Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp május 31.: a Rákoknak régi rejtélyt sikerül megfejteniük, a Vízöntők határozottan mennek előre a céljaikért

Napi horoszkóp május 31.: a Rákoknak régi rejtélyt sikerül megfejteniük, a Vízöntők határozottan mennek előre a céljaikért

július 10

kos 03.21 - 04.19

Olyasféle feladattal küzdesz a hét utolsó munkanapján, ami...

bika 04.20 - 05.20

Egy hozzád közel álló személy kellemetlen helyzetbe hoz...

ikrek 05.21 - 06.21

A hét utolsó nunkanapján annyira felgyorsulnak az események...

rák 06.22 - 07.22

A mai nap különleges találkozást tartogat számodra, olyasvalakit...

oroszlán 07.23 - 08.22

Elindultál egy bizonyos úton, ám túl sok akadállyal...

szűz 08.23 - 09.22

Fárasztó szerepet kell eljátszanod, hisz semmiképp nem szeretnéd,...

mérleg 09.23 - 10.22

Túl sok feladatot szeretnél egyetlen nap alatt befejezni,...

skorpió 10.23 - 11.21

A mai nap elég fontos számodra, olyasvalaminek kerülhet...

nyilas 11.22 - 12.21

Érzed, hogy ott a lehetőség előtted, csupán csak...

bak 12.22 - 01.19

Fogytán van a türelmed egy bizonyos üggyel kapcsolatban,...

vízöntő 01.20 - 02.18

Komoly helyzetben mindenki tőled várja a megoldást, azt...

halak 02.19 - 03.20

Végre minden úgy alakul, ahogyan eltervezted, senki és...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP május 31.

KOS (március 21-április 20)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá, mert az ügy eléggé kínos. Ráadásul egy közeli ismerősödről van szó, akit végképp nem szeretnél megbántani. Törheted a fejed rajta, hogy milyen megoldást válassz. Próbálj virágnyelven magyarázkodni? Akkor lehet, hogy semmit nem fog érteni az egészből. Vagy legyél kérlelhetetlenül őszinte? Azzal súlyos sebeket ejthetsz rajta. Mégis lehet, hogy ezúttal is az egyenes a legrövidebb út, s ha fáj is az igazság, a legkisebb bajt annak kimondása okozza. Mindenképpen jelezd az illetőnek, hogy az őszinteséged kizárólag az ő érdekét szolgálja, s lehetséges, hogy a végén még hálás is lesz neked ezért.

BIKA (április 21-május 20)

Kissé elszaladt melletted az élet, nem nagyon tudsz lépést tartani a történésekkel. Mielőtt azonban teljesen elveszíted a fonalat, próbáld megérteni, pontosan mi és miért is történik körülötted. Fontos dologról van szó, ami téged is érint, s ha lemaradsz, teljesen ki is maradhatsz az egészből. Most csak erre az egyetlen dologra koncentrálj, szedd össze magad és gyorsan eredj a többiek nyomába, amíg nem lesz reménytelenül késő!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy hiszed, bombabiztos tervet készítettél, valaki azonban minden erejével azon van, hogy megfúrja azt, amin te hosszú ideje dolgozol. Nem-igen érted, mit akar, de valószínűleg csak az irigység állhat a háttérben. Ízlésed ellen való, de mégis kell valamit kezdeni ezzel a helyzettel. Vedd hát fel a kesztyűt, szállj ringbe, és tisztességes küzdelemben védd meg a saját érdekeidet. Semmiképpen ne hagyd, hogy mások az utadba álljanak, s megakadályozzanak a céljaid elérésében! Mutasd meg a világnak, hogy milyen kemény fából faragtak.

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú gondolkodás után végre sikerült megfejtened egy olyan rejtélyt, amelyen régóta kattog az agyad, de egy ponton mindig elakadt a gondolatmeneted. Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy míg másoknak nem sikerült, te végigértél a kacskaringós úton, ahol megvilágosodtál az ügyben, hogy mi áll a szituáció hátterében. Most már minden adott ahhoz, hogy megoldd az egyenletet, ne késlekedj, mihamarabb tegyél pontot a végére és add át magad a hétvégi pihenésnek! Este aztán irány bulizni a barátokkal, van mit ünnepelnetek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár nem számítottál rá, kellemes meglepetés ér egy olyan személy részéről, aki máskor nem feltétlenül erről az oldaláról ismert. Most azonban mégis emberi oldaláról tesz tanúbizonyságot, hisz olyasféle gesztussal él feléd, ami különösen jól esik, hisz tőle a legkevésbé sem vártad volna. Ez is azt bizonyítja, nem mindenki olyan, amilyennek ismered, most például kifejezetten pozitív csalódásként éled meg. Ma már semmi nem szegheti a kedved, sokkal szebben süt a Nap és te is sokkal kedvesebb vagy mindenkivel. Ez a nap már a tiéd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Izgalmas kalandokat tartogat számodra a közelgő hétvége, amelyek segítségével rengeteg élménnyel gazdagodhatsz. Készülj fel, mert ez most az a kaland lesz, amit hosszú ideig nem fogsz elfelejteni. Még az a szerencse, hogy időnként van, ami a szürke hétköznapokból előrelendít és tartja benned a lelket! Igyekezz kihasználni minden pillanatát és élvezd a helyzetet, hisz nem minden nap botlasz ilyesfajta kalandokba! Hosszú ideig lesz miről beszélned a barátaidnak, az biztos!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az egész heti hajtás után nagy örömmel tölt el, hogy a mai a hét utolsó munkanapja, hisz már te is érezted, hogy kezdesz kifogyni az energiáidból. Épp ezért munka után ne tervezz semmiféle megeröltető programot, ez a hétvége szóljon arról, hogy összeszedd magad mind fizikálisan, mind pedig mentálisan. Ebbe bármilyen program belefér, amely nem jár részedről különösebben nagy energia leadással. Hívd át a barátaid, szervezzetek grill partit, közösen vásároljatok be és készítsétek el a harapnivalót, vagy zárkózz el a szerelmeddel a külvilágtól, használjátok ki a napsütést és menjetek egy hétvégi házba, vagy a vízpartra romantikázni. A lényeg, hogy kipihend magad, mert hét közben erre esélyed sincs.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rossz előérzeted van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami nem hagy nyugodni egész nap. Emiatt eléggé feszültnek érzed magad, amelyet a környezeted is viszonylag gyorsan észre vesz, hisz a megszokottnál sokkal ingerültebb vagy, illetve gyorsabban is pattansz mindenre. Mivel egy részt nem szeretnél komolyabb konfliktusba kerülni senkivel emiatt, másrészt nem szeretnéd a hétvégéd egyik felét pihenés helyett ezzel tölteni, ülj le és gondold végig, mi az, ami aggaszt és hogyan tudod eloszlatni ezeket a rossz érzéseket.

NYILAS (november 23-december 21)

Minden áron szeretnél elérni egy bizonyos dolgot, de azzal is teljesen tisztában vagy, hogy nem lesz olyan egyszerű minden akadályt megugranod, ha végül sikert szeretnél elérni. Higgy abban, hogy képes vagy rá, hogy rendelkezel annyi tudással és erővel, ami elegendő ahhoz, hogy végül felmutatható eredményt tudj magadénak! Amennyiben megvan benned a cél, az akarat és elhiszed, hogy sikerülhet, abban az esetben nem lesz az a pont, amit ne tudnál elérni! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Nagyon szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, erre azonban eddig a pillanatig nem volt még elegendő bátorságod. Most azonban a körülmények lehetővé teszik, hogy kilépj és új dolgokat próbálj ki, különösebb kockázat nélkül. Ne késlekedj, pontosan tudod ugyanis, hogy ha most nem ragadod meg a kínálkozó lehetőséget, nagy valószínűséggel jó ideig nem lesz rá alkalmad. Ha másért nem, a saját lelkiismereted megnyugtatásáért érdemes kipróbálnod, hisz ha elengeded, később talán bántani fog a dolog, akkorra azonban már elúszik a hajó!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje várod, hogy egy számodra eléggé bizonytalan helyzet megoldódjon, amely már régóta frusztrál. Egyszerűen kezdesz már besokallni a várakozástól és attól, hogy a pocsolya kellős közepén állsz anélkül, hogy bármifajta említésre méltó előrelépés történne. Épp ezért menj a dolgok elébe, állj a sarkadra, legyél határozott és tegyél azért, hogy megoldódjon a helyzet. Ne keserítsd a napjaid azzal, hogy egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mi és miért nem történik. A bizonytalanságnál még egy negatív, de biztos válasz is jobb!

HALAK (február 20-március 20)

Vissza nem térő esélyt kapsz az élettől, melyről pontosan tudod, vagy most ragadod meg és akkor még bármi is lehet belőle, vagy a félelmed sokkal nagyobb a bátorságodnál és hagyod elmenni, ebben az esetben azonban borzasztóan bánni fogod, hogy egyetlen esélyt sem adtál magadnak. Minden rajtad múlik, neked kell döntened arról, hogy merre indulsz el, ám azt mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a közel jövőben újabb lehetőség kopogtat az ajtódon. Amennyiben felsorakoztatod a pro és kontra érveket, sokkal egyszerűbben el tudod dönteni, mi a hasznod, illetve az esetleges hátrányod belőle!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

július 11

kos 03.21 - 04.19

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, de fogalmad...

bika 04.20 - 05.20

Nagyon intenzíven dolgozol, semmi nem hagy kizökkenteni, hisz...

ikrek 05.21 - 06.21

Túl nagy feladatot bíztak rád, amiről menet közben...

rák 06.22 - 07.22

Kínos szituációba kerülsz, amiben te is nyakig benne...

oroszlán 07.23 - 08.22

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet...

szűz 08.23 - 09.22

Túlteng benned a feszültség, úgy érzed, le kell...

mérleg 09.23 - 10.22

Eddig ültél a babérjaidon, arra várva, majd csak...

skorpió 10.23 - 11.21

Eljött a megfelelő alkalom, amikor lehetőséget kapsz arra,...

nyilas 11.22 - 12.21

Végre eljött a hétvége, melyet már nagyon vártál,...

bak 12.22 - 01.19

Bár komoly dolgot bíznak rád, nem vagy biztos...

vízöntő 01.20 - 02.18

Elvonja a figyelmed valami, aminek jelen pillanatban nincsen...

halak 02.19 - 03.20

Olyan szituációban találod magad, amelyhez ugyan semmi közöd,...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Zsírt égetnél a futópadon? Az erősítés a cél? 4 futópados edzésterv, amit imádni fogsz

Lehet, hogy monoton, lehet, hogy kibírhatatlan a természet közelsége nélkül, de a futópados edzés akkos is hatékony. Határozd meg, mi a célod vele, és variáld az edzésterveket!

Kép

Napi horoszkóp július 11.: a Mérlegeknek taktikát kell változtatniuk, a Skorpiók a környezetüknek bizonyíthatnak

Hétvégén is érdemes elolvasnod a csillagok üzenetét, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg!

Kép

Az izomláz nem törvényszerű: öt tipp a megelőzésére és kezelésére

Még csak fél perce végzel guggolásokat, de már tudod, hogy másnap alig bírsz majd lábra állni – ismerős? De hogyan előzhetnéd meg legközelebb a kialakuló izomfájdalmat edzés után?

Kép

Az érzelmi kimerültség 4 jele, amit eddig talán észre sem vettél magadon

Sokan nem is gondolják, hogy ezzel a problémával küzdenek, holott hatalmas erővel bír a lelkünkre!

Kép

Johnny Depp megosztotta, mi volt a legkegyetlenebb, amit Amber Heard tett vele

Már megint kiderült egy újabb durva részlet Johnny Depp és Amber Heard házasságáról.

Kép

Bámulatos otthonát árulja Matthew Perry - Nézz bele Chandler valódi lakásába!

Megőrülsz! Batman inspirálta a Jóbarátok Chandlerjének kecóját!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem