Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 2.: az Oroszlánok az ösztöneikre hallgatnak, a Mérlegeknek nagy meglepetésben lehet részük

Napi horoszkóp május 2.: az Oroszlánok az ösztöneikre hallgatnak, a Mérlegeknek nagy meglepetésben lehet részük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Igen magasra próbáltál ugrani, ám gyorsan rá kellett jönnöd, hogy hiába vettél nagy lendületet, a várt eredmény ezúttal elmaradt. Mielőtt ész és a körülmények figyelembevétele nélkül nekirugaszkodsz valaminek, érdemes belegondolnod, hogy a gravitáció nagy úr, és nem enged az égig emelkedni. Gyakorolj, mielőtt nekifutsz, ellenkező esetben levered a lécet, tehát csúnyán kudarcot vallasz!

BIKA (április 21-május 20)

Eddig nem tapasztalt élményben lesz részed a mai napon, hisz egyik barátodnak sikerül rávennie arra, hogy olyasmit próbálj ki, amit eddig még soha nem volt merszed. Látod, ha kicsit nyitott vagy, mennyi minden jó dolog történhet veled otthon is? Csak annyi a titok, hogy időnként merj belevágni olyan dolgokba is, amelyek a komfortzónádon kívül esnek!

IKREK (május 21-június 21)

Mielőtt nekiesel a mai tennivalóknak, érdemes felállítanod egy prioritási sorrendet és úgy megszervezned a munkát, hogy egy percet se vesztegess el hiába! Fontos, hogy hatékony legyél, mert ezekkel a feladatokkal határidőre kell végezned, így fejben nagyon oda kell tenned magad, hogy semmilyen külső körülmény ne zökkenthessen ki. A bemelegítés után tehát irány az aréna!

RÁK (június 22-július 22)

Alapvetően kevés személyt fogadsz bizalmadba, mert néhányszor megégetted már magad, így óvatos vagy az emberekkel. Légy azonban egy kicsit nyitottabb és ne támassz olyan elvárásokat a környezeteddel szemben, amelyeket nem biztos, hogy tudnak majd teljesíteni. Neked is szükséged van olyan emberekre a közvetlen környezetedben, akikre mindig számíthatsz és akiket akár bátran "ugraszthatsz" is, ha baj van. De tényleg csak olyanokban bízz meg vakon, akik tényleg a legközelebb állnak hozzád!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eljött a te időd, amelyre olyan régóta vártál. Most azután megmutathatod, hogy mit tanultál és mire készültél már hosszú ideje. Bátran állj elő, nézz szembe a kételkedőkkel és bizonyítsd be nekik, hogy benned is ott van kellő a tehetség és kreativitás, s hibátlanul meg tudod csinálni azt, amit elvárnak tőled. Ne engedd elbizonytalanítani magad, ezúttal csak menj azután amit az ösztöneid súgnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Igyekszel mihamarabb túl lenni egy számodra igen kellemetlen és nem túlt testhezálló feladaton, mert abszolút mértékben úgy érzed, jól nem jöhetsz ki belőle a végén. Szedd össze magad, minden igyekezeteddel koncentrálj, vegyél egy nagy levegőt és fuss neki. Ne hagyd magad kizökkenteni, és csak akkor dőlj hátra, ha végleg pontot tettél az utolsó mondat végére is. Ha egyszer ugyanis félbehagyod, másodjára biztosan nem állsz neki újra.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta meglepetésben lesz ma részed, amire nem számítottál, de bearanyozza az egész napod. Rögtön másképp látod a világot, minden sokkal rózsaszínebb lesz, már nem érzed a szürkeséget, amit más napokon. Nagyon hálás vagy annak, aki kirántott belőle, hisz néha félre kell tenned azt, amiben másfél hónapja élsz, időnként új lendület kell, ami előrébb visz az úton. Raktározd el magadban ezt a kedves meglepetést, hogy legyen miből táplálkoznod, ha kicsit lemerül az energia- és motivációraktárad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Most van az a pont, amikor le kell ülnöd, végig kell gondolnod, honnan indultál, merre tartasz, hol van a cél és milyen messze vagy még tőle. Túl régóta nem történt ugyanis semmi említésreméltó dolog, ami előremozdítaná az ügyet. Amennyiben tudsz változtatni a dolgokon, képes vagy a kátyúban elakadt szekeret kiszabadítani, ne tétovázz. Ha pedig nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget. Nem szégyen az, és nem von le semmit az értékeidből sem. Ne feledd, néha tenni kell valamit, mert a dolgok nem mindig alakulnak maguktól.

NYILAS (november 23-december 21)

Minél gyorsabban szeretnéd elvégezni a teendőidet azért, hogy mindenre maradjon időd a mai napon. Így azonban azt veszed észre, hogy inkább hátrafelé haladsz, mintsem közelebb jutnál a célhoz. Szóval nemhogy hamarabb végeznél, hanem egyre hosszabbnak látod a feladatok listáját. Épp ezért ha szükséges, vonj be külső segítséget, s ezt ne szégyellj, mert most az a cél, hogy naplemente előtt tényleg letudj mindent.

BAK (december 22-január 20)

Nagy aggodalommal tölt el valami, ami még éjszaka sem hagy nyugodni, s alvás helyett csak forgolódsz az ágyban. Egészen addig így lesz ez, amíg le nem záródik az ügy, amely egyfolytában a fejedben jár. Épp ezért, amennyiben változtatni tudsz bármin, s lehet ráhatásod a dologra, tegyél meg mindent, amit lehet annak érdekében, hogy végre te is fellélegezhess és végig tudd aludni az éjszakát, rémálmok nélkül.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd el a feladataid és egyedül hozz döntést bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy hűbelebalázs módjára csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis rátermett vagy, és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan feladat előtt állsz, amely nagy kihívásnak tűnik, ám az első pillanatban egyetlen szót sem értesz belőle. Amennyiben nem sikerül logikus választ találni a benned felmerülő kérdésekre, kérj segítséget, hátha valaki el tudja magyarázni, mi a pontos szereped és azt, hogyan kell azt eljátszanod. Nehogy a darab közben sülj bele a dologba, csak mert az elején nem láttad át, hogy egy drámában vagy inkább egy komédiában kell fellépned.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!