Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 27.: a Nyilasok kezében ott a siker kulcsa, a Vízöntők új utakon mennek tovább

Napi horoszkóp május 27.: a Nyilasok kezében ott a siker kulcsa, a Vízöntők új utakon mennek tovább
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasni a horoszkópod, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP május 27.

KOS (március 21-április 20)

Váratlanul olyan helyzetbe kerülsz, amelyből csak a szerencsének köszönhetően keveredsz ki baj nélkül. Ezúttal melléd állt Fortuna istennő, de nem biztos, hogy mindig ekkora mázlid lesz. Legközelebb jobban gondold meg, mit mondasz vagy csinálsz, mielőtt olyan gödörbe esel, ahonnan nem egyszerű kimászni. Gondosan ügyelj arra, hogy soha ne hagyjon el a józan eszed, bármennyire is csábító egy szituáció. Ha meg tudod ítélni, hogy egy dolog milyen veszélyekkel járhat, akkor bizonyára képes vagy eldönteni azt is, hogy érdemes-e belemenned – vagy jobb, ha biztonsági játékot játszol.

BIKA (április 21-május 20)

Lehet ugyan, hogy rengeteg feladatod van a hét első napjára, mégis ha mindenre megfelelőképp koncentrálsz, elegendő időt fogsz tudni a számodra fontos dolgokra is szánni, a kötelező tennivalók mellett. Igyekezz mindennek pontot tenni a végére, de ne kapkodj, hisz azzal csak azt fogod elérni, hogy előbb-utóbb megbotlasz és nagyot eshetsz! Nem hajt a tatár, ha okosan osztod be az idődet és rendszerezed a tennivalóidat, nem fog problémát okozni az sem, hogy egyszerre több fronton állj helyt! Mindehhez csupán arra van csak szükséged, hogy okosan taktikázz! Menni fog, bízz magadban!

IKREK (május 21-június 21)

Apró mozdulatok kellenek ahhoz, hogy tökéletesítsd azt a folyamatot, amelynek végén komoly eredményeket tudsz majd felmutatni. Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogy érdemes volt annyi energiát és időt belefektetned, hisz ez most egy olyan véget fog érni, amely nagy büszkeséggel tölt majd el. A környezeted is elismerően fog veled kezet rázni, ők sem gondolták volna ugyanis, hogy effajta szuper képességeid vannak. Mivel azonban még nem szakítottad át a célvonalat, maradj éber és figyelj minden lépésedre, nehogy egy rossz mozdulat keresztül húzza a számításaid!

RÁK (június 22-július 22)

Túl nagy elánnal élted mostanában az életet, nem törődve semmifajta veszéllyel, totálisan figyelmen kívül hagyva mindenkit csak azért, hogy neked jó legyen. Rá kellett azonban jönnöd, hogy ez az út sehova nem vezetett, bent vagy a sűrű rengetegben és senki nem fogja a kezed, aki ismerné a kiutat. Talán jobb is, ha most egy kicsit egyedül vagy, saját magadra és a döntéseidre utalva, hisz ez most megtanít arra, hogy ez a fajta gondolkodásmód sehova nem vezet. Becsüld meg azokat, akik körülötted élnek, hisz bármikor kerülhetsz szorult helyzetbe, amelyben senki nem szeret önmagára utalva lenni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Korábbi negatív tapasztalataid bogarat ültettek a füledbe, nem nagyon bízol senkiben és semmiben, mert attól félsz, bármikor hátba támadhatnak, ha kicsit lankad a figyelmed. Ha kicsit megpróbálsz pozitívabban tekinteni bizonyos helyzetekre és emberekre, illetve nem engeded ezeket a kételyeket eluralkodni magadon, a Világ is megnyílik előtted, új lehetőségeket, élményeket és hosszútávra szóló kapcsolatokat rejtve magában. Igyekezz nyitottabb lenni, ne a rosszat lásd mindenben és mindenkiben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmiről szerzel tudomást, amely előrelendítheti az eseményeket, ám minden még egyáltalán nem garantált, így nem is érdemes beleélned magad. Továbbra is állj készenlétben, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, ne vedd készpénznek azt, ami még nem garantált. Hisz az, hogy valahonnan hallasz valamit, még nem garancia arra, hogy úgy is fog történni. Járj éberen és vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz kihasználnod a siker érdekében!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindképp szeretnél a végére járni valaminek, ám most még nem nagyon tudod, melyik úton indulj el. Tanácstalanságod nem tart majd sokáig, hisz ha nyitott szemmel jársz, bele fogsz botlani abba a személybe, aki megadja neked a választ minden kérdésedre. Ragadd meg a kezét és derítsetek fényt együtt arra a homályos történetre, amely nem hagy nyugodni. Ha sikerül kideríteni, mi áll mögötte, fellélegezhetsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában bejönnek a megérzéseid, amelyek ezúttal sem hagynak cserben. Valaki ugyanis kecsegető ajánlattal keres meg, amely már olyannyira sok hasznot hoz magával, hogy ez az, ami gyanút ébreszt benned. Ha a hetedik érzéked azt súgja, nem érdemes élned a kínált lehetőséggel, bátran merd kimondani, hisz csak azért, mert valaki nyomul és rámenősen legyeskedik körülötted, még nem kell igent mondanod! Legyél határozott és vállald fel nyugodtan a véleményed!

NYILAS (november 23-december 21)

Pontosan tudod, mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy sikerre vidd azokat a dolgokat, amelyek rád hárultak. Ugyan senki nem akad, aki segít neked, hisz nem akarják vállalni a felelősséget, ám te olyan tudás és tapasztalat birtokában vagy, amellyel könnyűszerrel tökéletesen el tudod végezni a feladataid. Nem véletlenül bíznak meg hasonlóan nagy kihívásokkal, hisz vakon megbíznak benned. Ha mindent időben befejeztél, használd ki az időt és gyűjts energiát a következő kihívásra!

BAK (december 22-január 20)

Túlságosan elbagatelizáltál valamit, aminek sokkal nagyobb jelentőséget kellett volna tulajdonítanod, amely legnagyobb bosszúságodra most negatív formában köszön vissza. Ha kidühöngted magad, rájöhetsz, hogy egyetlen ember felelős a kialakult helyzetért, az pedig te, magad vagy. Igyekezz korrigálni, amíg nem késő és legközelebb próbálj sokkal komolyabban venni bizonyos szituációkat. Lehet, hogy nem láttad a helyzet komolyságát, de mostantól járj sokkal nyitottabb szemmel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta készülsz arra, hogy elmozdulsz a jelenlegi álláspontról és kipróbálod magad valamiben, ami teljesen új és ismeretlen számodra, melyre most lehetőséged nyílik. Bár kissé tartasz tőle, ennek ellenére pontosan tudod, hogy szükséged van erre a változtatásra, hisz a jelenlegi élethelyzetedből kihoztad a lehető legtöbbet, innen már úgy sem tudnál továbblépni, csak úgy, ha elindulsz egy új és érintetlen ösvényen. Ne félj, pontosan tudni fogod, mikor, merre kell menned, hisz határozottan el akarod érni a célod, amiért most elindultál! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Egy mára eltervezett dolog nem olyan eredményt hoz, amit vártál tőle és ez roppant módon frusztrál, hisz az utóbbi napokban erre áldoztad minden időd és energiád. Lehet, hogy ez most nem úgy ért véget, ahogy tervezted, ám nem érdemes sokáig csüggedned, ehelyett inkább vond le a megfelelő konzekvenciát, okulj és döntsd el, hogy legközelebb megéri-e feláldozni a minden energiád olyasmi miatt, amelynek eredménye egyáltalán nem garantált. Ezúttal befizetted a tanulópénzt, őrizd meg a nyugtát, hogy a következő alkalommal emlékezz rá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!