Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 9.: a Rákok tanácsra szorulnak, a Szüzek bizonytalan szálat bogozhatnak ki

Napi horoszkóp május 9.: a Rákok tanácsra szorulnak, a Szüzek bizonytalan szálat bogozhatnak ki
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 9.

KOS (március 21-április 20)

Komoly feladatot vállaltál magadra, amit mostanra meg is bántál, hisz rengeteg idődbe és energiádba kerül maradéktalanul megfelelni és olyan teljesítményt nyújtani, amit mindenki megszokott tőled, ám most már nincs visszaút, egyszerűen muszáj vagy végigvinni a megkezdett küldetést. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess vele és végre felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellőképp tapasztalt vagy és pontosan tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Időben sikerül elvégezned a mára ütemezett teendőket, így jut arra is, hogy minden más, eddig háttérbe szorult ügyet el tudj intézni. Ez nagyon megnyugtat, mert nem is mertél korábban belegondolni, hogy meddig lehet még halasztani azokat a dolgokat, amelyeknek már régen pontot kellett volna tenni a végére, ám mivel te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, nem sikerült időt és energiát szentelned rájuk. Most, hogy el tudod végezni ezeket is, sokkal nyugodtabb leszel, hisz nincsen már semmilyen nyomasztó adósságod.

IKREK (május 21-június 21)

Össze-vissza járnak a gondolataid, ide-oda cikáznak, emiatt nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, ami most a kötelességed. Mivel hosszútávon ez semmi jót nem terem majd neked, igyekezz elvonulni egy rövid időre a világ elől és próbáld meg rendezni a gondolataidat, mert az ilyen dekoncentráltság nagy bajba is sodorhat, mivel így sokkal könnyebben hibázhatsz. Ezt mindenképpen igyekezz elkerülni, s előzd meg a bajt! Meglátod, sokkal hatékonyabban tudsz majd dolgozni, ha sikerült mindent helyre tenned magadban! Ne aggódj, meg fogja érteni mindenki, hogy most egy kis időre van szükséged!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül bizonytalannak érzed magad egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs ugyanis, hogy mivel járnál jobban, melyik utat válaszd ahhoz, hogy az a számodra lehető legjobban végződjön. Szerencsére nem kell azonban egyedül döntened, keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek nyugodtan, különösebb kockázat nélkül kiöntheted a szíved, miközben nem kell attól tartanod, hogy kihasználja az aktuális gyengeséged és csalódást okozva továbbáll. Ne titkolózz, mindent mondj el, hogy az illető is objektíven láthassa a szituációt és segítségedre lehessen. Nem kell mindent a tanácsai szerint csinálnod, de talán utat mutathat számodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad egy jó barátod, akiben eddig feltétel nélkül megbíztál. Most azonban mégis csalódnod kell benne, hiszen olyan titkot árult el rólad valakinek, amit te kizárólag vele osztottál meg, s nem szeretted volna, hogy arról mások is tudomást szerezzenek. Érthető a felháborodásod, mielőtt azonban végképp szakítanál az illetővel, adj neki egy esélyt arra, hogy magyarázattal szolgálhasson, vajon miért adott ki téged. Ha erre nem volt alapos oka, nem kell különösebben erőlködnöd, hogy megőrizd a jó viszonyt, hanem vond le a megfelelő tanulságot és legközelebb légy sokkal óvatosabb, mielőtt másokkal számodra kellemetlen dolgokról beszélni kezdenél.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utánajárnod, hisz akkor fogsz csak valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképpen jobb, ha megtudod, mi van a háttérben, ám arra is fel kell készülnöd, hogy ez a kutakodás visszaüthet. Esetleg olyasmire derülhet fény, ami a számodra roppant kellemetlen, így érdemes erre is felkészülnöd, és akkor kisebb lesz a csalódás. De az is lehet, hogy hagynod kellene a fenébe az egészet, és nem kellene sürgetni semmit, mert olyan rejtély még nem volt, amiről a titok fátyla egyszer le nem hullott volna. Ha valami rossz dologról van szó, ráérsz akkor is megtudni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta terheket veszel a válladra, amelyekkel normális esetben nem is kellene foglalkoznod, ám mivel mások részéről látod az érdektelenséget, úgy gondolod, hogy neked kell megoldanod a helyzetet. Emellett azonban megvan a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy a saját tennivalóiddal, egyáltalán nem kell tehát ilyesfajta felelősséget a nyakadba venned. Hagyd, hogy azok oldják meg ezt a kényelmetlen szituációt, akik okozták, nem kell mások terhét feltétlenül a válladra venned, hisz senki nem fogja később megköszönni. Te csak a saját csomagodra figyelj és arra, hogy úgy mászd meg a hegyet, hogy közben nem csúszik ki a lábad. Hidd el, mindig is lesznek olyan személyek körülötted, akik felelősségvállalás helyett másokra mutogatnak majd, ám ez legyen a saját bajuk!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívülien felbosszant valaki, aki olyasmit próbál rád fogni csak azért, hogy kimeneküljön egy kellemetlen helyzetből, amelyhez egyáltalán nincs közöd. Már az első pillanatban önts tiszta vizet a pohárba, vedd elő minden határozottságod, nyomd el magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad mindenki előtt olyan érvekkel, amelyek megdönthetetlenek. Akik jól ismernek, azok pontosan tudni fogják, hogy köszönőviszonyban sem vagy az ilyen személyekkel, nemhogy az ilyesfajta cselekedetekkel. Akik nem hisznek neked, azok pedig hadd higgyenek, amit szeretnének, ne foglalkozz velük!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé felgyorsulnak az események körülötted, szinte már-már követhetetlenné válik minden, ami történik, te pedig igyekszel valamiféle kapaszkodót találni, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Nem biztos azonban, hogy hosszú távon jót tesz neked, ha ennyire rohansz, épp ezért amennyiben lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani, hisz ennek nagy esés lehet a vége. Vedd sorjában azokat a dolgokat, amelyekkel feltétlenül végezned kell és azokra koncentrálj elsősorban. Fogadd el, hogy egyetlen nap alatt úgysem fogod tudni megváltani a világot, ha okosan osztod be az időd és az energiád, így is bőven jut majd időd a pihenésre!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, mindenki unos-untalan megpróbál beleszólni az életedbe, folyton kéretlen tanácsokat osztogatnak, neked pedig ebből kezd eleged lenni. Ez érthető is, de fogd úgy fel a dolgot, hogy csak segíteni akarnak. Ezért semmiképpen ne lépj fel arrogáns módon velük szemben, próbáld kulturáltan a tudtukra adni: köszönöd, de nem kéred a segítségüket. Ha eléggé tisztelnek téged, bizonyára megértik, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem értik meg, egyszerűen lépj túl rajtuk, s ne is törődj a továbbiakban velük.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Miközben mások bizonytalan helyzetbe kerültek, te elégedett vagy az életeddel, viszontlag sok energiádba tellett elfogadnod, hogy nem tudsz változtatni bizonyos dolgokon, ha a földtől a plafonig ugrálsz, akkor sem. Mivel mások nem értik, hogy lehetsz ennyire nyugodt, megpróbálnak fogást keresnek rajtad, hisz nem tetszik nekik az, hogy nem vagy kétségbeesve. Ezeknek az embereknek érdemes azonban türelmesen elmagyaráznod, hogy attól, mert nem kiáltod a világba a gondjaid, még nem jelenti azt, hogy nincsenek. Csupán csak megtanultad a helyükön kezelni a dolgokat.

HALAK (február 20-március 20)

A jövődre gondolva szeretnél egy kis előnyre szert tenni, ezért éjt nappallá téve dolgozol azon, hogy el tudj lépni a jelenlegi pontról. Előnyben lenni azonban korántsem jelenti azt, hogy nyugodtan, hátradőlve élvezheted az életed, az evezőt attól még erősen kel markolni, hogy ha a hajód magától úszik a vizen, ne a vízesés felé vegye az irányt. Hidd el, megéri felkészültnek lenni! Tedd oda magad annak érdekében, hogy a jövőben minél kevésbé legyen ingoványos a talaj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!