Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 12.: az Ikrek nyíltan vállalhatják végre a véleményüket, a Rákok rég nem látott ismerősbe botlanak

Napi horoszkóp március 12.: az Ikrek nyíltan vállalhatják végre a véleményüket, a Rákok rég nem látott ismerősbe botlanak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is izgalmas üzeneteket tartalmaznak az egyes csillagjegyek, sok mindent megtudhatsz tehát a csillagok állásából!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 12.

KOS (március 21-április 20)

Túl nagy görcsösséggel szeretnél valakihez közelebb kerülni, egyelőre azonban nem hogy közelebb kerülnél, egyre távolabb sodródsz tőle. Emiatt rendkívülien el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, ami lenyűgözné az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrended és önbecsülésed határát átlépni csak azért, hogy valakinek imponálj. Ha megnyered a személyiségeddel és önmagadért kerülsz hozzá közelebb, ám legyen, de ne akard mindenáron megszerezni. Nem is biztos, hogy hosszútávon megéri, így pedig hogyan fogsz később tükörbe nézni?! Csak addig menj előre, amíg az út sima, ha már túl sok a kockázat, inkább fordulj vissza!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé bizalmatlan vagy valakivel szemben, aki túl erőszakosan kíván a bizalmadba férkőzni. Egyszerűen akárhogy is gondolkodsz, nem tudod megfejteni, mit is szeretne tőled, miért nyomul ennyire gátlástalanul, minden eszközt bevetve. Nem kell azonban neked megfejtened a rejtélyt, kérdezz rá, miért legyeskedik egyfolytában körülötted, próbáld megtudni, mik a céljai ezzel. Ha gyanúsnak találod a közeledést, állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, ami nem az ilyen hozzáállással bíró személyeknek van nyitva!

IKREK (május 21-június 21)

Állást kell foglalnod egy vitás helyzetben, hisz mindenki előtt kérik ki a véleményed. Mivel azonban Te általában véve konfliktuskerülő embernek tartod magad, nem is igen szeretsz ilyen szituációkban a tömeg elé állva vállalni az álláspontod, attól félve, hogy esetleg még jobban összegabalyodnak a szálak és Te is kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Mivel azonban akadnak olyan helyzetek, ahol elkerülhetetlen az, hogy hallasd a hangod, bátran merd felvállalni azt, amit képviselsz, hisz így nem csak, hogy nagyobb respekted lesz a többiek szemében, de a lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz! Ne félj a saját hangodtól!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon hosszú ideje nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, beszélgessetek, egy napra felejtsétek el a gondjaitok! Határozottan jót fog tenni, ha legalább most nem a téged nyomasztó problémákon jár az eszed. Egyébként olyan jól sikerülhet ez a nap, lehet, hogy érdemes lenne gyakrabban találkoznotok!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, hisz ugyan kiszámítottad az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol mégis elszámítottad magad. Emiatt tart tovább az eredmény felmutatása, amely kissé bosszús hangulatot vált ki belőled. Ha azonban kicsit gondolkodsz a felesleges bosszankodás helyett, rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél a jövőben felmutatni, ebben az esetben sokkal jobban megéri most rááldozni az időd és energiád, semmint a célvonalnál karba tett kézzel várni a serleget valami olyasmiért, amivel szinte köszönőviszonyban sem voltál az egész verseny alatt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon szeretnéd behozni minden lemaradásod, ennek érdekében iszonyatos tempót diktálsz, amelyben igen nagy rizikófaktorral követhetsz el hatalmas hibát is. Most kell óvatosnak lenned, hisz egyszerre két végéről nem lehet a gyertyát égetni, igyekezz tehát felállítani egy rendszert és aszerint haladj előre olyan sebességgel, amely még lehetővé teszi azt, hogy megfelelő módon, koncentrálva fejezhess be mindent, amit szeretnél. Ne hagyd magad kizökkenteni, hisz neked most egyetlen egy célod van, hogy pontot tehess a folyamatban lévő ügyek végére annak érdekében, hogy aztán nyugodtan adhasd át magad a pihenésnek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A határidő közeledtével be kell látnod, hogy sehol sem tartasz, hogy semmi nem halad úgy, ahogy eltervezted és ez rendkívülien kétségbe ejt. Az első pillanat után a következőben azonban térj magadhoz és alaposan gondold végig, milyen taktikával lehetsz a lehető leghatékonyabb anélkül, hogy komolyabb hibát elkövetnél. Hidd el, van megoldás, csak meg kell találnod, amennyiben sikerült felállítanod a tervet, azonnal kezdj neki a folyamat lezárásának, mert most nincs idő arra, hogy háromszor körbejárd, hogy végiggondold többször is a dolgokat. Egyszerűen bíznod kell a saját képességeidben és abban, hogy megvan benned az a tudás, amellyel nem lehet gond a végcél elérése! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában igyekszel Te megoldani a saját problémáid, elég edzettnek gondolod ugyanis magad ahhoz, hogy megküzdj bármilyen akadállyal. Ezúttal azonban mégis a képességeiden kissé túlmutató helyzettel kell megbirkóznod, amelyben nem biztos, hogy a legokosabb taktikát folytatod, ha a büszkeséged okán nem kérsz segítséget. Ne akard minden áron egyedül megoldani a problémát, vedd észre, ha nem tudsz mit kezdeni vele és még azelőtt igyekezz segítséget kérni, mielőtt összecsapnának a fejed felett a hullámok. Egyszer neked is félre kell tenned a büszkeséged, hisz nem létezik az az ember, aki képes egyedül megoldani minden szituációt úgy, hogy sértetlenül meg tud ugrani minden akadályt!

NYILAS (november 23-december 21)

Valami, amin régóta dolgoztál, nem úgy sül el, ahogy szeretted volna, ez az első pillanatban eléggé elkeserít. Ha azonban jobban belegondolsz, semmi nem történik véletlenül, minden nap lehet okulni a hibákból és a megfelelő konzekvenciát levonva továbblépni és legközelebb megfelelően alkalmazni egy hasonló szituációban. Ne keseredj el, nem vagy az a típus, aki arra született, hogy állandó veszteséggel küzdjön és mindig csalódottan kullogjon el, ez most nem úgy sikerült, ahogy elképzelted, de legalább ma is tanultál valamit. Ez a nap sem tart örökké, holnap egy új napra ébredsz új lehetőségekkel!

BAK (december 22-január 20)

Bizonytalannak érzed a helyzeted, eddig ugyanis teljesen megvoltál győződve arról, hogy megingathatatlanul biztos lábakon állsz, egy váratlan csalódás miatt azonban megremegnek és nem tudod, hogy ebből hatalmas esés lesz, vagy sértetlenül megúszod. Igyekezz tisztázni a helyzetet, keresd meg az okokat, alaposan vizsgáld meg a következményt ahhoz, hogy levonhasd a megfelelő konzekvenciát és továbbléphess. Igyekezz megtalálni az egyensúlyt, amely ismét magabiztossá tehet, mert sokkal komfortosabban érzi magát az ember, ha nem remeg a lába. Ne hagyd, hogy ez a bizonyos csalódás visszavegyen a lendületedből, ne feledd, kiűztél magad elé egy célt és el szeretnéd érni, ennek érdekében mész előre már hosszú ideje. Meg ne állj előtte néhány méterrel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap a rohanásé, utolsó előtti pillanatban bíznak ugyanis rád egy elég nagy felelősséggel bíró feladatot, amelyet még a mai napon meg kell tudnod oldani. Emiatt az első pillanatban rendkívüli módon felbosszantod magad, a másodikban kezdesz kétségben esni, hogy hogyan fogsz tudni mégis ilyen rövid idő alatt felmutatható eredményt produkálni úgy, hogy az mindenki számára elfogadható is legyen. Ha azonban mindezeket némi önkontrollal sikerül félretenned, beláthatod, hogy egyáltalán nem véletlenül kaptál ekkora falatot, pontosan tudják ugyanis, hogy Te vagy az arra legalkalmasabb személy, aki anélkül tudja megrágni, hogy a torkán akadna. Igyekezz ebből a szemszögből vizsgálva a helyzetet, mielőbb nekiveselkedni a dolognak, hogy aztán nyugodtan pihenhess este egy pohár finom bor társaságábn!

HALAK (február 20-március 20)

A környezetedben akadnak olyanok, akik megpróbálnak másokat manipulálni, ahhoz, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat, Te pedig értetlenül állsz a helyzetben, mert el sem akarod hinni, hogy egyrészt ők ilyesfajta eszközökkel törtetnek előre, másrészt pedig vannak olyan, kissé naiv emberek, akik bedőlnek a manipulációnak. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, hisz ha rájönnek a manipulátorok, hogy le szeretnéd leplezni őket, nem sajnálnak majd semmilyen eszközt ahhoz, hogy ártsanak neked, egyszer, s mindenkorra megtanítva arra, hogy ne üsd bele az orrod mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod ebbe, minek nehezítenéd még jobban az egyébként sem túl egyszerű életed?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Kép

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Kép

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!