Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 9.: az Oroszlánok naivitásuk árán szerezhetnek tapasztalatot, a Halak a saját útjukat járják

Napi horoszkóp május 9.: az Oroszlánok naivitásuk árán szerezhetnek tapasztalatot, a Halak a saját útjukat járják
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 9.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napja megoldást hozhat egy elég bizonytalan helyzetben, amelyben egy ideje kétségbeesetten kapálózol már. Mivel ez most egy kivételes legetőség, épp ezért érdemes megragadnod, hisz nem minden pillanatban hullik a fejedre a megoldás, ezt pedig most csakis a szerencsének köszönhetsz. Ha sikerült pontot tenned az ügy végére és nem muszáj, akkor ne vállalj a mai napon nagyobb volumenű dolgokat, hisz ez már eleve rengeteg energiát kivett belőled és hol van még a hét vége?! Kapcsolódj ki és gyűjts erőt a következő kihívásokra!

BIKA (április 21-május 20)

Viszonylag régóta okozott álmatlan éjszákakat egy meg nem oldott ügy, most azonban olyan segítséget kapsz egy nem várt személytől, mellyel végre nem kell egy végeláthatatlan helyzeteben vesztegelned. Légy hálás az illetőnek, hisz nélküle nem sikerülhetett volna továbblépned. Most pedig csak előre nézz, hisz a hátad mögött már csak olyan dolgok vannak, amikre a jövőben nem lesz szükséged!

IKREK (május 21-június 21)

Hirtelen kell döntést hoznod a hét első napján, nincs idő arra, hogy nekiállj sakkozni és azon lamentálni, mi lesz ha A-t és mi lesz ha B-t mondasz. Mivel tehát viszonylag sarokba szorított helyzetben vagy, ne hezitálj, mondd ki, hogy fekete vagy fehér. Hidd el, rendkívülien meg fogsz könnyebbülni, ha kimondtad, amit ki kellett. Akármennyire is bosszantó, időnként vannak olyan kényszerszülte szituációk az életben, amikor egyszerűen csak vakmerőnek kell lenned!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje motoszkál a fejedben a gondolat, hogy megvalósíts valamit, ami egészen eddig csupán egy álomkép volt számodra. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a hét első napján a körülmények abszolút ideálisak ahhoz, hogy elindulj és megvalósítsd azt, amiről eddig csak álmodozni mertél. Az élethez történő hozzáállásod lesz az, ami segít majd, hiszen motivált vagy, nem ismersz lehetetlent, ez pedig a siker kukcsa lehet. Higgy magadban és abban, hogy te is képes vagy a győzelemre, csupán kitartás és akaraterő szükséges hozzá! Kelj fel és indulj, hisz ma még megteheted!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túlságosan jóhiszeműen állsz egy bizonyos dologhoz, a naivitásnak azonban meg is lesz az ára. Eléggé frusztrál a tudat, hogy ilyenformán bedőltél valaminek, azt hitted, ennél jóval dörzsöltebb figura vagy, most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod az életről. Semmiképp ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, ám igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztaltabbá váltál. Nem minden esetben jó az, ha csak és kizárólag a pozitív oldalukról közelítesz meg bizonyos helyzeteket, hisz nagy árat fizethetsz értük!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Feleslegesnek érzed a jelenlétedet egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy a helyzet, hogy mindenki tőled várja majd a megoldást, veled ellentétben ugyanis senki nem gondolkodik hasonlóan. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egy helyben toporogsz az állóvíz közepén, igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön azonban a te időd is, addig pedig tarts ki!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján energiáktól duzzadva állsz neki minden szembejövő feladatodnak, úgy érzed, készen állsz a Világ meghódítására is. Mielőtt azonban elbíznád magad, érdemes az energiáidat tartalékolni, hisz bármikor jöhet egy olyan kihívás, ahol jócskán szükséged lesz minden értékes szuflára, ami benned van. Okosan oszd be tehát azt, hogy mire mondasz igent, hisz attól, mert kipihentnek érzed magad, nem kell rögtön a hét elején a lehetetlent is elvállalnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján, a nyár küszöbén határtalanul ambíciózusnak és optimistának érzed magad, épp ezért ma semmi nem szabhat határt az elképzeléseidnek. Igyekezz azonban csakis olyan kihívásokra igent mondani, amelyekbe nem feltétlenül a kudarc van kódolva, próbáld olyan emberekkel körülvenni magad, akik hasonlóan motiváltak és nem egyfolytában a negatív energiákat sugározzák. Persze, neked is vannak megoldandó problémáid, neked is vannak megoldatlan nyitott mondatok az életedben, ám ha folyton ezekre koncentrálsz, nem fogod észrevenni a Napot, a viharfelhők között. Nem kell megjátszanod azt, hogy jókedvű vagy, hisz ez ma természetes módon jön belőled!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján belekerülsz egy szituációba, ahol ugyan első pillanattól kezdve elég kényelmetlenül érzed magad, ám most már mégis kénytelen vagy a lehető legjobb tudásod szerint megállni a helyed. Próbáld tehát a maximumot nyújtani, ne engedd, hogy a körülmények és a kétségbeesés magukkal ragadjanak. Csakis arra összpontosíts, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére, hisz érthető módon a lehető legkevesebb időt próbálsz az idődből vesztegetni. Vannak bizony ilyen helyzetek néha, amikor meg kell küzdened az átlagosnál nagyobb akadályokkal annak érdekében, hogy tapasztalatot gyűjthess. Ne feledd: ettől csak erősebb leszel!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján olyasvalaki hoz ki a sodrodból, akit egyébként sem szívlelsz, ma pedig különösképpen felbosszant. Mielőtt azonban teret adnál az indulataidnak, észre kell vennéd, hogy puszta provokáció az egész, tulajdonképp az illetőnek semmi más célja nincsen, mint másokat kihozni a béketűrésből. Ne tedd meg azonban neki azt a szívességet, hogy felrobbansz és kitörnek az érzelmeid belőled, bármilyen nehéz is, igyekezz tehát higgadt maradni és továbblépni. Nem kell boldoggá tenned azzal, hogy miatta vagy bosszús!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Viszonylag hosszú ideje teszi az idegeidet próbára egy bizonyos ügy, rád testáltak ugyanis minden felelősséget, hogy amennyiben nem sikerül abszolválni, legyen kire mutogatni. Te pedig ez alatt a súly alatt roskadozol elég régóta, fogalmad sincs, hogyan tegyél pontot a dolog végére, ez pedig rendkívül frusztráló számodra. Ne ess azonban kétségbe, összpontosíts a megoldásra annak érdekében, hogy mihamarabb lezárhasd az ügyet. Mivel sajnos téged terhel a felelősség, minden idegszáladdal koncentrálj arra, hogy vállalható eredményt produkálj. Legközelebb pedig amennyiben van lehetőséged, mondj határozottan nemet az ilyesfajta "felkérésekre"!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan bosszant az, hogy vannak olyan személyek körülötted, akik minden ötletedet elkaszálnak, amivel előállsz, mindenben a negatívumot, a kudarc lehetőségét látják, épp ezért egy lukas garast nem adnának az ötleteidért. Mivel neked nincs szükséged a folytonos visszahúzásra, épp ezért igyekezz ezeket az embereket kizárni a mindennapjaidból és csakis arra koncentrálni, hogy te mindent megtegyél azért, hogy sikeres lehess. Akik pedig csak kárognak körülötted, egy napon majd tátott szájjal nézik, hogy miképp valósítottad meg az álmaidat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!