Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 20.: a Bikák a környezetük támogatására számítanak, a Mérlegek nem halogathatnak tovább egy fontos döntést

Napi horoszkóp május 20.: a Bikák a környezetük támogatására számítanak, a Mérlegek nem halogathatnak tovább egy fontos döntést
A nap cikke

Napi horoszkóp június 15.: a Rákok örülhetnek a felhőtlen boldogságuknak, a Szüzek büszkék lehetnek magukra

A csillagok hétvégére is izgalmakkal készülnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma a közeljövőben: nem lesz számukra lehetetlen!

Merni kell nagyot álmodni! A gondolatnak és a pozitív energiáknak ugyanis nagy ereje van!

Olvasd el!

FOTÓ - Katalin hercegné először jelent meg a nyilvánosság előtt

A hercegné a király születésnapi ünnepségén jelent meg családja társaságában. Ez volt az első alkalom azóta, hogy felfedte, milyen betegséggel küzd.

Olvasd el!

Észrevetted Colin és Penelope esküvőjén ezt a rejtett utalást a Bridgertonban? Eláll tőle a szavunk!

Vigyázz, mert a cikkünk spoilereket is tartalmaz A Bridgerton család harmadik évadjának befejezéséről!

Olvasd el!

Ezt mondja el a szemed színe a származásodról és az őseidről

A szem a lélek tükre – tartja a mondás. De ez nem csupán egy kitaláció, sőt, ha belegondolunk nagyon is érdekes és rejtélyes miért is lesz a szemünk olyan színű, amilyen.

Olvasd el!

Nem várt fordulat: A Bridgerton sztárja kéz a kézben jelent meg barátnőjével

Legdrágább nyájas olvasó, add fel a reményt: a sorozat szerelmespárja a valóságban egyáltalán nem talált egymásra.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hosszú hétvége utolsó napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Olyan döntést kényszerít ki belőled egy bizonyos helyzet a hosszú hétvége utolsó napján, melyet alapesetben sosem hoztál volna meg, mivel azonban olyan meredek irányt vettek körülötted az események, hogy az már rád nézve is veszélyes volt, épp ezért kénytelen-kelletlen meg kellett hoznod. Kár mostmár ezen rágódnod, hiszen hiába eszed a kefét, attól még korántsem biztos, hogy legközelebb lesz befolyásod a történések alakulására. Ne is foglalkozz vele, bonts ki egy üveg bort és nézz meg egy vígjátékot, az majd garantáltan kikapcsol. Hidd el, vannak olyan élethelyzetek, amelyekben akárhogy is akarsz, nem tudsz dominálni, ez azonban cseppet sem téged minősít!

BIKA (április 21-május 20)

A hosszú hétvége utolsó napján előállsz a környezetednek a nagy ötlettel, amelytől aztán életed nagy áttörését is várod majd, a legnagyobb meglepetésedre azonban gyakorlatilag mindenki, kivétel nélkül kételkedik a sikerben. Ennek okán meg is próbálnak lebeszélni róla, hiszen az egészet egy hamvában holt ideának tartják. Mivel azonban te pontosan tudod, hogy helyesen cselekszel, hiszen nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél, éppen ezért ne foglalkozz azzal, amit mondanak. Légy tisztában azzal, hogy mit miért teszel, ne engedd, hogy mások az értékrendjük szerint alakítsák az életedet és a személyiségedet és meglátod, tátva marad majd mindenki szája!

IKREK (május 21-június 21)

Abazolút nincs ínyedre egy bizonyos feladat a hosszú hétvége utolsó napján, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hiszen megítélésed szerint számtalan más tevékenység van, ami a jelenleginél milliószor hasznosabb. Mivel azonban a felettesed bízott meg vele, épp ezért nem nagyon van más választásod, mint a tudásod legjavát bevetve, teljesíteni a küldetést. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha beleállsz a dologba, jóval kellemetlenebb ugyanis a magyarázkodás, mint az, hogy veszel egy mély levegőt és elvégezve a feladatot, fel tudsz mutatni valamiféle vállalható eredményt!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, a hosszú hétvége utolsó napján valaki mindenáron szeretné kiprovokálni a véleményedet egy bizonyos témában, amelyet nagyon bölcsen mindezidáig igyekeztél megtartani magadnak. Az illető azonban szeretné, ha hangosan kinyilvánítanád az álláspontodat, mellyel egyre inkább sarokba szorít. Mivel nem szeretnél egyetlen percig sem kötélnek állni, épp ezért határozottan tudasd vele, hogy ezúttal hiába próbálkozik, te akkor is maradsz a diplomácia mellett és nem hagyod, hogy bárki bármire rákényszerítsen. Ne hagyd, hogy rád erőltessenek valamit, amit nem szeretnél megtenni, ha a helyzet úgy hozza, akkor bizony majd magadtól cselekszel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy hozzád közelálló személynek szüksége van az iránymutatásodra a hosszú hétvége utolsó napján, te pedig mint mindig, úgy ezúttal is nagyon szívesen segítesz neki. Légy azonban óvatos, hiszen kívülálló vagy csupán, abszolút nem tudod tehát objektíven megítélni azt, hogy mi a helyes útirány. Hangsúlyozd ki, hogy te csupán azt tudod elmondani, hogy mit tennél, ha a helyében lennél, mondd el, amit gondolsz, de azt is tedd hozzá, hogy nem jársz az ő cipőjében, éppen ezért nem lenne etikus részedről helyette döntést hozni. Így a leghelyesebb, itt ugyanis nem babra megy a játék, miért okoznál tehát álmatlan éjszakákat magadnak?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hosszú hétvége utolsó napja ígérkezik a legalkalmasabbnak arra, hogy minden terhet letegyél végre és kizárólag a pihenésre koncentrálj. Egész héten a saját határvonalaidon lépdeltél előre, mindenki nyűgjét átvállaltad, ennek köszönhetően kissé kimerültél. Ma csak a kikapcsolódásnak élj, olyasmivel foglalkozz, amit élvezel, ami feltölt és boldogságot okoz. Bárki bármivel próbál megbízni, nagyon határozottan, ám szofisztikált hangnemben igyekezz hárítani, hiszen ez most végképp nem az a szituáció, amikor magadra vehetsz újabb terheket bárki más helyett!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan döntés előtt állsz a hosszú hétvége utolsó napján, amelyet ugyan régen kellett volna már hoznod, ám egészen idáig megpróbáltál menekülni előle. Mivel azonban te is tudod, hogy a végsőkig nem húzhatod, így még azelőtt érdemes egyszer és mindenkorra kimondanod, amit gondolsz, mielőtt nem lesz túl késő. Igyekezz tehát döntésre jutni még akkor is, ha ez egy fájdalmas dolog, s ha az érzelmeid mást diktálnak. Hidd el, tonnákkal könnyebb leszel utána! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Komoly felelősséget tesz valaki a válladra a hosszú hétvége utolsó napján, amire már egyáltalán nem számítottál, hiszen lélekben a következő kihívásra készülsz. Ennek megfelelően elég frusztráltnak érzed magad, nem igazán tudsz magaddal mit kezdeni, legszívesebben ugyanis bezárkóznál és elbújnál a felelősség elől, amely akkor terhel, ha nem végzel időben a rád bízott teendővel. Hidd el, attól, mert idegességedben a küszöböt rágod, még semmi sem változik majd, maximum ugyanis csupán tolod magad előtt az egészet, ami egyszercsak fájdalmas becsapódással talál majd arcon. Adj esélyt magadnak, hiszen abszolút nem olyan megoldhatatlanul a feladat, mint amilyennek te gondolod!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége utolsó napján büszkén ünnepelheted a sikert, amelyet áldozatos munkával és rengeteg befektetett energiával sikerül elérned. Ugyan elég nehezen bírtad már a megpróbáltatásokat, mist pedig úgy érzed magad, mintha kilencven fokon kimostak volna, mégis roppant elégedett vagy az elért eredménnyel. Nyugodtan mutasd meg másoknak is, hogy milyen nagyszerű sikereket lehet elérni, ha valamit nagyon szeretne az ember, illetve hogy alázattal, szerénységgel és céltudatossággal bizony semmi sem lehetetlen!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta változásra vágysz, amelyre még te sem biztos, hogy fel vagy készülve, nemhogy a környezeted, ez azonban úgy tűnik, cseppet sem tántorít el attól, hogy belevágj. Roppant elismerésre méltó az a vakmerőség, amellyel rendelkezel, sokan bizonyára nem ennyire bevállalósak, mégis ezúttal érdemes neked is mérlegelned. Nem biztos ugyanis, hogy jó ötlet, ha különösebb mérlegelés nélkül futsz neki a szakadéknak, amennyiben ugyanis belezuhansz, onnan nem lesz visszaút. Gondolkodj tehát racionálisan, mérd fel a saját erődet, a kitartásodat, a határaidat és csak akkor vágj bele bármibe, ha teljesen biztos vagy a dolgodban. Hidd el, a kevesebb néha több, ez örök igazság!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hosszú hétvége utolsó napján azt gondolod, hogy egy bizonyos feladat kapcsán sokkal kimagaslóbb eredményt is elérhettél volna, ha nincsenek bizonyos hátráltató tényezők, amelyek befolyásolnak. Ennek okán kissé frusztrál az, amit le kell tenned az asztalra, nem is érted, miért hagytad magad sodródni az árral, ahelyett, hogy az evezőt megragadva arra mentél volna a csónakkal, amerre a valódi siker volt. Semmi baj, ezen kár már rágódnod, zárd le az egészet, ez most így sikerült, lépj tovább és koncentrálj az új kihívásokra. Legközelebb pedig már bizonyára tudni fogod, hogy merre kell menned annak érdekében, hogy ne bőrig ázva érj partot és ott keseregj az eredményen!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé csalódottan veszed tudomásul, hogy egy számodra fontos feladat nem a várakozásaidnak megfelelően sül el, emiatt a hangulatod sem az igazi. Mielőtt azonban a kelletténél borúsabban látnád a helyzetet, gondolj csak bele, hogy minden tőled telhetőt megtettél, nem kevés időt és energiát szántál a dologra, nincs tehát miért szégyenkezned sem mások, sem pedig magad előtt. Ez most így sikerült, semmi nem tart azonban örökké, értékeld a hasznos leckét, amit kaptál, így a jövőben másképp tudsz majd cselekedni ahhoz, hogy a dolgok kedvező irányban alakuljanak. Ne feledd: a jó pap is holtig tanul!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép

Toplista: Minden idők 8 legkatasztrofálisabb filmes szexjelenete

Ami a vásznon erotikus vagy épp megbotránkoztató, netán vágykeltő akar lenni, az a valóságban olykor hatalmas blődségbe torkollik.

Kép

Észrevetted Colin és Penelope esküvőjén ezt a rejtett utalást a Bridgertonban? Eláll tőle a szavunk!

Vigyázz, mert a cikkünk spoilereket is tartalmaz A Bridgerton család harmadik évadjának befejezéséről!

Kép

FOTÓ - Katalin hercegné először jelent meg a nyilvánosság előtt

A hercegné a király születésnapi ünnepségén jelent meg családja társaságában. Ez volt az első alkalom azóta, hogy felfedte, milyen betegséggel küzd.

Kép

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép

Az állandó vizelési inger okai nőknél: cukorbetegség is állhat a háttérben

Az állandó vizelési inger egy roppant zavaró probléma, hiszen jelentősen megnehezítheti a mindennapokat. Sajnálatos módon ennek a kellemetlen jelenségnek számos oka lehet, kezelése pedig a kiváltó októl függően változhat. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy milyen okai lehetnek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!