Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 5.: a Kosoknak nagy szabású terveik vannak, a Szüzek a tökéletes eredmény elérésére törekednének

Napi horoszkóp május 5.: a Kosoknak nagy szabású terveik vannak, a Szüzek a tökéletes eredmény elérésére törekednének

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Nagyobb szabású terveid vannak, melyekről előre megálmodtad, hogy miként fogod őket végrehajtani. Aprólékos részletességgel készítetted el a tervrajzod, amely alapján végighaladsz majd a sikerhez vezető úton. Kreativitásod, elszántságod és akaraterőd páratlan, sokan elismerően veregetnek vállon, mert a csodájára járnak annak, hogy az alapoktól hová lehet eljutni. Mivel azonban a terved még csak elvben valósult meg, igyekezz a gyakorlatba úgy átültetni, hogy ne fájjon a fejed a váratlan helyzetek miatt. Ha esetleg akadnak olyan szituációk, ahol hirtelen kell cselekedned, legyen egy B-terved is! A végén ünnepeld meg a sikert, amiért megdolgoztál!

BIKA (április 21-május 20)

Valamilyen, számodra kissé érthetetlen oknál fogva a környezeted abszolút nem vesz komolyan, nem gondolják, hogy képes vagy önálló döntések meghozatalára, épp ezért mindig fogni szeretnék a kezed, hogy el ne hasalj. Ez azonban rendkívüli módon frusztrál, egyszerűen nem is érted, miért nem elegendő az, amit idáig tettél le az asztalra. Mielőtt tehát belemennél felesleges bizonygatásokba, még azelőtt rázd meg magad és higgy abban, amit csinálsz, higgy abban, hogy a megfelelő úton vagy, ne engedd, hogy mások elbizonytalanítsanak. Amennyiben valaki nem fogad el úgy, ahogy vagy, amennyiben valaki nem vesz emberszámba, arra csak segítsd rá a kabátját, hadd menjen a saját dolgára!

IKREK (május 21-június 21)

Egészen idáig hangyaléptekben haladtál, csütörtök lévén azonban, a hétvége közeledtével nagyon szeretnél már a gázpedálra lépni, hisz cseppet sem akarnád a pihenésedet azokkal a feladatokkal helyettesíteni, amelyeknek hét közben illett volna pontot tenni a végére. Nem érdemes azonban csak azért fejjel rohannod a falnak, hogy mihamarabb célba érj, ehelyett okosan oszd be az idődet és az energiádat és ügy menj végig a pályán magabiztosan, hogy közben nem kapsz durrdefektet! Ha elég hatékony vagy, akkor szabad emberként élvezheted az életet!

RÁK (június 22-július 22)

Vannak olyan személyek körülötted, akik irigylik a tudásodat és a tapasztalataidat. Ahelyett tehát, hogy megpróbálnának csapatban játszani veled, mindent elkövetnek, hogy megfúrjanak és diadalmaskodjanak feletted. Te azonban tökéletesen tisztában vagy vele, hogy hiába törtetnek, nem szállhatnak veled versenybe, így nem is különösebben izgat mindaz, ami körülötted történik. Magadra koncentrálj és légy büszke arra, amit eddig elértél. Mellesleg hárman úgysem lehet sakkozni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Villámhárító gyanánt szolgálsz egy konfliktushelyzetben, agyafúrt gondolkodásodnak köszönhetően sikerül megúsznotok, hogy lecsapjon a vihar. A többiek emiatt az egekig magasztalnak, nem győznek köszönetet mondani és hálálkodni, hogy elhárítottad a veszélyt. Bár igyekszel titkolni előttük, de téged is rendkívüli büszkeséggel tölt el a teljesítményed. Menjetek el együtt, ünnepeljétek meg a sikert, nincs is alkalmasabb időpont a csütörtök esténél arra, hogy egy hangulatos hely teraszán, finom borok társaságában beszélgessetek az élet nagy dolgairól!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy feladat kapcsán olyannyira a tökéletesre törekszel, hogy szinte elvakultan, másfelé nem nézve dolgozol, mint egy gép, ez azonban jelentősen megváltoztatja a látási viszonyokat. Persze, vannak fontos célok, amiket az ember kitűz, aztán dolgozik értük, am emellett azt is illik figyelembe venned, hogy elengedhetetlen része vagy a saját boldogságodnak. Épp ezért néha engedni kell a huszonegyből és hagyni, hogy az élet alakítson bizonyos helyzeteket, ne akarj mindenképp befolyásolni minden részletet. Tegyél meg minden tőled telhetőt és nyugtasd meg a lelekiismeretedet, hogy rajtad mostantól semmi sem múlik. Hidd el, így is büszke lehetsz magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mikor a hétvége közeledtével kezdesz már kissé fáradni, hirtelen, gyakorlatilag a semmiből mégis olyan lendületet kapsz, amely segít ahhoz, hogy a hullámvölgyből kijuss és elérd a mai napra kitűzött célod. Ezért érdemes hinned magadban és minden akaraterőd felhasználni akkor is, amikor már kezd a lufid kissé leereszteni. Higgy magadban és abban, amit tudsz, ezek fognak ugyanis előretolni az utadon. Ha mindennel végeztél, add át magad a hedonizmusnak és ma este ne a nyári beach-body-ra figyelj, ma ünnepelj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem nagyon érzel motivációt a jelenleg végzett tevékenységedhez, gyakorlatilag gépiessé váltak azon feladatok elvégzése, amelyekkel a hétköznapok telnek. Most azonban váratlanul olyan lehetőség adódik, amely felkavarhatja az állóvizet és a nagy kiugrás esélyét rejti magában, olyasfajta, amely segíthet abban, hogy kitörj az egyhangúságból, az unalomból. Ragadd meg tehát a kínálkozó alkalmat, hisz ez lesz az, ami meghozza az élményeket, a kalandot, a színt az életedbe. Ne hagyd elúszni, mert nem mindennap jön ilyen lehetőség!

NYILAS (november 23-december 21)

Minél hamarabb szeretnél befejezni egy munkát, annál hajlamosabb leszel arra, hogy kapkodva, logikátlanul mindent összecsapsz. Így azonban nem lesz elégedett veled a felettesed, ráadásul benned is marad egyfajta hiányérzet. Most tehát arra ügyelj, hogy semmi és senki ne tudja elvonni a figyelmedet, koncentrálj, építs fel a fejben mindent, s úgy tedd a dolgodat, hogy ne legyen senki elégedetlen vele. Így sokkal gyorsabban fog menni minden, különben dupla munkát kell végezned.

BAK (december 22-január 20)

Valami, ami számodra különösen fontos volt, mégsem úgy sül el, ahogy azt az elején eltervezted és ez bizony nagy csalódással tölt el, nem is igazán hiszel már abban, hogy neked bármi is sikerülhet a jövőben. Azt azonban beláthatod, hogy ezzel a hozzáállással nem-igen fogsz semmit elérni, hisz már eleve el lesz rendelve minden. Igyekezz ebből a szituációból levonni a tanulságokat, majd minél gyorsabban továbblépni, amennyiben ugyanis ebbe most beleragadsz, soha nem fogod tudni a pozitív energiákat megtalálni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé bizarr elképzeléseket osztasz meg a környezeteddel, a többiek épp ennek okán nem támogatják az elképzeléseidet, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utadat! Nem kell mindig mások támogatásával törnöd magad előtt az utat, elegendő, ha hiszel magadban és a képességeidben, ebben az esetben könnyen meg fogsz tudni bírkózni a nehezével. A többiek pedig csak ámulnak majd, hogy milyen magasságokból integetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Alapvetően ragaszkodó típus vagy, abba is két kézzel kapaszkodsz, ami semmi jót nem hoz neked, csakis veszíthetsz belőle, illetve nem tudsz pozitív élményeket megélni bizonyos helyzetekben, ennek ellenére roppant nehéz számodra kimondani valaminek a végét. El kell azonban fogadnod, hogy semmi nem tart örökké, aminek véget kell érnie, az a te befolyásod és ráhatásod nélkül véget is fog érni. Tanulj meg a tanulságokat levonva tovább lépni és ne rágódj azokon a dolgokon, amik megtörténtek és nem tudsz már visszamenőleg változtatni rajtuk. Tekints előre és a különböző irányból érkező impulzusok segítségével a jövőd építsd, szilárd alapokra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!