb tudd le a dolgot. Ha halogatod ezt az ügyet, a baj csak a nyakadon marad, s a későbbiekben további problémákat okozhat. Cselekedj tehát, s utána élvezd a szabadidőt!

HALAK (február 20-március 20)

Korábban rengetegszer csalódtál olyan emberekben, akiknek bizalmat szavaztál, épp ezért ma már nehezebben engedsz bárkit is közel magadhoz. Nem vágysz arra, hogy új embereket ismerj meg, beéred a megszokott személyek, a szeretteid, a szerelmed, a régi barátaid társaságával, nem akarsz megint lesre futni. Nem kell persze fűvel-fával jó viszonyt ápolni, s nem kell fenntartások nélkül a bizalmadba fogadni mindenkit, ám érdemes nyitottabbnak lenni, hiszen csupa értékes ember jön-megy körülötted. Ha észreveszed őket, új színt hozhatnak az életedbe. Adj esélyt nekik és általuk te is gazdagodhatsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 30

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!