Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 1.: az Ikrek vágynak a sikerre, a Nyilasoknak érdemes lezárniuk a múltat

Napi horoszkóp március 1.: az Ikrek vágynak a sikerre, a Nyilasoknak érdemes lezárniuk a múltat
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül makacs módon borzasztóan ragaszkodsz bizonyos útvonalakhoz még akkor is, ha mások sokkal rövidebb és egyszerűbb utakat mutatnak neked. Csökönyösséged időnként konfliktushelyzetbe is sodor, főként akkor, ha csapatban kell működnöd, hisz nehezen engedsz a huszonegyből. A békesség és a hosszútávú sikerek miatt azonban nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne mindig arra menj, amerre több a buktató, persze sokkal több tapasztalatot szerezhetsz, ám bizony létezik egyszerűbb módja is a sikereid elérésének. Néha érdemes lejjebb adnod a makacskodásból!

BIKA (április 21-május 20)

Rizikós kihívást kell teljesítened, amelyet nagy valószínűséggel nem sokan vállaltak volna be, te azonban szereted, ha az adrenalin szinted az egekben van. Ezenkívül borzasztóan vágysz az elismerésre, ennek érdekében tologatod folyamatosan a határaidat feljebb és feljebb. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan vágysz a sikerre, szeretnél végre te is megmártózni a csillogásban és érezni azt, hogy milyen érzés a győzelmet ünnepelni. Mindez rendkívül jól hangzik, abba azonban érdemes belegondolnod, hogy másoknak sem hullik a siker az ölébe, amennyiben tehát ilyesfajta céljaid vannak, akkor bizony jobban teszed, ha felállsz és teszel azért, hogy a csillogásban részed lehessen. Jóllehet, első ránézésre egyszerűnek tűnik csak úgy bezsebelni minden elismerést, de hidd el, mindenért meg kell dolgozni, áldozatokat hozni. A siker tehát senkinek nem jön csak úgy magától, azért neked is meg kell harcolnod kell!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé kimerítőnek találod azt, hogy folyamatosan vékony jégen lavírozol, amely bármikor beszakadhat alattad. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek az éppen végrehajtandó, igen-igen kockázatos manőverről. Mivel tudod, hogy igazuk van és te is érzed, hogy a határaidat súrolod, épp ezért érdemes olyasfajta kihívásokat keresned inkább, amelyek egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet biztosítanak számodra. Nem kell mindig a szakadék szélén egyensúlyoznod még akkor sem, ha ez mára a védjegyeddé vált!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A legnagyobb bosszúságodra mások miatt kerülsz ma kellemetlen helyzetbe, amelyben magyarázkodnod kell csak azért, mert ők bajba sodortak. Igyekezz azonban mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes emiatt jelenetet rendezned, csupáncsak elkönyvelheted, hogy egy fájó tapasztalatot szereztél azzal kapcsolatban, hogy kiben érdemes megbíznod a jövőben. Ces’t la vie!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vészesen közeleg a határidő, amikor végezned kell egy felelősségteljes feladattal és bizony olyan eredményt kell felmutatnod, amely magáért beszél. Épp ezért ma csakis erre ez egyetlen projektre koncentrálj, igyekezz kizárni a külvilágot és csak erre összpontosítani annak érdekében, hogy az az eredmény születhessen, amit mások elvárnak tőled. Állíts fel egy rendszert, vess be minden tudást és tapasztalatot annak érdekében, hogy sikerüljön időben pontot tenned a dolog végére, ne hagyd, hogy mások akadályozzanak a feladat teljesítésében. Hidd el, ma mindenki meg fogja érteni, hogy más nem fér bele az életedbe, de ha sikerült lezárnod végre, akkor teljes emberként élvezheted az életet újra! Addig azonban első a kötelesség!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki, aki eléggé közel áll hozzád, egy igen komoly problémával küzd és nem-igen tud boldogulni, már-már kétségbeesésében gyakorlatilag bármire képes lenne annak érdekében, hogy mihamarabb kikerülhessen a helyzetből. Mivel azonban nem szeretnéd, hogy egy olyan ballépést kövessen el, amely bajba sodorhatja, épp ezért, kéretlenül olyan mentőakcióba kezdesz, amely bizony a végén a visszájára fordulhat és rosszul sülhet el. Nem biztos tehát, hogy ebben az esetben célravezető, ha anélkül kezdesz bármiféle manőverbe, hogy a részletekben elmélyednél, s nem egyeztetnél magával az érintettel. Ne akard mindenáron a megmentő szerepét magadra vállalni, sokkal bölcsebben teszed, ha csupán jelzed, hogy ott állsz az illető mellett, akit biztosítasz arról, hogy mindenben kész vagy támogatni. Hidd el, néha a kevesebb sokkal több lehet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szeretsz előre gondolkodni, nem igazán tudsz a váratlan helyzetekre megfelelően reagálni, hisz abban a meggyőződésben élsz, hogy minden előre jól kiszámítható. Ez egy rendkívül bölcs hozzáállás, azt azonban te is beláthatod, hogy vannak az életben olyan szituációk, amelyek égből pottyantak, senki nem tudja előre kimatekozni őket. Épp ezért lazíts, ne akarj mindig mindenről tudni, a Világon él hét milliárd ember, lesznek tehát, akik hozzád hasonló képességeket mutatva meg tudnak birkózni akár váratlan helyzetekkel is. Hidd el, képtelenség mindig mindenen rajta tartani a szemed!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki gyengéd érzelmeket táplál feléd, te azonban nem igazán érzed magad késznek egy új kapcsolatra. A legutóbbi csalódásod után ugyanis kicsit mindenkivel óvatosabb vagy, inkább megtartod a három lépés távolságot, nehogy újabb vizes lepedőt húzzon rád valaki. Abszolút érthető az óvatosság a részedről, ám ha mindenkit egy kalap alá veszel, akkor bizonyosan nehéz lesz majd új kapcsolatokra szert tenni. Amennyiben valóban nem szeretnél komolyabb románcokba belebonyolódni, abban az esetben diplomatikusan hozd az illető tudtára, hogy egyelőre zárt kapukat dönget. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne ragadj bele ebbe az érzésbe, idővel azért igyekezz magad mögött hagyni a múltat és csak pozitívan a jövőbe tekinteni, hisz a Nagykönyvben a te boldogságod is meg van írva!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta döntést kell meghoznod, amelynél elengedhetetlenül fontos az, hogy mindent alaposan átrágj annak érdekében, hogy megfelelően dönthess. Amennyiben tanácstalan lennél vagy elakadnál, abban az esetben mindenképp keress valakit, akinek elmondhatod a bizonytalanság okát és meghallgathatod az álláspontját. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! Ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé, mindenesetre jól teszed, ha nem egyedül döntesz, hanem mások véleményét is meghallgatod, hogy kissé a kívülállók szemével is láthasd a szituációt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy általad kellemetlennek gondolt helyzeten szeretnél mihamarabb túlesni, azt gondolod ugyanis, hogy mihamarabb nekiugrasz, annál gyorsabban végzel vele. Könnyen lehet azonban, hogy ezzel csak az ellenkezőjét éred el, nem hogy haladna minden előre, inkább hátrafelé ballagsz majd. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, egyszerűen ügess úgy, hogy biztosan ne bokrosodjon meg. Hidd el, így is el tudod érni a célod, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, a környezeted túl sokat vár el tőled, egyszerűen nem is érted, miért gördítenek folyton megugorhatatlan akadályokat eléd, emiatt egyszerre vagy bosszús es csalódott. Ne gondold azonban, hogy ellened fordultak, csupáncsak azt gondolják, hogy a lehetetlennel is képes vagy megküzdeni. Magyarázd el, hogy nem szeretnél folyton megfelelni nekik, főként nem úgy, hogy belekényszerítenek megoldhatatlan helyzetekbe. Te a saját sikereidért és boldogságodért küzdesz és nem azért, hogy mások elégedettek legyenek veled. Állj ki magadért!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!