Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 31.: a Skorpiók végre megtalálják a megfelelő utat a sikerhez, a Nyilasokat a jó szándék vezérli

Napi horoszkóp május 31.: a Skorpiók végre megtalálják a megfelelő utat a sikerhez, a Nyilasokat a jó szándék vezérli
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki olyannyira nem tart kompetens személynek semmilyen tekintetben, hogy egyetlen önálló gondolatot sem enged kibontakoztatni, amely tőled érkezik. Rendkívül dühítő az, hogy nem lehetsz önmagad, azt azonban biztosan tudod, hogy semmiképp nem szeretnél vastag álarcokat magadon viselni csak azért, mert valaki domináns szerepet szeretne betölteni kettőtök kapcsolatában. Állj ki azért, amit képviselsz, nyugodtan add magad és ne az határozza meg a viselkedésedet, hogy mások mit próbálnak rád erőltetni. Mutasd meg, hogy veled nem lehet packázni!

BIKA (április 21-május 20)

Végre nem rohansz a feladataid után, így most van időd arra, hogy rendezd a körülötted hömpölygő, megoldatlan kérdéseket, hogy pontot tegyél minden olyan lezáratlan ügy végére, amely fejfájást okozhat, mindezt annak érdekében, hogy ne vessz el teljesen a sok bonyodalomban. Igyekezz tehát mihamarabb letudni minden kötelező programot, készíts egy aromaolajos pihentető fürdőt, önts magadnak egy pohár finom bort és relaxálj, amíg csak lehet. Ne engedd, hogy bármi megzavarjon, csak meditálj, engedj el mindent, ami zavar és koncentrálj azokra a gondolatokra, amelyek előrevisznek. Hidd el, jót fog tenni neked!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki akaratán és tudtán kívül olyasmivel bánt meg, amelyről nem is gondolta volna, hogy ilyen mély nyomot hagy majd benned. Ne haragudj rá, hisz egyáltalán nem ez volt a szándéka, hogy maradandó károsodást okozzon, sokkal inkább próbálta volna egy bizonyos dologgal kapcsolatban felnyitni a szemed, te azonban túl hevesen reagáltál. Érdemes azonban elgondolkodnod azon, talán azért ejtett rajtad sebet, mert igaz lehetett az, amit mondott. Amennyiben megpróbálsz a sértettségedtől elvonatkoztatni, meg fogod látni, hogy igenis volt értelme annak, amire az illető igyekezett rávilágítani!

RÁK (június 22-július 22)

Az események alakulálást ugyan befolyásolni nem tudod, mégis megpróbálod az szerint alakítani a helyzetet, hogy neked mi a legjobb. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet, hisz a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak el kellett őket indítani. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad amiatt, hogy befejezetlen munkát hagytál magad után. Este nyugodtan ülj be a barátnőddel egy hangulatos étteremben és vacsorázzatok egy jót, hisz neked is jár néha a kikapcsolódás!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A kissé zűrös ügyeidet tekintve végre meglátod fényt az alagút végén, hamarosan tehát lezárhatod azt, amik folyamatosan kellemetlen perceket okoznak. Rendkívül megnyugtató számodra az, hogy végre nem kell azon kattognod folyamatosan, hogy mi lesz ha lecsap rád Damoklész kardja. Amennyiben sikerül pontot tenned a dolgok végére, abban az esetben egy ideig igyekezz nem belebonyolódni olyan helyzetekbe, amelyeket mások mégcsak meg se közelítenek. Hidd el, sokkal pihentetőbb éjszakáknak nézel elébe, ha hátrahagyod a zűrös ügyeket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a közvetlen környezetedben borzasztóan inkorrekt módon egyszerűen sarokba szorított. Emiatt kezdetben nagyon dühös vagy, legszívesebben ajtóstól rontanál a házba, hisz pontosan tudod, hogy milyen hátsó szándékoktól vezérelve, milyen eszközöket használt fel ellened csak azért, hogy előnyt kovácsolhasson magának. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid és az ösztöneid érvényesüljenek, inkább higgadtan és okosan játszd meg a bábuid úgy, hogy a végén el ne veszítsd ezt a bizonyos játszmát! Ne feledd: az nevet, aki utoljára nevet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyan te gőzerővel dolgozol egy bizonyos cél elérésén, valaki mégis igyekszik megakadályozni, hogy egyről a kettőre jussf ez pedig iszonyúan feldühít. Szíved szerint az arcába vágnád, hogy jobban teszi, ha távol tartja magát tőled, amennyiben ugyanis beleköp a levesedbe, nagyon megbánhatja. Mivel azonban te ennél jóval intelligensebb ember vagy, illetve sokkal hidegebb vér csörgedezik benned, próbálod megérteni, hogy mi az illető valós szándéka, illetve mi az érdek a dolog mögött. Könnyen lehet, hogy csupán félt attól, hogy ne vallj kudarcot vagy ne kerülj bajba. Nem biztos, hogy ártani szeretne, épp ezért ne reagáld azonnal túl a helyzetet! Hívd meg egy hideg limonádéra és kérdezz rá bátran, hogy mi van a háttérben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú és céltalan bolyongás után most úgy tűnik, megtaláltad az utad, amelyre érdemes rálépned ahhoz, hogy egyfelől sikereket érhess el, másfelől anyagilag is bebiztosítsd magad. Ne késlekedj tehát, indulj el az úton, hisz nem tudhatod, mikor jön a vihar, amely megakadályozhat a céljaid elérésében. Neked egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt, hogy az út végén rendkívül kifizetődő lesz a sok fáradtság, a sebek, illetve az áldozatok, amelyeket annak érdekében hoztál, hogy végül gondtalanul élhesd az életed! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki olyasféle természetű ügybe keveredik, amelyben te jártál már, mi több, sok esetben meg is égetted magad, így most kutyakötelességednek tartod, hogy figyelmeztesd az illetőt. Ő azonban rendkívüli módon félreértve a helyzetet mégis roppant elutasító veled szemben, arrogáns módon reagálva a helyzetre. Ez az a pont tehát, amikor neked nem kell valakit erőszakkal megvédened sem önmagától sem az előtte álló helyzettől, te egész nyugodtan fordíts hátat, hiszen figyelmeztetted, tettél azért, hogy a lelkiismeretedet ne zavarja semmi, a többi pedig abszolút nem rajtad múlik. Az már kinek-kinek a maga felelőssége, hogy miképp esik szakadékba a figyelmeztető tábla ellenére!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, történt valami a múltban, amelyből eszeveszett menekülésed okán nem sikerült úgy kijönnöd, ahogy akkor a helyzet megkívánta. Emiatt vannak most álmatlan éjszakáid, amelyek érthető módon azzal telnek, hogy azon morfondírozol, vajon hogyan is kellett vagy lehetett volna lezárni. Mielőtt azonban hosszabb távon befolyásolná a közérzeted, érdemes visszalapoznod és gyorsan pontot tenni az ügy végére. Hidd el, alapjaiban fog megváltozni a hangulatod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Megmagyarázhtatalan okoknál fogva el vagy foglalva olyan ügyekkel, amelyek mások számára semmiféle jelentőséggel nem bírnak, te azonban valahogy mégis úgy érzed, fontos lehet időt szánnod rájuk. Ezzel azonban semmi mást nem érsz majd el, minthogy a saját, értékes időd és energiád megy el arra, hogy lehetséges módon szürke, semmitmondó ügyekből próbáld kihozni a legtöbbet. Sokkal inkább érdemes az életednek azon szegmenseire fókuszálnod, amelyekből kihozhatsz valamiféle pozitív eredményt, ahelyett, hogy hol-mi délibábokat kergetsz és úgy nyugszik a Nap, hogy ma sem sikerült a kitűzött célodhoz közelebb kerülnöd. Szelektálj, máskülönben el fogsz veszni a sűrű bozótosban és még mindig csak a hét eleje van!

HALAK (február 20-március 20)

Fontos dologban kell döntésre jutnod, nem tudod azonban, a mérleg melyik serpenyőjébe helyezd a súlyt ahhoz, hogy végül te is jól gyere ki a helyzetből. Ülj le és gondold át alaposan, mik a pro és kontra érvek, mi az, ami a hasznodra, illetve a hátrányodra válik a döntés következményeként. Amennyiben túl gyengének érzed magad ahhoz, hogy kimond a végső szót, nyugodtan keress egy hozzád közelálló személyt és meséld el neki az aggályaid, hátha ketten ki tudjátok számolni, mi lehet a megoldókulcs erre a bizonytalan helyzetre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!