Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 21.: a Bikák jó úton haladnak a siker felé, az Oroszlánok kikapcsolódással szeretnék a hétvégét tölteni

Napi horoszkóp május 21.: a Bikák jó úton haladnak a siker felé, az Oroszlánok kikapcsolódással szeretnék a hétvégét tölteni
A feliratkozásod hibába ütközött. Kérjük próbáld meg újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!

Vár a JOY Beauty Club!

 Szeretnél mindenről elsők között értesülni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Összetűzésbe kerülsz valakivel a környezetedben, mert igazságtalannak tartasz egy bizonyos szituációt. Mielőtt azonban a szavaidat az indulataid kezdenék irányítani, igyekezz gondolkodni, higgadj le és intelligens, civilizált emberek módjára mondd el a véleményed, eképpen ugynis sokkal hatékonyabb lehetsz és hamarabb meg tudod értetni a lényeget.

BIKA (április 21-május 20)

Minden a terveid szerint alakul, nagyon jó úton haladsz afelé, hogy a korábbi befektetéseid jövedelmezni kezdjenek neked. Bár nem hitted volna, mégis megérte annyi energiát ráfordítani, hisz nyugodtan dőlhetsz hátra, nem kell reggeltől estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy ez már a zsebedben van.

IKREK (május 21-június 21)

Noha rendkívül görcsösen hajtod a sikert, a pozitív eredményeket, mindig a helyes megoldáson töröd a fejed, ezúttal kissé késve jön az általad befektetett munka gyümölcse, ami meglehetősen bosszant. Attól azonban, mert a siker ezúttal nem jön egyetlen csettintésre, még nem kell lehúzni a rolót, s végképp nem szabad elkullogni. Kellő akaraterővel és kitartással a munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Ha viszont most feladod, soha nem fogod megtudni, milyen közel jutottál a kitűzött célhoz! Bízz magadban és menj tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Noha hétvége van, te mégis nagy volumenű projekt előtt állsz, melyhez szeretnéd a legapróbb részletekig kidolgozni a tervet az előtted álló feladathoz, a legkisebb esélyt hagyva a hibázásra. Noha a környezeted nem érti, miért kell egy falatot olyan sokáig rágnod, te pontosan tudod, ahhoz, hogy magabiztosan végigvidd, amit elterveztél, le kell rajzolnod, hogy is fog felállni a egész folyamat, miképp tudsz tökéletes eredményt produkálni. Mivel azonban ma hétvége van, igyekezz mégis kikapcsolódni és a pihenésre is gondolni, hiszen fáradtan nem lehet mégsem a startvonalhoz állni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hétvége lévén teljes joggal tervezel kikapcsolódást, amikor nem a rohanásról és a határidőkről szól az életed. Ez mind nagyon jól hangzik, arra azonban érdemes ügyelned, hogy valamennyi feladatodnak pont kerüljön a végére, mielőtt hátradőlnél, az ugyanis elég kellemetlen tud lenni, amikor a legnagyobb pihenésed közepette hasít beléd a felismerés, hogy valami bizony elvégezetlen maradt. Aprólékosan vegyél tehát át mindent, majd ha úgy érzed, összeállt a puzzle, dőlj hátra és élvezd az életet.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Pozitív visszajelzéseket kapsz valamivel kapcsolatosan, ami nagyon büszkévé tesz, alig várod, hogy valakivel megoszthasd a jó híreket. Nagyon bizakodó vagy, mert most bebizonyosodni látszik, hogy a régóta tartó, áldozatos munka végre zamatos gyümölcsöt termett. Légy azonban óvatos, nehogy fejedbe szálljon a dicsőség, nagyot eshetsz ugyanis, ha nem nézel a lábad elé! Csak szerényen kezeld a részsikereket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy, a múltban elodázott probléma tör most felszínre, ami elég sok bosszúságot okozott régebben is, érthető módon tehát nem szeretnéd, ha ezúttal is olyannyira megkeserítené az életedet. Épp ezért csírájában igyekezz elfojtani a problémákat, még azelőtt, hogy ismét megfájdulna a fejed miattuk. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, s mihamarabb végérvényesen tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Amennyiben van egy jó ötleted, abban az esetben ezen a hétvégén érdemes kibontakoztatni a kreativitásod, hisz ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, most ugyanis minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a terved, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lehetnek, akik megpróbálnak majd utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Igyekezz kötélnek állni, legyél magabiztos és meglátod, egyszer mindenki rólad fog beszélni -persze pozitív értelemben!

NYILAS (november 23-december 21)

Egyelőre nem nagyon érted, mi zajlik körülötted, nem-igen tudsz mit kezdeni a helyzettel, amihez egyáltalán nem vagy hozzászokva és ez némiképp frusztrál. Igyekezz azonban úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy minden a te érdekedben történik, és próbáld megérteni azt, ami most még nagyon homályos a számodra. Ha világossá válik minden, te sem fogod már magad olyan kényelmetlenül érezni, mert mindaz, amit most még nem értesz, később nagy segítségedre lesz abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a helyzetből! Csak nyisd ki a szemed, hisz a megoldás ott hever előtted!

BAK (december 22-január 20)

Ez a hétvége a legalkalmasabb arra, hogy kicsit rendbe szedd magad lelkileg, s pozitív élmények révén töltsd fel az energiaraktáraidat – és ne sajnáld magadtól a boldogsághormont sem. Használd ki az időt és vedd magad körbe olyan emberekkel, akik jó hatással vannak rád, s akiknek nagyon élvezed a társaságát. Csináljatok közös programot, ne riadjatok vissza a kalandosabb, extrémebb élményszerzéstől sem! Meglátod, ilyen hétvége után újult erővel, széles mosollyal és teljesen harmonikus lelki állapottal térsz majd vissza a munkához és a kötelezettségeidhez.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Lassan érdemes lenne dűlőre jutnod a tekintetben, hogy mik a céljaid, merre mész tovább és a jelenlegi élethelyzeted alkalmas-e arra, hogy hosszútávon sikeres és boldog lehess. Amennyiben úgy döntesz, lehorgonyzol, abban az esetben úgy rendezkedj be, hogy később se legyen kellemetlen, ha visszagondolsz a mostani időkre, ám ha arra az álláspontra jutsz, hogy jobb továbbállni, húzd fel a vitorlát és hajózz gyorsan tovább. Hisz ha csak helyben álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova az álmaid visznek. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne gondolj a lehetetlenre, törődj bele a jelenedbe.

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napja teli van olyan váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem voltál felkészülve, mitöbb teljesen más programra készültél. Talán nem is tudod felismerni, hogy épp mi történik, emiatt a nagy káoszban kezd minden kicsúszni a kezeid közül. Most állj meg, mielőtt baj lesz, és gondold végig, mit érdemes lépni, mert ha hasra esel, elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezz ügyesen befejezni az általad megkezdett dolgokat, majd dőlj hátra és egy pohár bor kíséretében fújd ki magad, végülis hétvége van!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!