Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 3.: az Oroszlánok céltudatosak, a Mérlegek a megfelelő pillanatra várnak

Napi horoszkóp május 3.: az Oroszlánok céltudatosak, a Mérlegek a megfelelő pillanatra várnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 15.: a Bikáknak érdemes levetkőzniük a kisebbségi komplexusukat, a Szüzek karnyújtásnyira vannak a kitűzött céljuktól

A hét első napja is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a csillagok üzenetét, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Vedd le nyugodtan a szemüveged, hisz többé nem kellenek dioptriák ahhoz, hogy megfelelőképp láss bizonyos dolgokat és így a számodra legmegnyugtatóbb döntést hozhasd meg. És ha már tisztábban látsz, nyugodtan leszállhatsz a trambulinról is, hisz felesleges céltalanul ugrálni olyasmi miatt, amiben úgysem vagy kompetens, befolyásolni meg aztán főleg nem tudod. Tedd a dolgod, ahogy eddig is, add bele minden tudásod és tapasztalatod és meglátod, megy majd minden, mint a karikacsapás!

BIKA (április 21-május 20)

Jó lenne, ha másokra is legalább annyira számíthatnál, mint amennyire te ott állsz nekik rendíthetetlen ólomkatonaként, felfegyverkezve, amikor ők bajban vannak. Mély csalódással tölt el azonban a tudat, hogy jelen pillanatban nagyon úgy tűnik, hogy egyedül kell küzdened az eléd háruló akadályokkal, nem sokan lépik sajnos át ugyanis a pocsolyát érted, míg te másokért az óceánt is átúsznád. Semmi baj, attól leszel erősebb, hogy egyedül éred el az általad kitűzött célokat! Büszke lehetsz magadra, hisz a segítőkészség nagy erény!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, több ismeretlenes egyenlettel küzdesz, fogalmad sincs a megoldó kulcsról hollétéről, emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted azzal, hogy egy helyben álldogálva várod, hogy megoldás az öledbe pottyanjon. Be kell azonban látnod, így semmiképp nem fogsz előbbre jutni, a véget nem érő szélmalomharc helyett ideje tehát a sarkadra állnod és megoldás centrikusan gondolkodva olyan logikai fonalat találni, amely elvezet a megoldáshoz. Mennyivel egyszerűbb lenne hátat fordítani és elballagni, de a saját önbecsülésed miatt ne add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat!

RÁK (június 22-július 22)

Megtalálod azt a feladatot, amely kihívást, izgalmat és nagy kalandot jelent számodra. Ez teljesen felvillanyoz és alig várod, hogy belevághass. Még csak nem is kell frusztrálnod magad miatta, hisz megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy tökéletesen elvégezd és a végén bezsebelhesd a sok elismerést és megmártózz a sikerben! Indulás, kalandra fel, meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül viszed, bármi történik, te ragaszkodsz mindig azokhoz az útvonalakhoz, amelyeket már jól ismersz és csukott szemmel is végig tudsz rajtuk menni. Ez azonban időnként megakadályoz bizonyos célok elérésében, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor kénytelen vagy letérni az útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire, amiben nincs perspektíva, a szemed előtt lévő lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Időnként, ha bizonytalan vagy, mérlegeld, hogy miféle áldozatot kell meghoznod a saját boldogságodért!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasféle rejtélyt szeretnél felderíteni, amely nem épp a veszélytelen kategória, neked mégis annyira izgatja a fantáziád, hogy képes vagy nem keveset kockáztatni emiatt. A környezeted, amint tudomást szerez erről, azonnal megpróbálnak megakadályozni ebben, hisz pontosan látják azt, amit te az elvakultságtól ebben a pillanatban még nem biztos, hogy észreveszel. Ha valóban sok vesztenivalód van a dologból, nem feltétlenül lenne bölcs dolog kockázatot vállalnod, inkább óvatosan közelíts, mintsem fejest ugorj valamibe, amelyben mindenféle szempontból nagyot sérülhetsz! Okosan taktikázz, ne rohanj ész nélkül, fejjel a falnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A megfelelő pillanatra vársz, hogy egy számodra fontos személynek elmondj egy nagy hírt, amelyet még senki nem tud, te viszont úgy döntesz, ő lesz az első, akit beavatsz. Olyannyira megbízol benne és adsz a véleményére, hogy el sem tudnád képzelni, hogy mással beszélj erről. Ha hasznos és építő jellegű tanácsot ad, igyekezz megfogadni, mert nem akar rosszat neked, sőt! Csak a javadat akarja, te pedig nem is gondolnád, hogy mennyien örülnének egy ilyen megbízható személynek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogy az illem és a diplomácia megkívánja. Hirtelen csattansz fel valami miatt, pedig nem annak a hibája, aki mintegy hírmondó adja át a neked szánt üzenetet. Próbálj önuralmat gyakorolni, ne ülj fel minden lóra, ami szembejön veled, nem kell lovagolnod annyi konfliktuson. Hallgasd meg az illetőt és lépj tovább, ne fuss felesleges köröket, mert csak önmagad fárasztod vele, mást meg úgy sem fog érdekelni a háborgásod és a pillanatnyi dühöd. Csak lazíts és nem fogsz kényelmetlen helyzetbe kerülni, ahol neked kell majd a hirtelen reakcióért elnézést kérni!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, megérett benned az elhatározás arra, hogy valami új, számodra eddig ismeretlen dologba vágd a fejszéd. Úgy gondolod, hogy ez a legalkalmasabb élethelyzet arra, amikor megfelelőképp elő tudod készíteni a tervet, amikor fejben mindent helyre tudsz tenni, hogy ha majd a megmérettetésre sor kerül, kellőképp felkészült legyél. Ne félj a változástól, mert ha mindig egy helyben toporogsz, lemaradsz az élményekről, de még csak tapasztalatot sem tudsz így szerezni! Készülj, amíg nem késő!

BAK (december 22-január 20)

Van, amire neked sincs ráhatásod, nem tudod saját akaratoddal és a jelenlegi eszköztáraddal befolyásolni. Épp ezért el kell tudnod fogadni, hogy vannak olyan dolgok, amiket az élet alakít, hogy bármennyire is szeretnéd, nem tudsz erőfölénnyel élni felette. Ha már így alakult a helyzet, igyekezz a dolgok pozitív oldalát nézni, ha valami történik, ami nem tetszik, az nyilván okkal történik, pont azért, hogy tanulni tudj belőle, hogy le tudd vonni a megfelelő konzekvenciát és a jövőben másképp csinálhasd. Próbálj kicsit másként tekinteni bizonyos szituációkra és könnyítsd meg a saját helyzeted.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Amikor már kezdtél feladni valamit, derült égből szinte villámcsapásként érkezik valaki, akinek a kezében van egy olyan dologgal kapcsolatban a megoldás, amitől te már semmi jót nem reméltél. Most ne azon agyalj, hogy mi történt, hanem ragadd meg az alkalmat, és vedd igénybe az önzetlen segítséget. Élj a soha vissza nem térő alkalommal, cselekedj gyorsan, s ha már kimásztál a slamasztikából, akkor is ráérsz majd hálálkodni. Légy a megmentődnek nagyon hálás, és biztosíts róla, hogy szükség esetén ő is feltétlenül számíthat rád.

HALAK (február 20-március 20)

Keményen dolgozol valamiért, váratlan akadály miatt azonban beletörik a bicskád. Ez roppant módon elkeserít, hirtelen felindulásodban legszívesebben ott hagynál csapot-papot, nem érzed magad ugyanis elég erősnek ahhoz, hogy ezt az akadálypályát gond nélkül teljesítsd. Adj időt azonban a helyzetnek, hogy kiforrja magát, hisz korántsem biztos, hogy megugorhatatlan magasságban van az a bizonyos léc. Próbáld meg a legjobbat kihozni belőle, nincs még veszve minden!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Kép

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Kép

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Kép

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Kép

3 egyszerű hálószobai tipp az alvásproblémákra

Rosszul alszol az utóbbi időben, de nem tudod, hogy miért? Fogadd meg tanácsainkat, és garantáltan jobban tudsz pihenni, mint eddig bármikor.

Kép

Áprilisi shoppinglista: 10 darab, ami szinte kötelező minden stílusos nőnek a hónapban

Segítünk kicsit eligazodni a tavaszi választék között és megmutatjuk, hogy áprilisban mely darabok és újdonságok azok, amikre érdemes lecsapni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!