Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 29.: a Bikák megtalálják a céljukat, a Rákok kissé túlvállalják magukat

Napi horoszkóp május 29.: a Bikák megtalálják a céljukat, a Rákok kissé túlvállalják magukat
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ismét izgalmas üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, lassan fordulóponthoz ér az életed, olyan döntéseket kell hamarosan meghoznod, amelyekkel hatással lesznek hosszútávon a jövődre is. Épp ezért nem lehet forró fejjel, meggondolatlanul igent, vagy nemet mondanod, zárd ki egy kis időre a külvilágot, amíg eldöntöd, mit és hogyan fogsz tenni ahhoz, hogy ne alakuljon a dolog deficittel. Hideg fejjel, racionálisan, minden szempontot figyelembe véve határozd el magad úgy, ahogy neked a legjobb!

BIKA (április 21-május 20)

Végre megtaláltad a célod, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd, nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, elindulsz az úton, vedd fel a legstrapabíróbb lábbelid, mert igen sokat kell majd kopnia, mire odaérsz. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csak is azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgy sem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak.

IKREK (május 21-június 21)

Szereted mindenen rajta tartani a szemed, igyekszel mindig magad irányítani a történéseket azzal a meggyőződéssel, hogyha esetleg átengeded másnak a kormányt, rögtön elsüllyed a hajó és az eddigi munkád – a teljes legénységgel együtt – oda fog veszni. Nem biztos azonban, hogy más nem ért ugyanannyira a dolgához, mint ahogyan te. Ha bizalmat szavazol neki, akkor lazíthatsz végre egy kicsit, és nem kell folyamatos görcsben lenned, s félig nyitott szemmel aludnod.

RÁK (június 22-július 22)

Noha tudod, hogy tartalékolnod kellene az energiáidból, mégis annyi munkát vállaltál a hét utolsó munkanapjára, hogy a kimerültségtől szinte négykézláb araszolsz a cél felé, s alig várod, hogy végre a pihenésre koncentrálhass. Érdemes visszafogni magad, hisz nem véletlenül vagy ennyire kimerülve, fogadd el, hogy neked is csak két kezed van és nem tudsz többfelé szakadni sem. Annyi terhet vállalj magadra, amennyit még biztosan el tudsz gond nélkül viselni, különben csak kellemetlen helyzetbe sodrod magad azzal, hiszen mások várják az eredményt, te viszont semmi érdemlegest nem tudsz felmutatni. Vedd figyelembe a saját határaidat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár eddig megpróbáltál a békesség kedvéért köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimond, ami benned van, mert nem kell elhallgatnod semmit. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis vállald az álláspontodat akkor is, ha tudod, hogy mások az adott ügyről nem egészen így gondolkodnak. Légy bátran önmagad, és ne törődj azzal, hogy ez vajon kinek nem fog tetszeni. És akkor mi van?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy rejtélyre szeretnél fényt deríteni, ami nem épp kockázatmentes, neked mégis annyira izgatja a fantáziád, hogy hajlandó vagy vállalni a rizikót. A környezetedben élők amint tudomást szereznek erről, azonnal megpróbálnak megakadályozni ebben, hisz pontosan látják azt, amit te az elvakultságtól ebben a pillanatban még nem biztos, hogy észreveszel. Ha valóban sok vesztenivalód van, nem feltétlenül lenne bölcs dolog bármibe is beleugrani, inkább óvatosan mérd fel, milyenek a lehetőségeid! Okosan taktikázz, ne rohanj ész nélkül, fejjel a falnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta dolgozol valamin, igyekszel a lehető legtökéletesebb eredményt produkálni, előfordulhat azonban, hogy kozmetikáznod kell az eredményen, ha be szeretnéd zsebelni az elismeréseket. Amennyiben ráérzel arra, hogy hol rontottad el, ne húzd az időt, mielőbb fordulj vissza és korrigálj. Ha időben sikerül észrevenned a hibát és azt ki tudod javítani, eléred kívánt eredményt, ám amennyiben nem figyelsz erre, később fog majd kellemetlen perceket okozni a dolog. Éppen ezért nem érdemes behunynod a szemed, mert a probléma még megmarad. Ne feledd, minél előbb felismered, hogy félresiklottak a dolgok, annál kevesebb időt pazarolsz el feleslegesen!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki bántó kritikával illet, s első megdöbbenésedben nem is igen tudsz mit kezdeni ezzel, legfeljebb rendkívüli módon felháborít a dolog. Amennyiben azonban a sértettséget félre tudod tenni egy pillanatra, érdemes megvizsgálnod a helyzetet és jobban belegondolnod, hogy vajon volt-e az illetőnek bármi alapja arra, hogy ilyesfajta véleményt fogalmazzon meg veled szemben. Talán ha kívülről tekintesz a szituációra, te is láthatod, hogy hol hibáztál. Mert hibáztál, ezért fogadd el a bírálatot és igyekezz korrigálni, hogy a jövőben ne kerülj hasonló helyzetbe. Ne orrolj meg emiatt, inkább légy hálás, hogy olyasvalaki szólt, aki a melléfogásodat csupán apró botlásnak, bocsánatos hibának tekinti!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem biztos, hogy akkora problémát okoz majd, mint amennyire félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a feladatot, s ne okozz se magadnak, se másoknak csalódást. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál, el és menni fog minden, mint a karikacsapás!

BAK (december 22-január 20)

Foggal-körömmel ragaszkodsz egy bizonyos helyzethez, amiből már kihoztad a legtöbbet és úgy tűnik, tovább kéne lépni. Mivel azonban jól érzed magad benne, hisz végre találtál valamit, ami motivál, érthető módon nem szeretnél változtatni. Be kell azonban látnod, hogy – bármennyire is hozott ez sikereket neked – semmi nem tart örökké, így ez a helyzet sem sem. Érdemes kicsit nyitnod tehát a világ felé, s új öröm- és sikerforrást keresni, amely legalább annyi pozitív impulzust tud majd adni, mint amennyit a jelenlegi helyzet adott. Talán így könnyebben fogod tudni lezárni a dolgot, hisz lesz már új motivációd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Igyekszel gyorsan elvégezni a rád bízott feladatokat annak érdekében, hogy minél előbb átadhasd magadnak a hosszú hétvégének, így azonban olyasmi kerülheti el a figyelmedet, ami aztán súlyos következményekkel járhat, ha nem korrigálsz időben. Ezen a ponton le kell lassítanod, most koncentrálj, s tedd a dolgodat, hogy aztán nyugodt lelkiismerettel kapcsolhass majd ki. Ám most még munkán a sor, s neked semmi más dolgod, mint minden idegszáladdal a lehető legjobbra törekedni, hogy ne kerülhess bajba, és másoknak se okozz kellemetlen perceket. Este majd ráérsz kiereszteni a fáradt gőzt!

HALAK (február 20-március 20)

Valami olyasmi nyomja a lelked, amivel egyelőre nem tudsz mit kezdeni, még abban sem vagy biztos, hogy egyedül meg fogod tudni oldani a helyzetet. Épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha elmondod neki a titkod, nem fog visszaélni a bizalmaddal. Ha megtaláltad ezt az embert, mielőbb meséld el neki, mi a baj, hogy könnyíthess magadon, s talán tanácsot kaphass, amelynek hasznosításával egyszerűbben oldhatod meg a problémát. Megoldáscentrikusan gondolkodjatok, oszd meg őszintén az illetővel minden kételyed és hallgass rá, amennyiben tapasztaltabb nálad! Lehet, hogy a helyzet mégsem olyan drámai, mint amilyennek az első pillanatban gondoltad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép

Ijesztő, de ezt a 6 dolgot a telefonod is tudja rólad!

Adatok, üzenetek és helyszínek – mi mindent tud rólad a telód? Most kiderül!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!