Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 11.: a Kosok rég nem látott ismerősbe botlanak, az Ikreket az általuk elért, pozitív eredmény motiválja

Napi horoszkóp március 11.: a Kosok rég nem látott ismerősbe botlanak, az Ikreket az általuk elért, pozitív eredmény motiválja
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 11.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján egy általad rég nem látott ismerős dobja fel, akinek a megjelenése abszolút felvillanyoz. Nem számítottál rá, hogy ilyen sokat változott előnyére az illető és mivel készen állsz egy új kapcsolatra, adj egy esélyt neki, hisz nem tudhatod, mi sül ki belőle. Beszélgessetek, töltsetek minél több minőségi időt együtt és próbáld feltérképezni, hogy a jövőképetek egyezik-e valamennyire egymást illetően. Ha úgy érzed, hogy nem nagyon van esély a kettőtök bimbózó románcának felvirágoztatására, akkor hagyd inkább a szerelmi szálat és legyetek barátok!

BIKA (április 21-május 20)

Minden a terveid szerint alakul, ennek köszönhetően azokat az ügyeket jó eredménnyel zárnod, amelyek tekintetében már-már égett a lábad alatt a talaj. Most tehát egy rövid időre hátra dőlhetsz, hisz ennyire produktív napot régóta éltél meg. Ha mindent befejeztél, add át magad a hosszú hétvégének és az édes semmittevésnek, de legalábbis mindenképp olyasmivel foglalkozz, ami pihentet, kikapcsol. Használd ki az alkalmat a feltöltődésre!

IKREK (május 21-június 21)

Végre pozitív eredményt látsz egy olyan ügyben, amelyben elég sok áldozatot kellett már meghoznod és mivel eddig semmifajta visszaigazolást nem kaptál, épp ezért hiábavaló erőfeszítésnek gondoltad a dolgot. Ám most mégis nagy izgalommal tölt el az, hogy mégsem volt hiábavaló a sok-sok energia, amit rááldoztál a dologra. Ez is bizonyítékul szolgál arra, hogy hittel, akarattal és kitartással meg lehet mászni, a megmászhatatlannak tűnő hegyet is. Ünnepeld szerényen az elért részsikert, hisz résen kell lenned, nehogy az utolsó pillanatban csússzon hiba a számításaidba!

RÁK (június 22-július 22)

Teljes mértékben félreismertél valakit annak ellenére, hogy azt gondoltad, messziről kiszagolod az olyan helyzeteket, ahol könnyen áldozattá válhatszy. Épp ezért dühít fel az, hogy valaki talált egy kis rést a pajzson es úgy vert át téged, hogy azt észre sem vetted, ezzel roppant kellemetlen helyzetbe sodorva. Valószínűleg azért fordulhatott elő ilyesmi, mert mindenképpen hinni akartál az illetőnek, ő pedig kihasználta ezt a fajta jóindulatot benned. Bármilyen nehéz is azonban, próbálj ezen felülkerekedni, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzéseidben, de járj nyitottabb szemmel annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján olyannyira meredek irányt vesznek az történések körülötted, hogy gyakorlatilag csak a fejedet kapkodod, azt sem tudod időnként, hogy miképp reagálj bizonyos eseményekre. Most kell tehát óvatosnak lenned, hisz ha nem tartod minden pillanatban eléggé nyitva a szemed, olyasmi kerülheti el a figyelmed, ami a szituáció szempontjából perdöntő lehet. Ha időben, a megfelelő módon cselekszel, nem követhetsz el olyan hibát, ami negatívan befolyásolná a végkimenetelt. Használd a logikád és a női praktikákat, ennek most sikerülnie kell!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül megnyugtató számodra, hogy pont a hosszú hétvége előtt tehetsz pontot egy bizonyod projekt végére, ami iszonyúan nyögve-nyelősen ment már, azt hitted, sosem érsz célba. Most azonban joggal vagy büszke magadra, hisz nem is akármilyen eredményt sikerült elérned, mindenki nagyon elismeri az elért sikert, amely nélküled nem jöhetett volna létre. Ünnepeljétek meg, hívd át a barátaidat egy borozgatós, beszélgetős estére és meséld el nekik, miképp sikerült ilyen fantasztikus eredményt elérned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem igazán konyítasz ahhoz a feladathoz, amellyel megbíznak a feletteseid, épp ezért elveszett bárányként igyekszel visszatalálni a nyájhoz úgy, hogy még az utat sem ismered. Ahelyett azonban, hogy elvesznél és kétségbeesnél, igyekezz inkább arra összpontosítani, hogy ez most nem egy választható helyzet, „ezt dobta a gép”, így tehát muszáj leszel valamiképp abszolválni. Ne vessz el a részletekben, úgy közelíts, hogy hiszel magadban és fogadd el, ha mások segítő szándékkal fordulnak feléd, hogy utat mutassanak. Nem a lehetetlennel küzdesz, de mindenképp nagyobb falat az eddigieknél!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút nem fűlik a fogad valamihez, amit rád testáltak, emiatt húzod-halasztod azt, hogy nekiállj, gyakorlatilag inkább menekülsz előle. Rá kell azonban jönnöd, hogy örökké nem seperheted a szőnyeg alá, sokkal jobban teszed, ha nem feltétlenül nagy lelkesedéssel, de mégis megerőltetve az akaraterődet, megoldod a szituációt. Hidd el, sokkal könnyebb lesz az életed, ha végre magad magad mögött hagyva az egészet, továbbléphetsz. Fogadd el, hogy mindenki életében vannak olyan dolgok, amelyekkel nem szívesen foglalkozik, sőt leginkább elfelejtené őket, mégis időnként szembe kell nézni velük!

NYILAS (november 23-december 21)

Segítőkészséged ismét teret nyerhet a hét utolsó munkanapján, mindenáron mankót szeretnél adni valakinek, akiről azt látod, hogy a te értékítéleted szerint rászorul. Mindig, mindenkivel szemben a jó szándék vezérel, ahogy ezúttal is, mely mindenképp derék dolog tőled, ám még mielőtt ismét Teréz anya köpenyében misszióba indulsz, próbálj óvatosan közeledni, ezúttal ugyanis egy elég kényes ügyről van szó. Jobban teszed tehát, ha minél többet az illető mellett vagy anélkül, hogy szóba hoznád a dolgot. Néha az is segítség, ha ott vagy fizikálisan valakinek, hogy ne érezze magát egyedül. Ilyenek az igaz barátok!

BAK (december 22-január 20)

Úgy tűnik, valakivel, akivel azelőtt nem nagyon találtátok meg a közös nevezőt, most végre sikerül egy hullámhosszra kerülnötök, ami végre hozzásegít ahhoz, hogy befejezzetek együtt egy hosszú ideje húzódó projektet. Rendkívül megnyugtató számodra az, hogy végre lezárhatsz valamit, ami olyan hosszú ideje okozott fejfájást, nem utolsó sorban pedig az is boldoggá tesz, hogy sikerült megtalálnod a közös hangot valakivel, ami egyfajta rugalamasságra és kompromisszumkészségre vall. Mostantól tehát teljesen nyugodtan adhatod át magad a semmittevésnek, hisz itt a hosszú hétvége, amikor semmiféle határidő nem okoz álmatlan éjszakákat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha sokan kissé irányíthatatlannak és féktelennek gondolnak, látszólag ugyanis nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Csapatban bizonyíthatsz, amelyben nem a tiéd a kapitányi szerep, így megmutathatod, hogy ugyan tartanak az öntörvényűségedtől, mégis képes vagy alkalmazkodni. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van egy értékrended és vannak elveid, amelyek szerint élet az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj, nincs ezzel semmi gond egészen addig, amíg az érdekeid érvényesítés érdekében meg nem bántasz másokat!

HALAK (február 20-március 20)

A környezeted hatalmas meggyőzőképességének köszönhetően belevágsz valamibe, amiért te, magad egy lukas garast nem adtál volna. Mivel azonban sokan presszionáltak és duruzsolták a füledbe, hogy meg tudod csinálni, épp ezért elegendő bátorsággal vértezted fel magad és végigmentél a pályán. Méltán lehetsz most roppant büszke magadra, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy olyasmit teljesít, amitől mások futva menekülnek! Így kell ezt csinálni, igazi profi vagy!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!