Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 27.: az Oroszlánok a környezetüknek bizonyíthatják bátorságukat, a Mérlegek számukra fontos személyben csalódhatnak

Napi horoszkóp május 27.: az Oroszlánok a környezetüknek bizonyíthatják bátorságukat, a Mérlegek számukra fontos személyben csalódhatnak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 27.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron bele akar rángatni egy olyan dologba, amellyel kapcsolatban neked már a tervek hallattán is nagyon negatív előérzeted van. Amennyiben ennyire tartasz tőle, ne hagyj magadra erőltetni semmit, ne beszéld rá magad és ne engedd, hogy más rábeszélhessen. Igyekezz gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, másokat kell keresnie a célja elérésére. Ami téged illet, keress új lehetőségeket és csak olyasmikbe mélyedj bele, amely helyzetek nincsenek eleve elrendelve.

BIKA (április 21-május 20)

Az utóbbi időben a fejedben motoszkál a gondolat, hogy vajon lhogy ott tartasz-e, ahol tartanod illene, s hosszútávon jól jössz-e ki belőle, ha nem változtatsz semmin az életedben. Persze a kényelmesebb megoldás, ha beletörődsz, hogy ennyi jutott neked, hiszen nem elviselhetetlen ez a helyzet. De amennyiben úgy érzed, hogy lépned kell, ne sokat törd a fejed ezen, hanem inkább azon gondolkodj, hogyan tudnál új utakat találni. Ha nem cselekszel időben, félő, hogy teljesen besavanyodsz, és nem is leszel már képes arra, hogy kitörj a jelenlegi szürkeségből. Ez a "Most vagy soha!" tipikus esete!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasféle feladattal küzdesz a hét utolsó munkanapján, amely ugyan tele van ismeretlenekkel, te azonban pontosan tudod, hogy ha sikerrel abszolválod, nagyot léphetsz előre a ranglétrán. Mivel ez most prioritást élvez az életedben, igyekezz minden idegszáladdal összepontosítani, hogy a végén valóban büszke lehess magadra. Péntek lévén elég sokan próbálnak kizökkenteni mindenféle kikapcsolódási lehetőséggel, te azonban igyekezz erős maradni és nemet mondani, hisz nagyon fontos cél lebeg a szemed előtt. Majd ha átszakítod a finisben a szalagot, egész nyugodtan nyithatsz más dolgok felé, ez még azonban várat magára. Csak menj tovább az úton és bátran fuss neki minden eléd gördülő akadálynak!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján sikerül végre pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet végére, úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhetsz a két tűz között, amely előbb-utóbb végleg le fog fárasztani. Ne legyen azonban lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra a dolgok oroszlánrészét, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is te vagy!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapja a bátorság bizonyításának napja is számodra, komoly esély kapsz ugyanis, hogy letedd a névjegyed és mindenkit elámíts a környezetedben. Rendkívül motiválónak érzed azt, hogy hirtelen minden szempár rád szegeződik, nem ijedsz meg a szerepléstől és attól, hogy ezúttal mindenki számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangod. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, hisz sokaknak példát mutathatsz és nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mit látnak és hallanak az emberek a te neveddel fémjelezve. Este koccints a barátaiddal a sikerre és a csillogásra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapjára mindent nagyon pontosan elterveztél, a kiszámított útvonalon haladsz előre különösebb gond nélkül, amikor rá kell jönnöd, hogy valami nagyon nem stimmel. Nem úgy körvonalazódik ugyanis az eredmény, ahogy azt elvártad, hisz ha ennyire jól működik minden, akkor tökéletes produktumot vársz a végén. Haladj centiméterről centiméterre és keresd meg azt a porszemet, amely megakasztotta a folyamatot és igyekezz korrigálni, amit lehet. Sokkal nyugodtabb lesz a hétvégéd, ha sikerül kijavítani a hibát és zavartalanul haladhat minden a maga útján, a biztos siker felé!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy olyan személyben kell csalódnod a hét utolsó munkanapján, akiről korábban a legkevésbé sem hitted volna, hogy valaha csalódást okozhat, most azonban mégis így alakult a helyzet. Kissé átverve érzed emiatt magad, elkeseredettséged nem is igen tudod, illetve akarod titkolni. Próbáld a külvilág kizárásával végiggondolni, hol csúszhatott hiba a számításaid közé, de ne ítélkezz elhamarkodottan, hisz amíg nem tudod a miérteket, addig lehetséges módon rosszul ítéled meg a helyzetet. Adj időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél, abban az esetben ülj le az illetővel és tedd fel neki a benned lévő kérdéseket. Még az is előfordulhat, hogy olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek teljesen más szemszögből világítják meg a történteket.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mivel az elmúlt időszakban egymás után értek a kudarcok, most már sokkal óvatosabb vagy olyan tekintetben, hogy csak úgy gondolkodás nélkül fejest ugorj akár a legmélyebb medencébe is. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel, vagy tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, de ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Amennyiben képes vagy racionális döntéseket meghozni, abban az esetben elejét veheted a kudarcoknak is!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra a hét utolsó munkanapja tele van kellemes meglepetésekkel, olyan emberek okoznak ugyanis pozitív élményeket, akikre korábban nem tettél volna túl nagy tétet. Ezek a pozitív élmények bearanyozzák az egész napodat és segítenek abban, hogy másképp tekints mindenre. Igyekezz tehát viszonozni a kedves gesztusokat, érdemes azonban résen lenned, hiszen a világban szép számmal akadnak olyanok is, akik a saját érdekeik érvényesítése okán szeretnének csőbe húzni!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki irànt gyakorlatilag olyan mértékű ellenszenvet táplál mindenki, hogy az már neked kellemetlen. Borzasztóan sajnálod az illetőt, épp ezért próbálod megvédeni, felveszed a védőügyvéd talárját, kiállsz mellette, viszonylag rövid időn belül azonban, hogy olyasvalaki mellett teszed le a voksodat, aki a te értékrendedbe sem fér bele. Nem kell minden elvet feladva kiállnod mellette, hisz pontosan tudja a közösségi szabályokat és azt, hogy felnőtt ember lévén vállalnia kell a tettei következményét. Maradj tehát háttérben, s végképp ne menj ilyesmiért szembe azokkal, akiknek tulajdonképp még igazuk is lehet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, valaki rendkívüli módon idegesít az Élethez történő hozzáállásával. Lépten-nyomon mindenkinek sajnáltatja magát, mindenáron szeretne egy kis megértést, ezáltal segítséget kicsikarni másokból, te pedig nem tudod egyszerűen jóhiszeműen nézni a kínlódását. Mielőtt azonban elkükdenéd emiatt melegebb égtájra, igyekezz egy esélyt adni neki, mutass utat, hisz lehetséges, hogy csak egy irányjelzésre van szüksége ahhoz, hogy eligazodjon és végre ne csak a negatív oldalát lássa minden helyzetnek. Légy azonban óvatos, ne hagyd, hogy az ő hangulata rányomja a bélyegét a tiédre is, ha a segítségnyújtás ellenére folyton csak panaszkodni tud, jobb ha egy darabig tudatosan tartod magadtól távol, nehogy általában véve pozitív életfelfogásodon csorbát ejtsen az ő hozzáállása. Ez esetben ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hisz vannak emberek, akiket úgysem lehet megmenteni a saját önsajnálatuktól!

HALAK (február 20-március 20)

A saját értékrended szerint éled az életed, sokat dolgoztál a céljaidért, önmagad nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva rájuk és most szeretnél egy kicsit szakítani az ízletes gyümölcsből. Mindannak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzád, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életed, hisz az ő értékrendjükön kívül esik az, amit csinálsz. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, ezért a sikerért te dolgoztál meg, nem kevés verítéket hullajtva azért, hogy most élvezhesd kicsit az eredményt. Csak magadra figyelj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!