Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 23.: a Skorpiók szorult helyzetükben kapnak segítséget, a Nyilasoknak testi-lelki töltődésre van szükségük

Napi horoszkóp május 23.: a Skorpiók szorult helyzetükben kapnak segítséget, a Nyilasoknak testi-lelki töltődésre van szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje frusztrál egy bizonyos dolog, ám te mégsem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat és megoldáscentrikusan gondolkodva bátran beleállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert az előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét az életedre, így jobb, ha túlesel rajta. Ne feledd, aki mer, az nyer!

BIKA (április 21-május 20)

Maximalista ember lévén nem éred be a félkész dolgokkal, addig törtetsz a szó pozitív értelmében, amíg el nem éred a célod. Ez általában olyan eredményeket szül, amelyekre méltán lehetsz büszke, ám ugyanakkor annyira fárasztó, hogy a végsőkig éled fel az utolsó energiatartalékaid is. Bármilyen nehéz is, el kell fogadnod, hogy te is halandó ember vagy, ne akarj egy fenékkel ennyi lovat megülni, adj időt magadnak a pihenésre. Hidd el, csak előnyödre válhat!

IKREK (május 21-június 21)

Nem vagy tipikusan az az ember, aki fogához veri a garast, ám az eltelt időszakban igencsak megcsappantak a tartalékaid. Épp ezért most ajánlott meggondolnod, hogy mire költesz, hisz a kialakult gazdasági helyzetedben nagyon könnyen eladósodhatsz. Szerencsére nem a világ vége jött el, csupán egy ideig vissza kell fognod magad, s szorítkozz azokra a kiadásokra, amelyek feltétlenül szükségesek. Most igyekezz egy kis pénzt félretenni, hisz nem tudhatod, mikor lesz rá szükséged. Sokkal jobb egyfajta anyagi biztonságban lenni, mint a bajban szaladni fűhöz-fához.

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a környezetedben erőteljesen próbára teszi a türelmed, olyan húrokat penget ugyanis, amelyek nagyon könnyen elszakadhatnak, emiatt eléggé frusztrált vagy. Ne engedd azonban, hogy az illető kihozzon a béketűrésből, egyszerűen és világosan hozd a tudomására, hogy nem akarsz a játékszere lenni valamiben, amihez abszolút semmi köze, épp ezért jobb, ha mihamarabb leszáll rólad, mielőtt te is elkezdesz vájkálni az ő titkai között és olyasmi láthat napvilágot, amelyről nem szívesen beszél. Ne aggódj, ez esetben nem rosszindulatról van szó, csupán önvédelmi céllal hozod a tudomására azt, hogy nem fogsz feltett kézzel várni arra, hogy mikor és hogyan árt majd neked! Légy határozott és magabiztos, hidd el, kétszer meggondolja majd, hogyan viselkedjen a jövőben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly helyzetben kérik ki a véleményedet, neked pedig gyorsan el kell döntened, hogy pontosan milyen álláspontot is képviselsz ahhoz, hogy ne válj a többiek szemében hiteltelenné. Noha nem egyszerű kimondanod azt, ami gondolsz, most mégis bátran vállalnod kell a véleményedet. Lehet, hogy tizenkilencre lapot kell húznod, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy rajtad a világ szeme és talán a te álláspontod lesz az, ami döntőnek bizonyul. Ne hezitálj sokat, mert ha nem mondod ki gyorsan, amit gondolsz, elúszhat minden az árral. Legyél bátor!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Közös projektben kellene a családdal együttműködnötök, a legnagyobb bosszúságodra azonban azt veszed észre, hogy szinte egyedül munkálkodsz, a többiek karba tett kézzel várják, hogy befejezd és pontot tegyél a dolog végére. Mivel neked abszolút nem tetszik a felállás, így jobban teszed, ha mielőbb tudatod mindenkivel, hogy ez bizony nem az a buli, ahol egymagad töröd az utat, ha ők nem hajlandóak segíteni, te sem fogsz küzdeni. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, állj a sarkadra, mielőtt mindenki csak elvárásokat támaszt feléd, te pedig csak azt veszed észre, hogy egyedül mész előre.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Annyi mindent szeretnél egyetlen nap alatt elvégezni, mintha ma szeretnél bepótolni egy egész hétre elegendő tennivalót. Hamar be kell azonban látnod, hogy egy nap csak huszonnégy órából áll, ezzel tudsz tehát csak gazdálkodni. Állíts fel egy prioritási sorrendet és annak alapján rangsorold a feladatokat, hiszen szinte biztosan nem lesz elegendő időd minden egyes programon részt venni és minden kitűzött célt elérni. Igyekezz okosan beosztani az idődet, hogy mindenre jusson belőle. Ne akard egy nap alatt megváltani a világot, hiszen azt már mások is próbálták megtenni, másrészt fájdalom, de be kell látnod, hogy nem rendelkezel semmiféle kivételes képességekkel. Ne legyél saját magad ellensége!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad a környezetedben valaki, aki szorult helyzetedben azonnal a segítségedre siet, ami kis túlzással az életedet mentheti meg. Sok minden szakadt ugyanis a nyakadba, ami igencsak megnehezíti a dolgodat, s nem igazán tudod az első pillanatban, hogyan is kellene egyedül megbirkóznod a helyzettel. Szerencsére nem vagy egyedül, hisz van melletted valaki, aki csak arra vár, hogy a segítségedre legyen, hogy mentőövet dobjon, emiatt pedig rendkívül hálás leszel neki. Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy amikor szorul a nyaka körül a hurok, jön egy olyan személy, aki megragadja a kezét és megmenti a hatalmas eséstől. Ne feledd, te is jössz neki egy hasonló segítséggel!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy döntesz, hogy a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind testileg feltöltődj és összeszedd magad a következő kihívás előtt. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan fordulat keresztbehúzza a számításaidat és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeidet, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is!

BAK (december 22-január 20)

Kezd eluralkodni a káosz az életedben, nem igazán látod tisztán a helyzetet, épp ezért fogalmad sincs, miként rakj rendet magad körül. Mivel a nagy összevisszaság tarthatatlanná válik, eljött a pillanat, amikor le kell ülnöd és végig kell gondolnod, hogy mi volt az origó, honnan kezdődött a bonyodalom, és ideje elkezdened kibogozni a szálakat. Nem biztos, hogy nem fogsz megizzadni ebben, de hidd el, a saját lelki békéd érdekében érdemes mielőbb hozzákezdened. Ne húzd tovább az időt, nincs ugyanis mire várnod, hisz a napok múlásával csak tovább bonyolódik minden. Szedd össze magadat és indulhat a nagytakarítás!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly kihívással kell ma szembenézned, akaratodon kívül ugyanis olyan szituációba keveredsz, amely igen nehéz akadályokat állít eléd, neked mégis meg kell küzdened mindennel. Ha nem esel kétségbe, az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs. A végén mindenki elismerését kivívod és te magad is elégedett lehetsz a teljesítményeddel. Ezért ne futamodj meg rögtön az első nehézséget látva, inkább állj a sarkadra és keményen küzdj meg a sikerért! Hidd el, édesebb lesz az álmod, ha nem gyötör a lelkiismeret-furdalás amiatt, hogy meg sem próbáltad!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, sok volt mostanában a feszültség körülötted, épp ezért most semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy egy kicsit végre csend legyen és rendezhesd a gondolataid. Találd meg a pihenésnek azon módját, amely lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit elvonulhass a világ elől, ahol rendezheted a benned dúló háborút és megoldást találhatsz a nyitott kérdésekre is. Hidd el, ha minden a helyére kerül, sokkal nagyobb lendülettel fogsz tudni mindennek nekivágni az előtted álló héten!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!