Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 28.: a Szüzek izgalmas vizekre eveznek, a Skorpiók váratlan lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp május 28.: a Szüzek izgalmas vizekre eveznek, a Skorpiók váratlan lehetőséget kapnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, hisz izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 28.

KOS (március 21-április 20)

A kitűzött határidő közeledtével be kell látnod, hogy sehol sem tartasz, hogy semmi nem halad úgy, ahogy eltervezted és ez rendkívülien kétségbe ejt. Az első pillanat után a következőben azonban térj magadhoz és alaposan gondold végig, milyen taktikával lehetsz a lehető leghatékonyabb anélkül, hogy komolyabb hibát elkövetnél. Hidd el, van megoldás, csak meg kell találnod, amennyiben sikerült felállítanod a tervet, azonnal kezdj neki a folyamat lezárásának, mert most nincs idő arra, hogy háromszor körbejárd, hogy végiggondold többször is a dolgokat. Egyszerűen bíznod kell a saját képességeidben és abban, hogy megvan benned az a tudás, amellyel nem lehet gond a végcél elérése! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Olyannyira teljesítményorientált vagy, hogy a siker érdekében képes vagy olyasfajta dolgokra is, amelyek mind a kompetencia-, mind pedig az értékhatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak és komoly felelősségre vonással találnád szemben magad, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőröd vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

IKREK (május 21-június 21)

Rengeteg befejezetlen feladattal küzdesz, amelyekről fogalmad sincs, hogyan fogod tudni megoldani őket, a határidő lejárta előtt. Szerencsére azonban nem előírás az, hogy egyedül kell az úton végigmenned, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és visszaélni a bizalmaddal. Együtt, csapatban oldjátok meg az összes feladatot, hogy később, a siker elérésével kicsikarhassatok a környezetetekben némi elismerést. Ha sikerül mindent befejezni, add át magad a pihenésnek, hisz szükséged lesz az energiára jövő héten is!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra fontos személy kerül szorult helyzetbe, melyben a segítséged kéri. Számodra pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulj az illetőért, hisz egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok egy görbe estét, mintegy megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami, amitől nagyobb eredményt vártál, egyáltalán nem úgy alakul, ahogy szeretted volna, emiatt eléggé csalódott vagy. Ha azonban végigzongorázod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlt a végkimenetel. Az önvád helyett el kell fogadnod, hogy hiába küzdesz heroikusan, vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni, épp ezért a jövőben érdemes így tekintened minden olyan helyzetre, amely nagyban megkönnyíti majd a lelkiismereted is. Ne pakolj magadra felesleges terheket, ha nem muszáj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ezúttal olyan izgalmas vizek felé evezel, amelyeken még soha nem jártál, noha az előre kiszámítható helyzetek híve vagy. Jobban szereted te alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön. Sokkal nyugodtabb vagy, ha megbizonyosodsz róla, a mentőmellény ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valami, amin régóta dolgoztál, nem úgy sül el, ahogy szeretted volna, ez az első pillanatban eléggé elkeserít. Ha azonban jobban belegondolsz, semmi nem történik véletlenül, minden nap lehet okulni a hibákból és a megfelelő konzekvenciát levonva továbblépni és legközelebb megfelelően alkalmazni egy hasonló szituációban. Ne keseredj el, nem vagy az a típus, aki arra született, hogy állandó veszteséggel küzdjön és mindig csalódottan kullogjon el, ez most nem úgy sikerült, ahogy elképzelted, de legalább ma is tanultál valamit. Ez a nap sem tart örökké, holnap egy új napra ébredsz új lehetőségekkel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha mindent tökéletesen beprogramoztál a a a mai napra, az egész táblázatot felborítva váratlan lehetőséget kínál egy megbízható ismerősöd. Bár pontosan tudod, hogy szinte mindent át kell szervezned, mégis érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ebből a vissza nem térő lehetőségből, s érdemes-e azt megragadnod. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, élj az alkalommal. Ha úgy találod azonban, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan engedd el a dolgot és koncentrálj más feladataidra. Csak akkor kockáztass, ha látod a perspektívát!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában igyekszel saját magad megoldani a problémáid, elég edzettnek gondolod ugyanis magad ahhoz, hogy megküzdj bármilyen nehézséggel. Ezúttal azonban mégis a te képességeiden kissé túlmutató helyzettel kell megbirkóznod, amelyben nem biztos, hogy a legokosabb taktikát folytatod, ha a büszkeséged okán nem kérsz segítséget. Ne akard minden áron egyedül megoldani a problémát, vedd észre, ha nem tudsz mit kezdeni vele és még azelőtt igyekezz segítséget kérni, mielőtt összecsapnának a fejed felett a hullámok. Egyszer neked is félre kell tenned a büszkeséged és belátnod, hisz nem létezik az az ember, aki képes egyedül megugrani az elé gördülő akadályokat úgy, hogy sértetlenül kerüljön ki minden egyes helyzetből.

BAK (december 22-január 20)

Az élet nem matekpélda, nem lehet pontosan kiszámolni, mi és hogyan fog alakulni. Épp ezért te sem számíthatsz arra, hogy mindig ugyanúgy történnek az események, ahogyan kiszámoltad. Időnként egy-egy szituációt a sors rendez el, te pedig úgysem tudod befolyásolni, így inkább nyugodj bele és fogadd el, hogy néha jobb, ha félreteszed a matekkönyved. Hidd el, sokkal több élménnyel gazdagodhatsz, ha tágul a látótered, csak tegyél egy próbát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ideje a zárkózottságodból lejjebb adni és új embereket megismerni, vagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor nem árt óvatosnak lenned. Nem mindenki olyan, amilyennek eddig hitted, sajnos neked is vannak a környezetedben olyanok, akik vastag álarcban élnek a céljaik elérése érdekében. Ez azonban legyen az ő bajuk, te pedig csak hallgass a hetedik érzékedre, mely ezúttal sem fog becsapni!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy nem is tartogat számodra olyasfajta lehetőségeket, mint amennyit vártál volna ettől a helyzettől. Amennyiben úgy gondolod, ideje felhúzni a vasmacskát és tovább állni, ne vesztegesd az időd és keress új utakat, hisz így azok a lehetőségek is elúsznak, amelyekkel sikeres lehetsz. Épp ezért ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: erős alapra erős szerkezetet felhúzni, vagy csupán illúziókból légvárat építeni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!