Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp május 24.: a Rákoknak érdemes csak önmaguknak megfelelniük, a Bakoknak régóta dédelgetett álmuk válhat valóra

Napi horoszkóp május 24.: a Rákoknak érdemes csak önmaguknak megfelelniük, a Bakoknak régóta dédelgetett álmuk válhat valóra

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Egy számodra fontos ügyben nem jársz sikerrel, mert valaki az akaratán kívül bizonytalanságot ébresztett benned és elhitette veled, hogy nem vagy alkalmas az adott feladat teljesítésére. Később azonban te is beláthatod, hogy nem volt a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, hisz a győzelem azért maradt el, mert hagytad magad befolyásolni, ezáltal abszolút nem kerültél közelebb a megoldáshoz. Sőt! Önmagadnak okoztál csalódást, mert azt gondoltad, hogy mindig kész vagy mások szempontjait figyelembe véve cselekedni. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, különben hogyan tudnál a dobogó tetejére állni?!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé tévesen ítéltél meg egy bizonyos helyzetet, azt hitted ugyanis, hogy tengernyi időd van annak befejezésére, ám ma kiderül, hogy last minute-ben vagy, hogy valamit tenned kell, mert az egész folyamat veszendőbe fog menni. Épp ezért nem ülhetsz tovább a babéjaidon, fel kell venned a futócipőt és ide-oda kell szaladgálnod annak érdekében, hogy be tudd fejezni, ráadásul a lehető legkevesebb hibával úgy, hogy ne tűnjön fel senkinek a szorított helyzet. Nyugi, edzett vagy, van hozzá megfelelő tudásod és tapasztalatod, nem fog gondot okozni egy kis rohanás. Ne felejts ezután fújni egyet, legközelebb pedig igyekezz jobban figyelni a határidőkre!

IKREK (május 21-június 21)

Hatalmas ambíciókkal vagy felvértezve, pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni, abszolút mértékben tisztában vagy a képességeiddel, ám azt is pontosan tudod, hogy egy-egy cél elérése helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd. Amennyiben azonban döntesz, abban az esetben nincs is min hezitálnod, indulj el az úton, vedd fel a lestrapabíróbb lábbelid, mert igen sokat kell majd kopnia, mire odaérsz. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csak is azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgy sem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit tanácsadás címszóval előadnak!

RÁK (június 22-július 22)

Túlságosan rágörcsölsz arra, hogy megfelelj a a környezetednek, a főnöködnek, a családnak, a partnerednek, barátaidnak, gyakorlatilag másról sem szól az életed, mint arról, hogy elismerő pillantásokért és egy-egy vállverrgetésért vesd bele magad akár a szakadékba is. Ebbe azonban mostanra kezdesz belefáradni, hisz az összes energiádat arra áldozod, hogy mindenki meg legyen elégedve veled. Biztos jó ez?! Biztos azt szeretnéd, hogy elfogyj a nagy erőfeszítésben?! Rázd le a láncaid, mert túlságosan szorosak már, neked sincs kilenc életed, épp ezért kapcsolódj ki, élvezd azt, amit csináld azt, amihez kedved van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A környezeted abszolút nem támogatja az elképzeléseidet, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben azonban te jó ügyet szolgálod és biztos vagy a dolgodban, abban az esetben hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utad! Nem kell folyton másokba kapaszkodva menetelned, hisz ha hiszel magadban és a képességeidben, meg fogsz tudni birkózni a nehezével. A többiek pedig hadd bámuljanak csak tátott szájjal!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az utóbbi napokban nem vagy annyira felhőtlenül boldog, van ugyanis egy bizonyos ügy, amely nem hagy nyugodni. Folyton ott ekörül járnak angonsolataid, hogy miképp tudod megoldani azzal a csekély eszköztárral, amellyel jelen pillanatban rendelkezel. Mielőtt azonban teljesen elvonná mindenről a figyelmed egyetlen dolog, ideje kinyitni a szemed és olyasvalakit keresni a környezetedben, aki használható tanáccsal tud szolgálni, az általad kimondatlanul is elvárt dikszkréciót a legmesszebmenőkig betartva. Részletesen számolj be a helyzetről, igyekezz teljes körű őszinteséggel kiteríteni a lapjaidat és légy nyitott az illető által javasolt alternatívákra! Meglátod, a feneketlen kútból is van kiút!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlan helyzet lesz az, amely meghatározza az egész napodat, te pedig borzasztóan bosszús vagy amiatt, hogy nem tudsz a korábban eltervezett menetrend szerint haladni. Nem érdemes azonban időt pazarolnod arra, hogy ezen mérgelődsz, inkább szedd össze magad, s igyekezz megoldani a váratlan szituációt, hisz amennyiben nem fordítasz elegendő figyelmet rá, abban az esetben könnyen eltévedhetsz a labirintusban. Higgy magadban és abban, hogy nincs olyan akadály, amit ne tudnál megugrani, fuss tehát neki és oldd meg a helyzetet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fontos döntés vár rád, amely elől gyakorlatilag futólépésben menekültél. Hamarosan azonban dűlőre kell jutnod, hisz örökké nem halogathatod a dolgot. Légy bevállaós, merj az életedben olyan döntéseket is meghozni, amelyek önmagad érdekeit szolgálják! Amennyiben mindent ideálisnak látsz ahhoz, hogy nagyobb lendületet vegyél és elrugaszkodj, abban az esetben ne habozz, hisz minél inkább elodázod a dolgot, annál nehezebb helyzetbe kerülsz. Ne feledd: nagy dolgokat csakis úgy tudsz véghezvinni, ha a tócsákban történő pancsolás helyett be mersz ugrani a mélyvízbe is!

NYILAS (november 23-december 21)

A legapróbb részletekig kidolgoztad a tervet az előtted álló feladathoz, a lehető legkisebb esélyt hagyva a hibázásra. Noha a környezeted nem érti, miért kell rétestészta-módra nyújtanod valamit ilyen sokáig, te pontosan tudod, hogy a sikerhez bizony el kell merülni a részletekben. Ha felületesen csak odafutsz a START vonalhoz és bemelegítés nélkül kezdesz el rohanni, abból nemhogy győzelem nem lesz, de még meg is sérülhetsz. Ne foglalkozz azokkal, akik bírálnak, koncentrálj arra, hogy a saját érdekeidet mi szolgálja pontosan, hisz ha másokkal vagy elfoglalva, hogyan is koncentrálhatnál saját magadra?!

BAK (december 22-január 20)

Régóta dédelgetett álmodat válthatod ma valóra, valaki ugyanis olyan lehetőséget kínál, amit meg kell ragadnod annak érdekében, hogy beteljesítheted a vágyadat. Ne késlekedj tehát egyetlen pillanatig sem, most kell cselekedned, ha a végén zamatos gyümölcsöt szeretnél fogyasztani. Épp ezért amennyiben szükséges, fogd vissza magad más területeken ahhoz, hogy minden idegszáladdal erre az egyetlen dologra koncentrálhass. Nem minden nap jön szembe ilyesfajta lehetőség, de erre szokták mondani, hogy az élethez szerencse is kell, hozzád pedig elég kegyes ezúttal a Sors!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyre inkább azt kell észrevenned, hogy olyan dolgokhoz ragaszkodsz, amelyek nemhogy pozitív hatással nincsenek rád, sokkal negatívabb utak felé terelnek annál, mint amelyen eddig jártál. Ne kapaszkodj tehát két kézzel olyan dologba, amelyből nem tudsz tovább táplálkozni, illetve nem visznek a helyes irányba. Ebben az esetben ne félj elengedni és tovább lépni, mert miközben egyhelyben, egy darab száraz kórót szorongatva, csukott szemmel mész előre, nem fogod meglátni az új lehetőségeket, amelyek ahhoz kellenek, hogy sikereket érj el az életben. Nyisd ki a szemed, lépj ki a pocsolyából és indulj el, mert az időd véges!

HALAK (február 20-március 20)

A hét eleje kiváltképp alkalmas arra, hogy rendszereze a teendőidet annak érdekében, hogy ne gabalyodjanak össze a szálak és később ne vessz el a feladatok között. Borzasztóan megnyugtat a tény, hogy egy kis nyugalom van körülötted, nem kell eszeveszetten rohannod és nem lebegnek a fejed körül a téged szorongató határidők sem. Amennyiben logikusan tudod felépíteni a rendszert, abban az esetben olyan programokra is jut majd időd, amelyek pihentetőek és a lelki épülésedet szolgálják. Milyen szép az Élet, nem igaz?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Szeretnéd, hogy sokáig elálljon a liszt, a cukor és más sütési hozzávalók? Ez a tárolásuk legnagyobb titka!

Érdemes ezekre a tippekre odafigyelni, hogy kimaxold a felhasználhatóságukat.

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!