Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 25.: a Bikák megtalálják a saját útjukat, az Oroszlánok kitartásból vizsgázhatnak

Napi horoszkóp május 25.: a Bikák megtalálják a saját útjukat, az Oroszlánok kitartásból vizsgázhatnak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Relatíve nagy falattal kell megbirkóznod a hét első napján, magad sem gondoltad múlna, hogy ekkora felelősséggel járó feladatot kapsz a nyakadba. Ne feledd azonban, csak azok kapják a nehéz küldetéseket, akikről pontosan tudva lévő, hogy meg is birkóznak velük. Ne vesztegesd az időd, veselkedj neki a feladatnak, meglátod sok mindenkinek tátva marad majd a szája attól, hogy mikre vagy képes valójában! Ügyelj minden apró lépésre, ne akarj mezőket átugrani, egyik lábad a másik után tedd és abból nem lehet baj! Indulj és járj szerencsével!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú és céltalan bolyongás után most úgy tűnik, megtaláltad az utad, amelyre érdemes rálépned ahhoz, hogy egyfelől sikereket érhess el, másfelől anyagilag is bebiztosítsd magad. Ne késlekedj tehát, indulj el az úton, hisz nem tudhatod, mikor jön a vihar, amely megakadályozhat a céljaid elérésében. Neked egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt, hogy az út végén rendkívül kifizetődő lesz a sok fáradtság, a sebek, illetve az áldozatok, amelyeket annak érdekében hoztál, hogy gondtalanul élhesd az életed! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján –magad sem érted az okát– magukkal ragadnak az érzelmek, olyan embernek öntöd ugyanis ki a szíved, aki nem tartozik éppen a bizalmas barátaid közé. Ettől kissé frusztráltnak érzed magad, hisz nem tudhatod mikor és hogyan fogja kihasználni az illető pillanatnyi sebezhetőséged. Aggodalmad rövidre zárandó, nyomatékosan kérd meg arra, hogy a hallott titkokat ne adja át másnak, te pedig legközelebb igyekezz mérlegelni, kivel és mit osztasz meg, hisz nem tudhatod, mikor melengetsz kígyót a kebleden!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után először látsz fényt az alagút végén, hamarosan tehát lezárhatod azt, amin érzésed szerint végeláthatatlanul dolgozol. Ez rendkívüli módon lelkesít, hisz hamarosan azokkal a dolgokkal és foglalkozhatsz, amelyek a közelmúltban háttérbe szorultak. Amennyiben sikerül pontot tenned a feladat végére, egy ideig ne vállalj mekkora felelősséggel járó ügyeket! Ma este ünnepelj egy finom vacsora és egy pohár bor mellett, hisz megérdemled!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyannyira kitartóan hiszel egy bizonyos dologban, annak ellenére hogy mások már egy lukas garast nem adnának érte, hogy minden más, fontos ügyet háttérbe szorítva mész előre a cél elérése érdekében. Mialatt hősiesen küzdesz a sikerért, ne feledkezz azonban meg azokról a lezáratlan feladatokról sem, amelyek ha határidőre nem lesznek kész, bizony vállalod kellhet majd a felelősséget. Épp ezért mérlegelj, állítsd fel prioritási sorrendet és az alapján igyekezz megoldani a feladataidat. Meglehet hogy fontos számodra az említett küldetés, de ne mindenáron akard teljesíteni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasféle tervek vannak a fejedben kibontakozóban, amelyekre mások, a nehézségi fok miatt biztosan nem vállalkoznának. Te azonban meg vagy győződve róla, hogy mindenképp el kell hagynod a komfortzónád ahhoz, hogy új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodj. Mielőtt azonban bárminek nekivágsz, érdemes minden oldalról megközelíteni a dolgot, nem árt figyelembe vennéd annak veszélyességi fokát, azt hogy megéri-e kockáztatni akár a testi épséged, akár az anyagi helyzeted azért, hogy eggyel több sztorival tölthesd meg az emlékkönyved! Csak a józan ész vezéreljen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan személyek igyekeznek hatalmat gyakorolni feletted, akik önmaguk sokkal kevesebb eredménnyel rendelkeznek, akiknek általában nehezen jönnek önálló gondolataik, most valahogy mégis azt érzik, hogy téged kell vezetniük egy bizonyos irányba. Mivel azonban te pontosan tudod, hogy mit szeretnél, abszolút érzel magadban annyi tudást és élettapasztalatot, amely hozzásegít a céljaid eléréséhez, így nagyon gyorsan rázd me ezeket az embereket, ha kell határozottan és egyértelműen mondd el, mi az, amibe nem engedsz beleszólást. Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy igen kellemetlen szituációban valaki elvárja tőled, hogy te találd meg a megoldást és mondd ki a végső szót, minden felelősséget rád testálva ezzel. Csak azért azonban, mert valaki menekülni szeretne a helyzetből, neked még nem kell vállalnod semmit, amihez alig van közöd, ráadásul az értékrendeddel is teljesen összeegyeztethetetlen. Ne vidd el a balhét mások helyett. Állj a sarkadra, legyél határozott és csak olyasfajta terhet vegyél a hátadra, amit nem túl nehéz cipelni és nem roskadsz össze alatta! Segítő jobbot nyújthatsz ugyan, de ne vállald magadra az egész katyvaszt, amit valaki más okozott!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, a rajtad kívülálló okok miatt kissé furára sikeredett közelmúltban történtek olyan események, amelyek alapjaiban változtatták meg a gondolkodásod, amelyek hozzásegítettek ahhoz, hogy el tudd dönteni, mi a prioritás az életedben, kik azok akikre számíthatsz és kik csupán az "érdekbarátok". Noha kaptál egy-két fájó leckét, harag helyett mégis hálát érzel, hisz mostantól pontosan tudod, kivel szeretnéd körülvenni magad, eljött tehát az idő, amikor szelektálsz az emberek között. Ne feledd, nem a barátok száma, sokkal inkább a minőségi kapcsolatok fontosak!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta dologban hibázol, amit máskor félig csukott szemmel, a kisujjadból kirázol. A kezdeti dühödet azonban érdemes azonnal borogatni, így ahelyett hogy kiadnád, ami benned van, igyekezz minél hamarabb korrigálni, mielőtt késő lesz! Hidd el, nem te vagy az egyetlen ember ezen a Földön, aki megbotlik, attól leszel azonban több és jobb, minél sokrétűbb tapasztalatot szerzel. Fel a fejjel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, történt valami a múltban, amelyből eszeveszett menekülésed okán nem sikerült úgy kijönnöd, ahogy akkor a helyzet megkívánta. Emiatt vannak most álmatlan éjszakáid, amelyek érthető módon azzal telnek, hogy azon morfondírozol, vajon hogyan is kellett vagy lehetett volna lezárni. Mielőtt azonban hosszabb távon befolyásolná a közérzeted, érdemes visszalapoznod és gyorsan pontot tenni az ügy végére. Hidd el, alapjaiban fog megváltozni a hangulatod!

HALAK (február 20-március 20)

Teljes meggyőződésben éled az életed azzal kapcsolatban, hogy kisujjból kirázod a választ a nehezebb kérdésekre is, a hét első napján azonban olyan nyitott mondat érkezik, meglehetősen magas nehézségi fokkal, ami gyorsan visszaránt a földre. Érdemes a kezdeti sokk után pillanatok alatt összeszedned magad, még azelőtt láss hozzá a megoldáshoz, mielőtt mások oldják meg helyetted és aratják le a babérokat. Arra érdemes odafigyelned, hogy ez a feladat most nem a legegyszerűbbek közül való, nem biztos tehát hogy kisujjból azonnal ki fogod tudni rázni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!