Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 20.: a Kosok bátorságukat bizonyíthatják, az Oroszlánoknak új helyzettel kell megbirkózniuk

Napi horoszkóp május 20.: a Kosok bátorságukat bizonyíthatják, az Oroszlánoknak új helyzettel kell megbirkózniuk
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 20.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel, ha mindenáron szeretnél elérni valamit. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, az oda vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra, hogy kiállj minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Vértezd fel magad az említett erényekkel, állj a sarkadra és indulj el a sikerhez vezető úton, felkészülve arra, hogy komoly küzdelmet kellhet folytatnod! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletesnek lássanak, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót rajtad, s folyton azon jár az agyad, hogyan lehetnél még jobb. Ez azonban mentálisan olyan fárasztó számodra, hogy sokszor emiatt nincs kedved kimozdulni. Úgy gondolod, hogy neked mindig topformában kell lenned, hisz az emberek ezt szokták meg tőled, s azt hiszed, csalódást okoznál nekik, ha csak egyszer is megbotlanál, és valami nem úgy sikerülne, ahogyan azt eltervezted vagy elvárják tőled. Mivel azonban abszolút kimerítő ez az életforma, eljött az idő, amikor le kellene tenned az ilyesfajta terheket annak érdekében, hogy boldog lehess. Hidd el, sokkal egyszerűbbé és élhetőbbé válik majd az életed!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg meg nem oldja, mindannyian benne ragadtok a szituációban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy ugyan megérted, miért szeretné annyira elodázni a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább.

RÁK (június 22-július 22)

Bármit teszel az életben, mindig lesznek, akik a nemtetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned a mindennapjaid, hogy az legyen az elsődleges szempont, vajon kiből milyen érzést váltasz majd ki. Rendelkezel ugyanis saját értékrenddel, amely jól illeszkedik a normális társadalmi és szociális normákhoz, nem kell tehát azt mások véleményére figyelemmel alakítani, szóval csak óvatosan igazodj mások elvárásaihoz. Ne akard erőszakkal megváltoztatni magad. Úgy élj, ahogyan azt te jónak látod, s ne úgy, ahogy azt mások szeretnék!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A dolgok megváltozni látszanak, pontosan nem tudod azonban, hogy merrefelé mennek és neked pontosan mihez kell majd alkalmazkodnod. Épp ezért nem is tudod kiszámítani, mi és hogyan fog történni és az milyen irányban befolyásolja majd az életedet, de talán jobb is ez így. Nem kell mindig matekozni, mert ha beleveszel a számok sűrűjébe, nem fogsz tudni kikeveredni belőle egykönnyen. Ezúttal nem tudsz mit tenni, bízd magad a sodrásra, csak arra ügyelj, hogy meg ne fulladj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje rendkívüli céltudatossággal küzdesz valamiért, minden lehetséges taktikát bevetve a siker érdekében. Be kell azonban látnod, az eddigi módszerek nem igazán váltak be, hisz valamiért nem sikerült átszakítanod a célszalagot. A továbblépéshez mindenképp elengedhetetlen az, hogy a külvilágot kizárva leülj és végiggondold, vajon mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy eredményes lehess és végre megízlelhesd a sikert. Nem lehetetlen a küldetés, csupán apró taktikai változtatásra van szükség! Ne add fel, most, amikor ott a fény az alagút végén!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A családodat és a kollégáidat nem választhatod meg, ami ez esetben elég kényelmetlenül érint. Nem jössz ki valakivel akárhogy erőlködsz is, de semmiképp nem szeretnél képmutató lenni és önmagadat meghazudtolni csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves. Próbálj toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, nincs benned semmi alkalmazkodóképességed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár nem minden a terveid szerint alakul, pillanatnyilag kész vagy beletörődni ebbe, hisz nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok menetét. Bár a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hátha jó irányba visz majd a víz. A pillanatnak élj, a jövő pedig majd alakul magától!

NYILAS (november 23-december 21)

Attól mert mások hibát követtek el, neked még nem kell vállalnod a felelősséget! Valaki magával akar rántani az általa főzött ragadós-nyúlós „katyvaszba”, ám mivel neked nincs semmilyen részed a dologban, gyorsan és világosan önts tiszta vizet a pohárba és hozd mindenki tudtára, hogy ne akarjanak semmit a nyakadba varrni, amihez egyáltalán nincs semmi közöd.

BAK (december 22-január 20)

Rád bíznak egy feladatot, amiben szabad kezet kapsz. Valaki azonban bele szeretne szólni, egyfolytában ott legyeskedik körülötted, hogy elmondhassa a véleményét, kéretlen tanácsot akarna adni ügyben, ami téged meglehetősen frusztrál. Nem tudod, hogyan állítsd le, hogyan hárítsd a jóakaratot. Sarkadra kell azonban állnod, mielőtt végleg rád telepszik és már nem lesz lehetőséged visszapattintani a labdát. Légy bátor, határozott és őszinte!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan terveid vannak, amelyek nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyerik majd, ettől függetlenül azonban sziklaszilárdan hiszel magadban, nem tud kizökkenteni mások ellenvetése sem. Most semmi más nem fontos, csupán az, hogy te elhidd, sikerülhet és ne engedd, hogy bogarat tegyenek a füledbe, ami elbizonytalanítana. Legyen önbizalmad!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok feladatot vállaltál magadra, mindenbe belekaptál, nem számolva azzal, hogy lesz közöttük olyan, ami sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre látszott. Mivel szorít a határidő, fogalmad sincs, mihez kezdj, joggal érzed úgy, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert mérgezett egér módjára szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz megoldani semmit. Szedd össze a gondolataidat, állíts fel egy sorrendet és annak alapján fejezd be az egyik feladatot a másik után. Menni fog, csak ne hagyd magad szétesni! Legközelebb érdemes jobban átgondolnod, miféle terheket veszel a nyakadba!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!