Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp május 8.: a Nyilasoknak választaniuk kell, merre menjenek, a Vízöntők nagy kalandra készülnek

Napi horoszkóp május 8.: a Nyilasoknak választaniuk kell, merre menjenek, a Vízöntők nagy kalandra készülnek

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok fontos üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Maximalista lévén kissé nehezen fogadod el a tényt, ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted. Nehezen birkózol meg a veszteség tudatával, ez azonban kissé korlátok közé szorít. Lásd be, hogy ezzel a hozzáállással nem fogsz tudni hosszútávra szóló élményeket szerezni. Próbálj tehát elengedni bizonyos dolgokat, lazíts és ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a terved véghez vinned, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lett volna a veszteség is! Ne csak egyetlen szempontból vizsgáld a különböző szituációkat!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje érlelődik benned a gondolat, hogy megtegyél egy fontos lépést, melyről úgy gondolod, hogy vízválasztó lehet az életedben. Mivel azonban nem voltál még hasonló helyzetben, épp ezért teljesen tanácstalan vagy, fogalmad sincs, mitévő legyél. Nem is kell egyedül meghoznod egy ilyen volumenű döntést, keress egy számodra bizalmas személyt és oszd meg vele a kételyeidet. Talán az illető segítségével irányba kerülsz és nem okoz majd problémát az, hogy végigmenj az úton! Csupán bátorság kérdése a dolog!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján az utolsó utáni pillanatban jössz rá, hogy mennyi mindent nem sikerült még elvégezned, aminek szerettél volna pontot tenni a végére. Ez azonban most meghatározhatja a programjaidat, legfőképp a pihenésedet zavarhatja meg. Mivel azonban neked is jár a kikapcsolódás, épp ezért igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki hátráltasson, te csak menj abban a tempóban, amit ideálisnak találsz és amivel -önmagad ismerve- pontosan tudod, hogy időben célba érhetsz! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Valami, amin régóta lelkiismeretesen, teljes erőbedobással dolgozol, a hét utolsó napján végre olyan gyümölcsöt terem, amelyre nemcsak te lehetsz büszke, hanem a környezeted elismerését is kiváltod vele. Ez egyértelműen a te érdemed, s bátran dicsekedj el vele másoknak is, de vigyázz, mert lesznek majd olyanok, akik nem tudnak őszintén veled örülni, emiatt mindenféle gonosz dolgokat terjesztenek rólad. Neked azonban nem kell az irigyeiddel foglalkoznod, hisz pontosan tudod, hogy tisztességes úton jutottál el a célig, az pedig, hogy ez másoknak nem tetszik, legyen az ő bajuk!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem érzed magad túl biztosnak bizonyos ügyeket illetően, nem igazán találod a helyed, emiatt úgy érzed, semmi nem sikerül. Valószínűleg egy rossz sorozatot fogtál ki, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy alkalmatlan lennél bizonyos feladatok elvégzésére. Mielőtt a negatív gondolatok járnák át minden lépésedet, ülj le, gondold végig mit és hogyan kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy végre teljesnek és boldognak érezd magad és amennyiben megtaláltad a megoldást, mihamarabb indulj el azon az úton! Ne aggódj, idővel minden kocka a helyére kerül majd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nehezen tudsz túllépni a mások által okozott sérelmeken, képes vagy hosszú időre beleragadni egy-egy negatív tapasztalatba, ami azonban igencsak megakadályoz abban, hogy előrelépj és felemelt fejjel közlekedj. A negatívitás ugyanis abszolút mérgezi a lelkivilágod, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy megéri-e mindenképp ragaszkodnod olyan tapsztalásokhoz, amik visszahúznak. Nézz előre, keress pozitív élményeket és személyeket, hisz ezekből tudsz építkezni és a jövődet megalapozni. Hidd el, hosszabb távon jóval kifizetődőbb lesz annál, mintha a saját lelkedet mérgezed a negatívumokkal!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valami úgy nem sikerül elsőre, ahogy előtte elképzelted, emiatt megfordul a fejedben, hogy feladod a dolgot, nehogy nagyobb kudarcba fuss bele. Amennyiben azonban nem csupán bizonyos pontokat ragadsz ki, hanem megpróbálsz globálisan tekinteni a helyzetre és a benned levő bizonytalanságokon felül tudsz kerekedni, hidd el, nem is lesz olyan megugorhatatlan az akadály. Bízz magadban és higgy abban, hogy benned is megvan az a tehetség és kreativitás, ami a siker eléréséhez szükséges! Nagy büszkeséggel fog eltölteni, ha belekóstolhatsz a siker ízébe, csak fel ne add az elején!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan vágysz már arra, hogy nagyobb elismerést kapj felsőbb körökből, ahol számít a pozíció, az rangsorban elfoglalt helyed. Ennek okán mindenbe belekezdesz csak azért, mert reméled, hogy valamelyik az általad megkezdett projektek közül majd csak pozitívan fog elsülni. Az azonban még nem kristályosodott ki benned, miképp szeretnéd sikerre vinni az általad megkezdett projekteket, csak azt tudod, hogy szeretnéd mindenképp letenni a névjegyed. Mindez az ambíciózus gondolkodás roppant hasznos és elismerésre méltó, nem biztos azonban, hogy a hét utolsó napja lesz majd az, amikor meg tudod váltani a Világot. Adj magadnak lehetőséget a pihenésre, tervezz, készülj, ne hol-mi Hűbele Balázs módjára akarj nekivágni a nagy kihívás teljesítésének!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan szituáció adódik a hét utolsó napján, amikor választanod kell, melyik irányba fordulsz, mi az, amire a leginkább szeretnél fókuszálni. El kell tudnod dönteni, hogy a te értékrended szerinti fontossági sorrendben mi az, amire jelen pillanatban fókuszálni érdemes és mi az, amivel csupán az időd vesztegetnéd. Amennyiben bízol önmagadban és a hetedik érzékedben, nem fogsz magadnak csalódást okozni. Hidd el, hatalmas kő esik majd le a szívedről, ha eldöntötted, merre legyen az útirány!

BAK (december 22-január 20)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel te kifejezetten a kihívásokat kereső típus vagy, így ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és szerezz maradandó élményeket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyobb volumenű kalandra készülsz, mely olyannyira teljes embert kíván, hogy semmi más nem fér bele az idődbe és az energiádba, hisz agysejteddel koncentrálnod kell, hogy sikerrel tudd teljesíteni a küldetést. Ne tehát a csábításnak, ne engedd, hogy mások más utakra tereljenek, tedd világossá mindenki számára, hogy most abszolút nem vagy alkalmas arra, hogy több lovat ülj meg egyetlen fenékkel. Amennyiben sikerrel abszolválod a kitűzött feladatot, abban az esetben nyugodtan kapcsolódj ki a barátaiddal, itt a nyár, egyre melegebb az idő, abszolút lehet tervezni mindenféle programot! Első azonban a kötelesség!

HALAK (február 20-március 20)

Egy hozzád közelálló személy olyasfajta kéréssel fordul hozzád, amely túltmutat a te határaidon is. Mivel azonban semmiképp nem szeretnéd megbántani, ezért menekülőre fogod és igyekszel messziről elkerülni a társaságát is. Sajnos be kell látnod, hogy a végtelenségig nem futhatsz előle, szedd össze magad, válaszd az egyenes utat és mondd el neki, miért nem tudsz ezúttal a segítségére lenni. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem kell napközben előle bújkálnod, csak mert kimenekültél egy helyzetből és nem vállaltad nyíltan a véleményed. Ha valóban közel állsz hozzá, meg fog érteni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!