Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 18.: a Mérlegek bátorságukat bizonyíthatják, a Vízöntők nehéz tehertől igyekeznek megszabadulni

Napi horoszkóp május 18.: a Mérlegek bátorságukat bizonyíthatják, a Vízöntők nehéz tehertől igyekeznek megszabadulni
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 18.

KOS (március 21-április 20)

Az a fajta ember vagy, aki szeret önmagáról gondoskodni, ennek megfelelően inkább egyedül oldod meg a gondjaidat és a nehezebb szituációkat. Ám van olyan helyzet, ami rajtad is képes kifogni, te pedig az utolsó pillanatig foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, hogy ne kelljen senkihez fordulnod. Be kell azonban látnod, hogy időnként sokkal jobb, ha keresel valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a problémákat. Hidd el, az illető szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni. Te pedig próbáld elfogadni, hogy a szuperhősök is halandó emberek!

BIKA (április 21-május 20)

Ha valamivel nem értesz egyet, nem kell csak azért hagynod magad belerántani bármibe, mert nem mersz nemet mondani! Most jött el az idő, hogy kiállj és merd felvállalni, azt, aki vagy és azt, ami a te véleményed! Ne hagyd, hogy mások az erőfölényükkel, a hangjukkal, a szamárlétrán elfoglalt helyükkel visszaélve irányítsanak, te pedig csak azért sétálj a szakadék szélére, mert azt valaki rád erőlteti! Mutasd meg, ki vagy és milyen fából faragtak, hisz ha mindig hagyod, hogy valaki az uralma és akaratereje alatt tartson, életedben soha nem fogod tudni a hangodat hallatni! Most vagy soha, rajtad múlik!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan érzésed van, hogy valaki a hátad mögött befolyásolni próbálja a dolgaidat, de ezt nyíltan nem meri vállalni előtted. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre a saját kontódra folyó játék, így inkább állítsd meg a folyamatot, mielőtt baj lesz belőle. Határozottan és világosan hozd értésére, hogy abszolút mértékben ellenzed, amit csinál és nem vagy hajlandó elfogadni ezt a fajta háttérmunkát. Magyarázd el neki, hogy jobban teszi, ha inkább a saját dolgával törődik, te pedig úgy irányítod az életedet, ahogyan jónak látod, nincs szükséged a segítségnyújtás ezen formájára.

RÁK (június 22-július 22)

Végre sikerül minden, eddig nagyon zavaró dolognak pontot tenned a végére, amelyek rendkívül nagy teherként nehezedtek a válladra. Most azonban, hogy a szikla legurult rólad, igyekezz a kötelezettségeidet letudva kikapcsolódni egy kicsit, hisz nem tudhatod, mikor jön egy újabb kihívás, amikor ismét jócskán szükséged lesz az energiádra. Semmi olyasmit ne vállalj tehát a nap hátralévő részében, amely fárasztó lehet, csak olyasféle dolgokkal foglalkozz, amelyekben örömöd leled és nem kell érte több ezer méteres csúcsokat meghódítanod. Olvass egy jó könyvet, nézz a szerelmeddel vagy a barátnőiddel egy romantikus filmet, esetleg menj el shoppingolni, a boltok tele vannak dögösebbnél dögösebb nyári ruhákkal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem egyszerű döntést kell ma meghoznod, épp ezért nem is igen visz rá a lélek, hogy válassz, igyekszel inkább egyre jobban elodázni a dolgot. Hiába halogatod azonban minél tovább, pontosan tudod, hogy hamarosan dűlőre kell jutnod. Az lebegjen a szemed előtt, hogy a döntésed nem feltétlenül fogja negatív irányban befolyásolni az életedet, koncentrálj azonban arra, hogy új és kellemes élmények várnak rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akkor válik bizonytalanná a helyzet, amikor az utolsó simításokat végzel egy bizonyos projekten, ettől pedig borzasztóan kétségbe esel. Még nem késő azonban korrigálni, nincs minden veszve, csupán egy nagy levegővétel és 100%-os koncentráció szükséges ahhoz, hogy megelőzz egy kisebb katasztrófát. Időnként bizony előfordul az, hogy az ember hiába tesz meg minden tőle telhetőt a győzelemért, az utolsó métereken bicsaklik ki a bokája. Nincs azonban minden veszve, tégy meg minden tőled telhetőt azért, hogy végül átszakíthasd a célszalagot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta feladatot vállalsz magadra, amely elől gyakorlatilag mindenki futva menekül, te azonban összeszedted minden bátorságod és úgy döntöttél, nekirugaszkodsz. A környezeted kissé flúgosnak tart emiatt, hisz egyfelől féltenek, másfelől pedig abszolút nem biztosak a dolog pozitív eredményében, te mégis eltántoríthatatlannak tűnsz a témában. Nyugtasd meg őket, hogy mindent végigzongoráztál már, ezerszer átrágtad magad minden veszélyen és kockázaton, pontosan tudod tehát, hogy mit csinálsz. Ne aggódj a körülmények miatt, ha elég jól taktikázol, nincs az a kaland, amit nem tudnál biztonsággal teljesíteni és akkor bizony mindenkinek tátva marad a szája!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívül izgatott vagy egy bizonyos dolog miatt, nem is tudsz most a kötelezettségeidre összepontosítani, legszívesebben kiugranál a bőrödből. Mivel azonban vannak még feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz mégis valamennyire elvonatkoztatni attól, amely jelen pillanatban akkora izgalmat okoz. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, de minél inkább sürgetsz valamit, annál nagyobb esélyt adsz, hogy végül az arcodban landoljon az egész, pont akkor akkor, amikor nem is számítasz rá. Légy türelmes és észre fogod venni, ha a megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy belevágj abba, ami most izgatja a fantáziád! Emlékezz: első a kötelesség, utána jöhet a szórakozás!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden, eddig elmaradt beszélgetést bepótolni és egy napra felejtsétek el a gondjaitok! Határozottan jót fog tenni neked az, hogy kicsit megfeledkezel a téged nyomasztó problémákról és azokról a terhekről, amelyekkel egyfajta szűnni nem akaró küzdelmet folytatsz. Kifejezetten bearanyozza a napod az illető, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy az általad befektetett munka végre meghozza gyümölcsét, büszkén arathatod ugyanis ma le a babérokat. Ez is kiválóan mutatja, hogy nem hiába dolgoztál annyit a győzelemért, bátran vállalhatod az eredményt nagyobb plénum előtt is, hisz bebizonyítottad, hogy rendelkezel annyi tehetséggel és kreativitással, hogy ha nem is könnyen, de némi akaraterővel végül képes vagy olyan magasságokba érni, amely csak keveseknek sikerülhet. Ünnepeld meg méltóképp az elért eredményt, mert ez kizárólag a te érdemed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ráadásul befolyásolja a hangulatodat az is, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ebben az ügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül aazt fújják, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem a te cipődben járnak. Pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el és megszabadulj végre a tehertől. Ne foglalkozz senkivel, és tedd azt, amit jónak látsz!

HALAK (február 20-március 20)

A mai napon megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amelyben úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Ám pontosan akkor érkezik a segítség, amikor nem is gondolnád, mintegy életmentésként. Légy hálás az illetőnek és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki. A zsúfolt, rohanással teli életedben jól esik rájönnöd, hogy vannak még ilyen, kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!