Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 19.: a Szüzek hatalmas nyomás alól szabadulnak fel, a Halaknak a saját érdekeiket kell előtérbe helyezniük

Napi horoszkóp május 19.: a Szüzek hatalmas nyomás alól szabadulnak fel, a Halaknak a saját érdekeiket kell előtérbe helyezniük
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Próbálsz valakinek beszélni a fejével, érzésed szerint ugyanis kezd elveszni a helyzetben, amelyet maga körül teremtett. Minden igyekezeted ellenére azonban mégsem tudsz sikerrel járni, úgy tűnik ugyanis, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Ennek okán lassan be kell látnod, hogy nem feltétlenül éri meg az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te csak saját magadra koncentrálj, hisz másokért nem kell felelősséget vállalnod. Amennyiben az illető a jó szándékú figyelmeztetés ellenére mégis más utat választ, abban az esetben ez már az ő dolga!

BIKA (április 21-május 20)

Egy számodra jelentőségteljes szituációban nem nagyon tudod, mit tegyél, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi fajta, különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

IKREK (május 21-június 21)

Miután a hét második felére úgy tűnik, hogy letudtál minden kötelezettséget, épp ezért alkalmad nyílik arra, hogy a mai nap egy kicsit rólad szóljon, hogy regenerálódj és lelkileg, illetve fizikailag is gatyába rázd magad egy kicsit. Ha nincs kedved egyedül tölteni a napot, keress egy jó barátnőt, akivel felkutatjátok a boltokat a legújabb nyári kollekciókért, akivel szívesen ebédelsz vagy nézed meg a legújabb vígjátékot a moziban, miközben egy hatalmas adag nachost eszel. Meglátod, nagyon jótékony hatással lesz rád az, ha feltöltöd az endorfin raktáraidat!

RÁK (június 22-július 22)

Szereted előre kiszámítani a történéseket, ha hiba csúszik a számításokba, gyakorlatilag rémülten dobsz el mindent a kezedből és kezdesz el futni, mielőtt valaki utolér és felelősségre von emiatt. A kétségbeesés helyett azonban sokkal bölcsebben teszed, ha minél gyorsabban igyekszel korrigálni az elkövetett hibát, hisz az nem a helyrehozhatatlan kategóriába tartozik. Ha egy kicsit összpontosítasz, könnyedén meg tudod oldani a helyzetet. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben és a hetedik érzékedben! Amennyiben ezek nem hagynak cserben, nem lesz gond kijavítani a hibát, amely utólag visszagondolva egész jelentéltelennek fog majd tűnni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, mi az, amiben ki tudnál teljesedni. Ezt a környezeted nem feltétlenül fogadja kitörő örömmel, de téged a szkepticizmusa ne tántorítson el attól, hogy elindulj a boldogságod felé vezető úton. Fegyverkezz fel önbizalommal, kitartással és akaraterővel, mert nagy szükséged lesz rá ahhoz, hogy saját magadnak és a körülötted élőknek is be tudd bizonyítani, miféle szuper erő és tudás rejlik benned! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta nyomás alól sikerül végre felszabadulnod, amely régóta nehezítette meg az életed, szinte rátelepedve a közérzetedre is. Épp ezért most rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy egy darabig biztosan nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáid, nagy megkönnyebbülésssel zárod le a dolgot. Most egy kicsit lazíts, csinálj kedvedre való dolgoka, ma törekedj arra, hogy ne a kötelezettségek határozzák meg a napot. Pihenj, töltődj, gyűjts erőt a következő kihívásra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Annyira tehetséges vagy egy bizonyos dologban, hogy a környezeted csak megdöbbenéssel vegyes elismeréssel bólogat. Téged ez roppant módon felbátorít és ösztönöz, hisz ezzel bebizonyosodik az, hogy érdemes valamibe annyi energiát fektetni, érdemes olyan sok időt áldozni rá, hiszen a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét. Azért légy óvatos, el ne bízd magad, hisz a szerénység csak hozzátesz az emberi értékeidhez!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ideálisnak látod a helyzetet arra, hogy elindulj azon az úton, amely ugyan nem mentes a veszélyektől és kockázatoktól, de te pontosan tudod, hogy csak és kizárólag ezen végighaladva érheted el a célodat. Azt a célt, amelyről olyan régóta csupán álmodni mertél, s legfeljebb elméletben mertél eljátszani a gondolattal. Ám most itt az idő, hogy felállj és kellő bátorsággal felvértezve, kitartással és akaraterővel, nekivágj a nagy kalandnak. Ne késlekedj, hisz a lehetőség ma még adott, ám ha nem ragadod meg, ki tudja, később is itt lesz-e még?!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasféle rejtélyt szeretnél felderíteni, amely nem épp a veszélytelen kategória, neked mégis annyira izgatja a fantáziád, hogy képes vagy nem keveset kockáztatni emiatt. A környezeted, amint tudomást szerez erről, azonnal megpróbálnak megakadályozni ebben, hisz pontosan látják azt, amit te az elvakultságtól ebben a pillanatban még nem biztos, hogy észreveszel. Ha valóban sok vesztenivalód van a dologból, nem feltétlenül lenne bölcs dolog kockázatot vállalnod, inkább óvatosan közelíts, mintsem fejest ugorj valamibe, amelyben mindenféle szempontból nagyot sérülhetsz! Okosan taktikázz, ne rohanj ész nélkül, fejjel a falnak!

BAK (december 22-január 20)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, nem úgy fog elsülni a dolog, ahogyan azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád, miközben te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utadat járni. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hozzá nem értésed okán feszélyezve érzed magad egy bizonyos helyzetben, úgy érzed, teljesen egyedül vagy, nem tudsz mit kezdeni a szituációval. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nő a dolog, érdemes segítséget kérned. Keress egy nálad hozzáértőbb személyt és kérdd meg, hogy avasson be a rejtelmekbe. Hidd el, sokkal kisebb szégyen az, ha keresel valakit, aki ért hozzá, mintsem takarítani a sok repeszt, amit a hibáidból adódó bomba robbanása hagy majd hátra! Ha már te is otthonosabban mozogsz a helyzetben, sokkal élvezhetőbbé válik, de addig is a tanulásé a főszerep!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan szituációba keveredsz, amelyben mindenki egyszerűen rád akarja hárítani a felelősséget, esélyt sem adva arra, hogy meg tudd magyarázni, pontosan miért nincs közöd egyáltalán a dologhoz. Ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki menekül a helyzetből és jobbnak látja másra kenni az egészet. Határozottan hozd mindenki tudtára, hogy te nem az az ember vagy, aki minden körülmények között vásárra viszi a bőrét, csak azért, hogy népszerű legyen. Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit te csinálsz, a többi nem a te dolgod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!