Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 2.: az Oroszlánoknak több türelemre van szükségük, a Skorpióknak a talpraesettségük lesz a segítségük

Napi horoszkóp május 2.: az Oroszlánoknak több türelemre van szükségük, a Skorpióknak a talpraesettségük lesz a segítségük
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy soha nem várt csoda történik hamarosan: egy őrangyal segít nekik ebben

Varázslatos időszak vár néhány zodiákusra, ami ráadásul a vártnál sokkal hamarabb fog elérkezni az életükben!

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Olvasd el!

Folyamatos fogyás, állandó jóllakottság: 1600 kalóriás diéta 7 napos mintaétrenddel

A fogyás, a diéta visszatérő téma, főleg a nyári időszak beköszöntével.

Olvasd el!

Sok év után kiderült egy titok Diana hercegnéről, amire az egész világ kíváncsi volt

III. Károly brit király néhai felesége nem véletlenül vált stílusikonná az évek alatt: úgy diktálta a divatot, hogy sosem félt a merész lépésektől sem a megjelenését illetően.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 12.: a Rákok végre közelebb kerülnek a kitűzött céljukhoz, a Szüzek bonyolult helyzetben próbálnak boldogulni

A hét közepe is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki arra született, hogy meggazdagodjon: ez hamarosan sikerül is nekik!

A gazdagság mindenkinek mást jelent, de tény és való, hogy sokaknak a pénz is fontos részét képezi a boldog és teljes élet mellett.

Olvasd el!

Ezek a legcsinosabb lapos cipők a nyárra - Katie Holmes megmutatja szezonális kedvenceit

A színésznő stílusérzékét nem véletlenül másolják sokan, hiszen a leghétköznapibb szettekbe is képes csavart vinni!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Általában te vagy az a személy, akiben az emberek a legjobb hallgatóságot látják, akit mindenféle tanáccsal és problémával megtalalálnak, abban reménykedve, hogy támaszt nyújtasz nekik, bármiről legyen is szó. Így azonban hatalmas felelősséget érzel a válladon, hisz nem tudsz és nem is akarsz fajsúlyos helyzetekben mások helyett feketét, vagy fehéret mondani. Légy tehát diplomatikus és próbáld okosan leszerelni őket, hisz megvan a magad keresztje, amit cipelned kell a hátadon, nincs szükséged arra, hogy másokét is magadra vállald!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első nap olyan feladatot tartogat számodra, amely megkívánja a viszonylagos, nyugalmat körülötted, épp ezért úgy érdemes a programjaidat szervezni, hogy semmi és senki ne zavarhasson. Csak és kizárólag akkor tudsz ugyanis teljes mértékben koncentrálni, ha nem pörögsz ezres fordulatszámon, ha összeszeded a gondolataidat és úgy futsz neki a dolognak, hogy közben nem millió más, elvégzendő feladaton mélázol. Amikor pontot tettél a jelenlegi kihívás végére, akkor egész nyugodtan foglalkozhatsz mással is, addig azonban ne akarj többfelé megfelelni!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül komfortos helyzetbe kerültél, hisz te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a hajót aszerint, hogy az számodra a legmegfelelőbb legyen. Nem kell tehát senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy miként döntesz bizonyos dolgokat illetően, illetve milyen taktikát válassz a kitűzött céljaid eléréséhez. Boldog vagy, hisz hosszú idő után először nincs benned semmifajta megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd tehát ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely a jelenlegi magabiztosságodat elfújja a széllel!

RÁK (június 22-július 22)

Érzed ugyan, hogy folyamatosan a széllel szemben futsz, ennek következtében nem igazán tudsz fizikailag előrehaladni, így pedig veszélybe kerül az is, hogy teljesíteni tudd a kitűzött távot. Mivel ez a taktika már most dugába dőlt, épp ezért igyekezz irányt változtatni, hisz ha így folytatod, még azelőtt merülsz le teljesen, mielőtt esélyed lenne befejezni, amit elkezdtél. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben lesz szükség az energiáidra. Te a saját feladatodra koncentrálj, hisz mindenki más is a saját gesztenyéjét kapargatja!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan mégcsak a hét első napjára ébredsz, de máris elfogyott a türelmed bizonyos emberekkel és helyzetekkel kapcsolatosan. Semmi baj nincs ezzel, nincsen időhöz vagy napszakhoz kötve az, hogy az ember mikor un rá az őt érő, negatív ingerekre, teljesen érthető, hogy te is eljutottál erre a pontra. IInnentől tehát nem kell disztingválnod és udvariaskodó köröket futnod, borzasztóan eleged van ugyanis abból, hogy mások csupán kihasználnak és egyfajta eszközként tekintenek rád a céljaik eléréséhez. Nem kell tehát tovább tűrnöd a bólogató kiskutya szerepét, mondd ki, ha ellenérzésed van valakivel kapcsolatban, adj hangot annak, hogy mit gondolsz, hisz másképp nem fogják megérteni, hogy a benned szunnyadó oroszlán harapni is képes, ha felébresztik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Utadba sodort valakit az Élet, aki jóval többet remél a jelenlegi kapcsolatotoknál, téged viszont teljes mértékben hidegen hagy az illető. Ő azonban folyamatosan, megállás nélkül nyomul, neked pedig egyre jobban az agyadra megy már. Adj egy esélyt a dolognak, ismerd meg, könnyen lehet ugyanis, hogy cserben hagyott a hetedik érzéked és félreismerted. Amennyiben semmiképp nem rúghat labdába nálad, diplomatikusan, ám annál határozottabban hozd a tudtára, hogy csak az idejét pazarolja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a környezetedben nagyon el van keseredve, egy hozzá közelálló személy ugyanis nagy csalódást okozott neki. Te jó barátként szinte azonnal rohansz és biztosítod arról, hogy mindenben támogatod és teljes mellszélességgel mellette állsz, minden körülmények között. Olyan ember vagy, aki a pozitív értékeivel egy kincs, aki áldozatkészen mindig ott van, amikor mások segítségre szorulnak. Mindez nagyon nemes dolog, figyelj azonban magadra is oda, mert miközben a többiek terhét cipeled, a sajátod mellett azoktól előbb-utóbb összeroskadhatsz! Helyezd tehát az életedet mások fölé, hisz a listád tetején ideális esetben neked kellene lenned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Már rögtön a hét elején nem várt akadályokkal kell szembesülnöd, amelyek kissé megnehezítik a dolgod, ám mivel megfelelő tapasztalattal vértezted fel magad, ez sem fog nagy gondot jelenteni. Nem vagy ugyanis az a fajta személy, akinek gondot okozhat egy kicsit magasabb léc, meg tudod ugrani, hisz teljesen magabiztos vagy, épp ezért nem is kell egy pillanatra sem meghátrálnod. Legyél olyan, mint mindig, hozd a megfelelő formád és emelt fővel menetelj előre! Jobban nem is kezdődhetne a hét számodra!

NYILAS (november 23-december 21)

Eddig bizonytalan voltál valamivel kapcsolatban, ám most olyan jelek érkeznek, amelyek megsúgják, merre kell menned és miképp érheted el a kitűzött célodat. Ahhoz azonban, hogy valóban bízz a hetedik érzéked által küldött jelekben és választani tudj, kell lennie „A” és „B” verziónak is, hogy el tudd dönteni, mi a jó irány, amely hosszútávon jó lehet. Ha már jött a sugallat, bízz benne, de legfőképp bízz magadbn, hisz ha saját magadban nem hiszel, nem várhatod el, hogy az eredmény garantált legyen.

BAK (december 22-január 20)

Nagy lépésre szánod el magad, ami várhatóan sok változást hoz majd az életedbe, erről azonban nem szeretnél egyelőre szólni senkinek. Igyekszel megtartani a titkodat, hisz pontosan tudod, ki azok, akik nem fognak kiugrani a bőrükből, negatív felhanggal fogadják majd az egészet és mindent megtesznek azért, hogy lebeszéljenek róla. Mivel azonban ezt a döntést már regen meghoztad, ne hagyd magad befolyásolni, akárki akármit mond. Csak abba az irányba és olyan tempóban menj az úton, ahogy neked jól esik! A hitetlenekkel pedig ne törődj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, kissé beleragadtál egy bizonyos élethelyzetbe, amelyből nem-igen tudsz szabadulni, noha szíved szerint továbblépnél már, új lehetőségeket megragadva. Ahhoz azonban, hogy új ajtót nyithass ki, be kell zárnod a mostanit. Ki kell lépned a jelenlegi szituációból és magad mögött kell hagynod azt, ami visszahúz és hátráltat. A jövőbe kell tekintened és arra koncentrálnod, milyen új élmények és pozitív energiák várnak rád, ott, ahova indulsz. Ne félj a változástól és attól, amint magával hoz, hisz építőleg hat majd rád, csak is arra figyelj, amit fontosnak tartasz a jövőd szempontjából! Ebből most kihoztad a maximumot, ennyi volt benne, ne akard még jobban facsarni!

HALAK (február 20-március 20)

Kishitűséged okán lemaradsz egy nagy lehetőségről, csak azért, mert félsz változtatni a jelenlegi pozíciódon. Így azonban semmifajta pozitív eredményre nem számíthatsz, semmifajta előrelépés nem fog történni az életedben. Erőltess tehát magadra egy kis önbizalmat és higgy magadban! Meglátod, ha lesz benned elég erő elindulni, egyszerűen tudni fogod, mikor melyik kanyart kell bevenni! Csak bátran menj az úton!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Kép

10 szett, amit minden stílusos nő visel júniusban

Júniusi outfitlistánkban jó pár szemrevaló ötlet lapul, ami tényleg csak a te megvalósításodra vár.

Kép

Egy ősi gyógymód a migrén ellen: ezt ki kell próbálnod, ha már semmi sem segít

Az emberiség már az ősidők óta úgy hiszi, ezeknek az ásványoknak gyógyító ereje van. Te adsz nekik egy esélyt?

Kép

Sorozat-bakancslista: A legjobb sorozatok, amik júniusban érkeznek a streaming szolgáltatók kínálatába

Az biztos, hogy idén júniusban sem fogunk unatkozni, ha sorozatokról van szó!

Kép

8 alkalom, amikor egy világsztár coming outolt, és az meghatotta az egész világot

Önmagunk, az igazi arcunk felvállalása sosem könnyű egy olyan világban, ahol megbélyegeznek azért, amik vagyunk.

Kép

Így derítheted ki a Tarot-kártyából, hogy milyen lesz a szerelmi életed jövője

Ha kapcsolatban vagy, ha nem, a Tarot-kártya olvasás segíthet, hogy kiderítsd, melyik csillagjegyekkel számíthatsz a legboldogabb jövőre.

Kép

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Teszteltük, hogy vajon a csapvíz, az ásványvíz vagy a csapvíz a jobb!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!