Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 19.: az Ikreknek tanácsra van szükségük, az Oroszlánok nagy felelősségtől szabadulnának

Napi horoszkóp május 19.: az Ikreknek tanácsra van szükségük, az Oroszlánok nagy felelősségtől szabadulnának
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok állásából sok mindent megtudhatsz!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Régóta nagyon intenzíven dolgozol egy olyan projekten, amelyet rád bízott a felettesed. Bár eleinte nem gondoltad, hogy sikerülhet egyedül úrrá lenni a vele járó megannyi nehézségen, most már látod a fényt az alagút végén. Ez rendkívüli elégedettséggel tölt el, hisz magadnak is bizonyítottad, hogy kitartással, kemény munkával minden sikerülhet. Lépj előre hat mezőt!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki olyasfajta szívességet kér tőled, amellyel egyáltalán nem értesz egyet, a dolog az elveiddel tökéletesen szemben áll, de nem tudod, hogyan utasítsd vissza. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, illetve általában se félj nemet mondani, mert így mindig, mindenki ki fog használni!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé feszültnek érzed magad, túl sok minden nyomja a lelked. Ne tartogass ennyi nyomasztó dolgot magadban, tégy a megoldásukról, hisz a problémák sajnos különben csak egyre szaporodnak! Amennyiben elbizonytalanodnál, kérd ki olyan személyek tanácsát, akikben megbízol, s ők sem élnének soha vissza a bizalmaddal. Ne tarts attól, hogy másra bízod a problémáidat, hisz ha beszélsz róluk, talán már azzal is közelebb juthatsz a megoldásukhoz!

RÁK (június 22-július 22)

Rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban, ami kezd eluralkodni rajtad és ez meghatározza az alaphangulatodat is. Amennyiben nem szeretnéd az egész napot ilyen negatív hangulatban tölteni, ennek érdekében jobban teszed, ha utánajársz azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, s megfelelőképpen felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképpen ne ülj azonban tétlenül a babérjaidon!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig, minden helyzetben te vagy az a személy, akitől a környezete a megoldást várja, akinek számolnia kell azzal, hogy kihúzzon mindenkit a kátyúból, akár saját magát is feláldozva. Ez az állandó felelősség azonban kezd teljesen a hátrányodra válni, hisz úgy érzed, mindig készenlétben kell állnod és ha nem tudsz teljesíteni, azonnal felelősségre leszel vonva. Most azonban eljött a pillanat, amikor érdemes elgondolkodnod azon, hogy mi a fontosabb: örökké megfelelni másoknak vagy a saját értékrended szerint gondolkodva mérlegelni, kinek és hogyan segítesz! Hidd el, a saját életedben te vagy a legfontosabb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogyan eltervezted, emiatt időnként kissé el voltál keseredve. Úgy tűnik azonban, hogy vége a peches korszaknak, amikor bárhogyan is alakultak a dolgok, neked veszteséggel kellett számolnod. Lassan ugyanis kezd a helyére kerülni minden, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejében add fel, ha már nem bírod a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal, és végre kicsit kifújhatod magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elterveztél valamit, amit eltökélt szándékod meg is valósítani, ennek elérése érdekében szinte minden idődet, energiádat és pénzedet feláldozod, abszolút nem számolva a ténnyel, hogy mi lesz, ha balul sül el. Még az sem intő jel a számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hiszen a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten teljesíteni. Ezen a ponton érdemes mérlegelni, hogy szeretnél-e az elveidhez minden körülmények között ragaszkodni – vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, s bizonyos esetekben másként tekinteni a helyzetre. Cselekedj úgy, hogy a végén számodra ne a veszteségről szóljon a helyzet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyszerűen értetlenül szemléled bizonyos emberek viselkedését, s akárhogyan gondolkodsz, nem fér a fejedbe, miként képesek egyesek a saját céljaik elérése érdekében abszolút érzelmek nélkül eltaposni bárkit. Mivel ez a te értékrendeddel összeegyeztethetetlen, nem is szeretnél semmiképpen közelebbi kapcsolatot ápolni ezen személyekkel, hisz egyfelől abszolút nem kívánsz vegyülni velük, másfelől nyilván örökös rettegés lenne az életed, hogy vajon te mikor kerülsz sorra, épp ezért sokkal bölcsebben teszed, ha nem kényszeríted bele magad olyan szituációba, amelyben szinte biztosan eleve elrendelt a szereped és a végeredmény is. Mindenképp a saját emberi méltóságod helyezd előtérbe, ne ezekre az emberekre koncentrálj!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre a terveid szerint alakulnak a folyamatban lévő ügyek, nem kell folyamatosan azon frusztrálnod magad, mi lesz, ha egy váratlan hiba miatt meghiúsul minden. Épp ezért most nyugodtan visszavehetsz a tempóból, nem kell végre ugyanis úgy hajtanod magadat, mintha az életedért küzdenél, így végre másnak is szentelhetsz egy kis időt. Csináld azt, amihez kedved van, ne a kötelelező ó dolgokkal foglalkozz – és főleg ne vállalj nagy felelősséggel járó kihívásokat. Bizonyos határokon belül mozogj, mert a jelenleg futó ügyeid sincsenek teljesen lezárva, bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, ami megváltoztat mindent! Egyelőre csak módjával kapcsolódj ki, amíg pontot nem tettél mindennek a végére!

BAK (december 22-január 20)

Mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra igen kényelmetlen helyzetet, kevésbé viseled ugyanis jól a vele járó kellemetlenségeket. Jelenleg egyelőre úgy tűnik azonban, hogy várat magára a lehetőség, hisz a körülmények nem teszik lehetővé azt, hogy végre pontot tehess a dolog végére. Ne kapkodj, érdemes türelmesen kivárni a pillanatot, amikor minden ideálissá válik ahhoz, hogy lezárhass mindent, ami zavar és ne kelljen többé kényelmetlenül érezned magad. Hidd el, eljön ez a pont is, ám minél inkább erőlteted, annál messzebb kerülsz tőle! A türelem fog majd csupán sikert hozni neked, épp ezért érdemes egyelőre várnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy tűnik, van valaki, akiben megtaláltad a lelki társadat, aki szavak nélkül is megért, elég csupán szemmel kommunikálnotok. Ritkán fordul elő, hogy olyan személy akad az utadba, akiben minden körülmények között vakon megbízhatsz, akire bármikor számíthatsz. Próbáld tehát foggal-körömmel megtartani, ehhez azonban neked is tenned kell valamit a kapcsolatért. Igyekezz bizonyítani, hogy ez kölcsönös, s hogy te is fektetsz legalább annyi energiát a dologba, mint amennyit ő. Becsüld meg az ilyen embert!

HALAK (február 20-március 20)

Bár nem vagy az a jellegzetetes vezetőtípus, most mégis olyan szituáció adódik, ahol neked kell a leghatározottabbnak lenned és kimondanod a végső szót. Elsőre nem érzed túl testhezállónak a feladatot, ám mivel más választásod nem nagyon van, kénytelen vagy te a sarkadra állni. Néha ilyen helyzetekre is szükség van, mert ezek a dolgok ugyanis csak keményebbé tesznek.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!