Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 23.: a Bikáknak talpraesetten kell reagálniuk egy bizonyos helyzetre, a Szüzek jól érzik magukat a bőrükben

Napi horoszkóp május 23.: a Bikáknak talpraesetten kell reagálniuk egy bizonyos helyzetre, a Szüzek jól érzik magukat a bőrükben

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Általában nem szereted a szabályokat megszegni és felhívni magadra a figyelmet, a hét első napján azonban mégis jól esik egy kicsit más irányba menni. Természetesen törvényes és normális keretek között próbálsz egy kicsit különbözni a többiektől és ez az, ami roppant nagy elégedettséggel tölt el, büszke ugyanis vagy arra, hogy nem tartozol az átlagos kategóriába. Ne legyen emiatt bűntudatod, néha ilyennek is lenni kell! Majd holnap visszaállsz a dominósorba, addig pedig élvezd ki, hogy kicsit kilógsz a "hétköznapi" kategóriából!

BIKA (április 21-május 20)

Még alig kezdődött el a hét, máris egy olyan szituációban kell talpraesetten reagálnod, amelyben a környezeted abszolút leblokkol, így rajtad a sor, hogy a hátadra vedd a csapatot. Mivel szereted a kihívásokat, mindig megoldáscentrikusan gondolkodsz, így kifejezetten élvezed a helyzetet, teljes professzionalitással állsz hozzá és akár egy szuperhős, aki mindenkit megment a katasztrófától, mész és kirángatod a többieket a bajból. A nagy elvakultságban nem árt azért mégis ésszel gondolkodnod, persze, oldd meg a szituációt úgy, ahogyan az adott körülmények megkívánják, de semmiképp ne kockáztasd a saját pozíciódat azért, hogy másokat megments! Jól gondold meg, hogy kiért vagy miért húzol tizenkilencre lapot!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül jól gazdálkodsz az időddel, már a hét elején logikusan tudod beütemezni az elvégzendő teendőket, mely lehetőséget teremt arra, hogy egy kis előnyre tehess szert. Roppant megnyugtató a tény, hogy minden jól alakul, nem is mertél korábban belegondolni, hogyan fogsz tudni végigmenni egy-egy nehezebb akadálypályán, de ma bizonyosságt nyersz arról, hogy nem minden olyan borzadályos, mint aminek elsőre látszik. Van elegendő tapasztalatod, talpraesett és találékony vagy, mi kellhet még tehát ahhoz hogy sikeres lehess?! A recept megvan, alkalmazni tudod, így tehát ízletes lesz a végeredmény is!

RÁK (június 22-július 22)

Végre azt érzed, hogy nem hiába dolgoztál olyan régóta, hogy elérj a célig. Most úgy tűnik, az elvetett magvak végre szép termést hoznak, szép lassan jönnek az eredmények, a pozitív visszajelzések és te roppant büszke vagy magadra. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, mert nem kis szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba elérhess. Ünnepeljétek együtt az elért sikereket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Vannak az életedben olyan, kellemetlen szagú ügyek, amelyeket folyamatosan elodázol, mindenféle kifogásokat keresel, csak azért, hogy ne kelljen szembenézni velük. Ugyan mások régóta presszionálnak, egyfolytában kérdőre vonnak, hisz idegesíti őket az egy helyben toporgás, téged ez sem motivál, méghozzá azért nem, mert tudod, hogy minden rajtad múlik. Finoman próbáld tehát megértetni velük az álláspontodat és azt, hogy előbb-utóbb cselekedni fogsz, de nem azért, mert ők kitolnak a szakadék szélére. Igyekezz összeszedni magad, hisz a végtelenségig csak nem nyújthatod azt a bizonyos rétestésztát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Embertelen sok befektetett munka nyomán most először érzed úgy, hogy végre a legjobb helyen vagy, az életed kiteljesedni látszik. Mivel a lelked harmóniában van, épp ezért abszolút nem zavar az sem, ha adott esetben mások irigységük okán beléd kötnek, próbálnak beleszólni, hogyan kellene élned a mindennapjaid. Ne törődj azzal, hogy miként bírálnak mások, vagy mit mondanak rólad. Csak azon az úton menj, amelyet te, magad jónak találsz és úgy érzed, elég akadálymentesített ahhoz, hogy elérd a céljaid. Nem számít, ki és mit mondd, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre. Csak így tovább!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napjára kissé felgyorsulnak az események körülötted, szinte már-már követhetetlenné válnak az események, te pedig igyekszel valamiféle kapaszkodót találni, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Nem biztos azonban, hogy hosszú távon jót tesz neked, ha ennyire rohansz, épp ezért amennyiben lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani, hisz ennek nagy esés lehet a vége. Vedd tehát sorjában elő azokat a dolgokat, amelyekkel feltétlenül végezned kell és azokra koncentrálj elsősorban. Fogadd el, hogy egyetlen nap alatt úgysem fogod tudni megváltani a világot, amennyiben azonban okosan osztod be az időd és az energiád, abban az esetben más programokra is bőven jut majd időd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Jelen pillanatban túlságosan nagy biztonságban érzed magad, nehezen veszed tehát rá magad arra, hogy elhagyd azt a zónát, ahol érzésed szerint sem kockázat nincs, sem bántódásod nem eshet. Azt azonban be kell látnod, hogy új élményeket szerezni, új helyeket és embereket megismerni csak és kizárólag úgy lehet, hogyha kellő bátorsággal és önbizalommal felvértezve időnként mersz nagyot álmodni és nagy lendülettel elrugaszkodni, ahelyett, hogy röghöz kötve élnéd a szürke hétköznapokat. Persze, megeshet, hogy az első egy-két próbálkozásnál nagyot esel, de harmadikra már biztosan sikerülni fog! És ha elesel?! Állj fel, porold le magad és próbálkozz újra!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján olyasfajta feladatottal bíznak meg a feletteseid, amelyről menet közben kellett belátnod, hogy egyszerűen bármit teszel, meghaladja a jelen képességeidet. Ettől borzasztóan rosszul érzed magad, hisz többet néztél ki magadból. épp ezért önmagadra nézve tölt el csalódással ez a fajta keserű tapasztalat. Ne csüggedj azonban, magadhoz képest a legjobb formádat hoztad, a maximumot nyújtottad, nincs okod csalódottságra. Legközelebb majd jobban sikerül, a hegymászóknak sem kell elsőre csúcsot támadniuk. Felmérted a tudásod, az erőd, megtanultál tartalékolni, így most már kellő tapasztalatod van a következő megmérettetéshez! Csak így tovább!

BAK (december 22-január 20)

Abszolút az elmélkedő fajta vagy, egy-egy döntés előtt szereted minden szempontból szívesen megvizsgálni a dolgokat. A hét első napján azonban olyan szituáció adódik, ahol nincs lehetőség hezitálni, végig pörgetni az okokat és okozatokat, ez frusztrál olyannyira. Ne is rágódj rajta, vannak olyan élethelyzetek, amelyekben jobb, ha nem görcsölsz, csak egyszerűen döntesz. Merj bátor lenni, tegyél meg olyan lépéseket, amelyeket máskor nem tennél, de vigyázz, ki ne sodródj az útról, hisz onnan nehezebb újra irányba kerülni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján valaki olyasmit próbál rád fogni csak azért, hogy kimeneküljön egy kellemetlen helyzetből, amelyhez egyáltalán nincs közöd és ez rendkívüli módon felbosszant. Mielőtt magával rántana a mélybe, mindenképp mihamarabb önts tiszta vizet a pohárba, vedd elő minden határozottságod, nyomd el magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad mindenki előtt olyan érvekkel, amelyek megdönthetetlenek. Akik jól ismernek, azok pontosan tudni fogják, hogy köszönőviszonyban sem vagy az ilyen személyekkel, nemhogy az ilyesfajta cselekedetekkel. Akik nem hisznek neked, azok pedig hadd higgyenek, amit szeretnének, ne foglalkozz velük!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napja nem indul épp pozitívan, hisz valahogy semmi sem úgy sikerül, ahogy azt eltervezted, nem tudsz túllendülni apróbb kudarcokon sem, elfogyott belőled a motiváció. Mivel azonban azt is pontosan tudod, hogy ez a szituáció sokáig így semmiképp nem tartható, épp ezért itt az ideje annak, hogy kizárd a külvilágot és csakis arra koncentrálj, hogy összeszedd magad úgy, hogy mindet alárendelj a lelki épülésednek, így ugyanis nem nagyon lesz feljebb. Szentelj magadra egy kis időt, de ne agyalj túl hosszan egyetlen csomócskán, hisz örök igazság, hogy amin változtatni nem tudsz, azt kénytelen leszel elfogadni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!