Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 20.: a Szüzeknek érdemes végre a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több önbizalomra van szükségük a sikerhez

Napi horoszkóp május 20.: a Szüzeknek érdemes végre a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több önbizalomra van szükségük a sikerhez
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Komoly döntést hoztál, amin hosszú ideje rágódtál, de most végre kimondtad, amit ki kellett, és sikerült pontot tenni a dolog végére. Ne rágódj sokáig a múlton, ne emészd magad azon, hogy mi lett volna, ha máshogy alakul a helyzet és hogy vajon jól döntöttél-e. Tekints a jövőbe, tervezz, igyekezz olyan programokat csinálni, amelyek lekötik a figyelmedet. Időre van szükséged, hogy minden leülepedjen benned, de ne rágódj ezen túl sokat. A tegnap elmúlt, a holnap pedig előtted van! Új élmények új lehetőségek, új kalandok várnak rád, amelyeket kár azért elszalasztani, mert folyamatosan visszafelé tekintesz!

BIKA (április 21-május 20)

Nagy terveid vannak, de nem mered még senkinek elmondani azokat, mert attól félsz, hogy az ötletedet a környezeted nem fogja kitörő örömmel fogadni, sőt megpróbálnak majd esetleg lebeszélni róla. Mielőtt azonban véglegesíted a döntésedet és belvágnál ebbe a nagyszabású kalandba, érdemes beavatnod legalább egy bizalmas barátodat, akinek adsz a véleményére, és el is fogadod tőle a kritikát. Amennyiben változtatást javasol, ne habozz megtenni, hogy minden tökéletes legyen.

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó munkanapján valaki megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te pedig nem értesz egyet vele. Ennek hangot adsz, ezért közöttetek is lesz kisebb feszültség. Mielőtt azonban elmérgesedik a helyzet, higgadtan beszéljetek róla, hallgassátok meg egymás véleményét és találjátok meg a közös nevezőt az ügyben. Nem érdemes apró dolgok miatt sebeket ejteni és szerezni csak azért, mert nem tudtok felülemelkedni valamin.

RÁK (június 22-július 22)

Noha a hét utolsó munkanapja van, te mégis elég zsúfolt napnak nézel elébe, rengeteg befejezetlen ügyed várja, hogy pont kerüljön a végére. Ahogyan azonban telik az idő a nap folyamán, te magad is el fogsz ámulni azon, hogy mennyire logikusan tudtad rendszerezni a tennivalókat, így elég elég jó tempóban sikerül mindent elvégezned. Ha időben végzel a feladatokkal, egész nyugodtan bonts ki egy üveg bort és kortyold el a teraszon, miközben egy izgalmas könyvet olvasol, neked is szükséged van ugyanis arra, hogy feltankold a kiürült energiatartályt. Itt a hétvége, közeleg a nyár, élvezd az életet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Lázasan dolgozol azért, hogy mindenkit boldoggá tegyél, egyszerűen mindenáron szeretnél megfelelni a környezetednek. Egy ponton azonban ajánlott feltenned magadnak a kerdést: ki az, aki számodra referenciaként szolgál? Elsősorban önmagadnak igyekezz megfelelni, légy elégedett és boldog, ne az számítson, ki mit gondol rólad. Ha mások értékrendje szerint élsz ugyanis, teljesen elveszíted az esélyt arra, hogy önazonos lehess és olyan minőségi életet élj, amely boldoggá tesz.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezd a könyöködön kijönni, hogy mindenki megpróbál beleszólni az életedbe megállás nélkül annak ellenére ugyanis, hogy nem kérted, ők folyamatosan körbeugrálnak és nem győznek kéretlenül azzal traktálni, mit és hogyan kellene csinálnod. Mivel te rendkívüli módon zavarónak találod ezt, igyekezz ezeket az embereket diplomatikusan leépíteni és szofisztikált módon, de határozottan megértetni velük, hogy sokkal bölcsebben tennék, ha a saját dolgaikkal foglalkoznának és nem a te életed lenne a középpontban. Ha eléggé tisztelnek téged, meg fogják érteni a mondanivalód lényegét, de ha nem, akkor szép lassan felejtsd el őket, ne ülj fel a sok zavaró embernek magad körül!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Félelmedben megtorpantál, emiatt lecsúszhatsz egy nagy lehetőségről, amennyiben nincs benned elég bátorság, hogy szembenézz a helyzettel. Joggal lehetsz kissé csalódott, ám ha ez bekövetkezik, mégse csüggedj azonban sokáig, hisz ha beleragadsz a szituációba és azon mélázol, mit és hogyan kellett volna csinálnod ahhoz, hogy learasd a babérokat, akkor nem fogod tudni megragadni a többi alkalmat, amiből ki lehetne esetleg hozni valamit. Passzívitással nem fogsz semmit sem elérni, ellenben ha a konzekvenciát levonod, tanulsz az előzőekből, s mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vigyél más természetű ügyeket. Ne add fel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba zúdítja a saját búját-baját, de senkit nem szeretnél megbántani. Ezért vállalsz minden helyzetben felelősséget, illetve kész vagy fel is szólalni bárki érdekében. Miközben a többiek roppant hálásak neked önfeláldozásodért, s a népszerűségi indexed is az egeket veri, elmennek melletted azok a lehetőségek, amelyeket kihasználva te is előbbre léphetnél a saját ügyeidben. Nemes dolog a segítségnyújtás, de semmiképp ne feledkezz meg magadról sem! A saját váradat ugyanis neked kell felépítened, hisz azt senki nem fogja helyetted megtenni!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok mindent vállalsz fel, mely folyamatokat mind-mind kézben kell tartanod, ez azonban jelentősen növeli a hibázás lehetőségét is. Mielőtt azonban ez bekövetkezik, mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon nem lenne-e érdemesebb lejjebb adni a rád hárult felelősségből annak érdekében, hogy minél kisebbre csökkenjen a kockázat. Tekintsd ezt egy jelnek és addig korigálj, amíg nem lesz nagyobb a baj. Amennyiben ezt sikerül belátnod, abban az esetben ülj tehát le és igyekezd a fejedben uralkodó káoszon úrrá lenni azzal, hogy szép sorjában mindent megoldasz, hisz minél több teher nehezedik rád, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egyszer csak összecsapnak a fejed felett a hullámok. Törekedj arra, hogy ezt elkerüld és ne vállalj fel mindent, ami szembejön!

BAK (december 22-január 20)

Kezd elfogyni a türelmed és a kitartásod egy végeláthatatlannak tűnő üggyel kapcsolatban, hisz úgy érzed, abszolút nem kifizetődő az általad belefektetett energia. Épp ez az, ami kezdi letörni az eddigi lelkesedésedet, szíved szerint hagynád veszni az egészet. Mielőtt azonban a negatív intuícióid alapján döntenél, mérlegeld, hogy mennyi időt és energiát tettél már a dologba, ezek alapján pedig azt, hogy érdemes-e most feladnod vagy inkább megrázod magad és mész tovább a megkezdett utadon. Hidd el, ha van benned egy kis kitartás, akkor a befektetett energia a végén busásan meg fog térülni, ám attól mert sürgeted az eredményt, az még nem fog előbb megérkezni. Mindennek eljön a maga ideje!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rengeteg megvalósításra váró terv van a fejedben, sok mindent szeretnél csinálni, ám azt is be kell látnod, hogy jelen pillanatban kezdenek összegabalyodni a szálak. Amennyiben ugyanis mindenbe belekezdesz, majd aztán félbehagyod a dolgot, s odébbállsz, abban az esetben hiteledet fogod veszíteni, ezen kívül minden befejezetlen marad. Épp ezért kezeld az általad elkezdett dolgokat a maguk helyén és idejükben, s amit elkezdesz, azt igyekezz is befejezni, méghozzá úgy, hogy később másoknak ne legyen dolga vele, hisz azzal konfliktus helyzetek sorát teremtheted magad körül. Igyekezz egy viszonylagos rendet fenntartani magad körül!

HALAK (február 20-március 20)

Kételyek között vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés. Szíved szerint beállnál a sorba, arra mennél, ami mindenkinek jó, hisz a világért sem szeretnél konfliktusba kerülni senkivel. Ha azonban az eszedre hallgatsz, hangot adsz a véleményednek és ki mersz állni a saját álláspontod mellett. Törekedj arra, hogy olyan kompromisszumos megoldást találj, amely elfogadható a számodra, ugyanakkor mások sem vonhatják kétségbe az emberi értékeidet! Maradj mindig az egyenes úton, akkor biztosan nem fogsz eltévedni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!