Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 12.: a Rákok közelebb kerülnek a korábban kitűzött céljukhoz, a Szüzek szerelmi élete révbe érni látszik

Napi horoszkóp március 12.: a Rákok közelebb kerülnek a korábban kitűzött céljukhoz, a Szüzek szerelmi élete révbe érni látszik
A nap cikke

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek rengeteg pénz hullik az ölébe február végén

Ők lesznek a szerencsések a hónap végén, akik egy kis extra összeghez is jutnak a fizetés mellett.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Olvasd el!

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Olvasd el!

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 12.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki minden körülmények között, jóban-rosszban támogat és ha az élet úgy hozza, akkor hajlandó áldozatokat is hozni érted. Igazán szerencsés ember vagy, hisz manapság nagy ritkaságszámba megy az, hogy valaki mindenféle érdekek és hátsó szándék nélkül áll a hátad mögött. Ugyan mindez nagy ajándék, mégis igyekezz a saját lábadra állni és nem másokra szorulva élni. Igyekezz úgy élni az életed, hogy ne neked legyenek támogatóid, inkább te támogass másokat! Meglátod, teljesen más lesz az emberekről alkotott véleményed is!

BIKA (április 21-május 20)

Jelen pillanatban teljesen elveszettnek érzed magad egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs, miként cselekedj, azt azonban nem nagyon tudod, melyik taktika lesz az, ami beválhat. Amennyiben azonban nyitott szemmel jársz, abban az esetben nem fog sokáig tartani ez a fajta tanácstalanság, hisz jó eséllyel fogsz belebotlani a megoldásba. Ügyelj arra, hogy ne taktikázd túl a dolgot, hisz ha sokáig csűröd-csavarod az egészet, akkor könnyen úgy belegabalyodhatsz, hogy abból bizony nem lesz kiút! Amennyiben azonban sikerül mindent tisztázni, akkor végre fellélegezhetsz!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki a hét utolsó napján elég nagy galibát okoz, melyet szerencsés módon egyedül te veszel észre, hisz jó szemed van ahhoz, hogy feltűnjenek a normálistól eltérő dolgok. Négyszemközt világosítsd tehát fel az illetőt, hogy pontosan tudod, mivel próbál megküzdeni és amiben csak tudsz, igyekszel majd segíteni neki, hogy kikerüljön a kelepcéből. Hidd el, a Mindent jelentheti másnak a nagy Semmi közepén, ha valaki önzetlenül segítő jobbot nyújt, te pedig méltán lehetsz büszke magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Egyre közelebb kerülsz a célodhoz, melyet a folyamatosan növekvő részeredmények igazolnak vissza, ennek okán határtalanul büszke vagy magadra. Ugyan néhány akadályt meg kell még ugranod ahhoz, hogy diadalittasan tudd átszakítani a célszalagot, mégis nagy örömmel tölt el az is, hogy idáig eljutottál. Nem estél kétségbe, ha váratlan helyzet adódott, korábbi tapasztalataidból kiindulva ugyanis fel voltál készülve minden lehetséges történésre, s minden szituációra profi módon, talpraesetten tudtál reagálni. Büszke lehetsz magadra, hisz úgy mentél végig a tájfutó versenyen, hogy nem szorultál semmifajta segítségre, így még édesebb lesz a siker is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Korábban elbagatellizáltál egy nagyobb volumenű feladatot, ennek okán a hét utolsó napján a legnagyobb bosszúságodra a következmények negatív formában köszönnek vissza. Amennyiben kidühöngted magad, rájöhetsz azonban, hogy teljesen felesleges ezen bosszankodni, hisz nem-igen tudsz már visszafelé semmit sem alakítani. Ehelyett igyekezz összeszedni magad és a kellő komolysággal kezelni azokat a feladatokat, amelyeket rád bíznak! Lehet, hogy nem ismerted fel a dolog tényleges jelentőségét, ám mostantól érdemes sokkal körültekintőbbnek lenned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre révbe érni látszik a szerelmi életed, hisz nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltad azt a társat, aki jóban-rosszban melletted áll és akivel mindig, minden körülmények között kölcsönösen számíthattok egymásra. Mindketten feltételek nélkül elfogadtátok egymást, lángolnak az érzelmek körülöttetek és mindenki számára jól láthatóan, határtalanul boldogok vagytok. Úgy gondolod, hogy a párod az, akivel az egész életed minden apró pontját szívesen osztanád meg, hisz minden szempontól ő a tökéletes társ számodra. Hálás lehetsz a Sorsnak, hisz megtaláltad a nagy Őt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A téged körülvevő negatív energiákkal vagy elfoglalva, melyek elterelik a figyelmedet azokról a pozitív impulzusoktól, amik előrelendítenének az ehhez hasonló, vészterhesebb időszakokban is. Eljött az idő azonban, amikor érdemes megkeresned és megszüntetned a feszültségforrást annak érdekében, hogy ne minden perced a frusztrációról szóljon. Igyekezz a dolgokat pozitív oldalukról megközelíteni, mutasd meg, hogy nem feltétlenül mindennek csak rossz oldala van! Ha nem sikerül, te akkor se csüggedj, egyszerűen ne vegyél tudomást ezekről a negatív energiákról! Zárd ki őket és a saját boldogságodra figyelj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az esetek döntő többségében szereted kontrollálni a különböző történéseket magad körül, nem szereted, ha mások mutatják az utat, kifejezetten frusztrál, ha valaki próbálja megmondani, merre menj és milyen taktikát válassz. Mivel ez minden esetben 100%-os koncentrációt igényel a részedről, épp ezért rendkívül fárasztó életet élsz, mely időnként meg is látszik a teljesítményeden. A vasárnap azonban tökéletes alkalom, hogy legalább egyetlen napra behúzd a kéziféket és lehetőséget adj magadnak arra, hogy regenerálódj egy kicsit. Töltődj fel azokkal a szabadidős tevékenységekkel, amelyek közel állnak hozzád, ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, amelyeket máskor nem biztos, hogy megengednél magadnak. Hidd el, jót fog tenni neked testileg és lelkileg egyaránt!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívül nagy nyugalommal tölt el a tudat, hogy nagyjából minden, általad megkezdett folyamat folyik a saját kis medrében, így lehetőséged adódik arra, hogy minőségi időt tölts azokkal, akik fontosak számodra, akár a szeretteiddel, akár a barátaiddal. Szervezz tehát egy olyan napot, amelyet együtt tölthettek, főzz egy finom ebédet, érdeklődj, beszélgess, használjátok ki az együtt töltött perceket. Lehetőségeidhez mérten igyekezz a jövőben több időt tölteni a barátaiddal és a szeretteiddel, hisz akármilyen zsúfolt életet élsz, te is kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor jól eshet, ha valaki fogja kezed. Ne időpontra írd őket a határidő naplódban, szánj minőségi időt az emberi kapcsolataidra!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a tágabb környezetből egy ideje flörtöl veled, mindent bevetve annak érdekében, hogy közelebb kerüljön hozzád. Az illető nyomulása azonban mostanra oly mértékben frusztrál, hogy egyenesen feszültté válsz, ha csak megjelenik körülötted, nem is kell hozzá megszólalnia. Igyekezz tehát diplomatikusan, mégis határozottan az illető tudtára adni, hogy rossz ajtón kopogtat. Ha udvariaskodsz, ha tiszteletköröket futsz, azzal csak hamis illúziókat keltesz az illetőben, ezért szerencsésebb világossá tenni, hogy neked mi az álláspontod a kettőtök jövőjével kapcsolatban, semmiképpen ne hitegesd tehát a másik felet feleslegesen!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján úgy tűnik, kissé elakadtál egy bizonyos folyamatban, hiszen olyan nyitott mondatokat kell megoldanod a továbblépéshez, amelyeket nem biztos, hogy egyedül meg fogsz tudni fejteni. Annak érdekében tehát, hogy ne ragadj le túl sokáig, keress valakit, akiben megbízol és gond nélkül meg tudod osztani vele a kérdéseidet, kérj tanácsot, hogyan lehetne a lehető leggyorsabban előrébb lendülni, hogy mégse vesszen minden kárba. Ez most egy kicsit feszültebb helyzet, bizonyára nem így tervezted a vasárnapi pihenést, de próbálj pozitívan gondolkodni és nem másokon levezetni az aktuális gondok okozta feszültséget!

HALAK (február 20-március 20)

Mások számára abszolút irigylésre méltó helyzetben vagy, minden folyamatban lévő ügyed ugyanis sínen van, nem kell tehát aggódnod amiatt, hogy valami kicsúszik a kezeid közül. Mivel azonban embertelen mennyiségű energia, idő, pénz és verejték áll emögött, épp ezért úgy vigyázz erre az idilli állapotra, hogy ne csúszhasson ki a kezeid közül a siker. Teljesen ura vagy a helyzetnek, tied a pálya, használd ki minden pillanatát, a legapróbb részletekig élvezd ki, hisz megdolgoztál mindezért, mégis tartsd nyitva a szemed, nehogy egy nagyobb szökőár elsodorjon mindent!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

8 sokkoló titok Griselda Blancoról, ami kimaradt a sorozatból

A nő, akitől még Pablo Escobar is félt! Ő Griselda Blanco, akinek életéről készítettek most egy minisorozatot. Megmutatjuk azokat a kegyetlen részleteket, amiket az alkotók kihagytak a történetből!

Kép

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Kép

A nagy kérdés, amit senki sem ért: Miért néznek ki az Y-generációsok sokkal fiatalabbnak a koruknál?

A gyertyák a tortádon már évek óta hármassal kezdődnek, mégis, alig vannak, akik elhiszik, hogy már rég elmúltál húsz? A millenniálisokkal ez gyakrabban megesik, mint hinnéd!

Kép

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Kép

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!