Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 15.: a Kosok a békebíró szerepét vállalják, az Oroszlánok kivételes tehetséggel rendelkeznek

Napi horoszkóp május 15.: a Kosok a békebíró szerepét vállalják, az Oroszlánok kivételes tehetséggel rendelkeznek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Te vagy az a személy, aki általában a békebíró szerepét játssza egy-egy konfliktushelyzetben. Az egyszerűség azonban képes téged is kiakasztani, ezúttal pedig egy hasonló szituációba kerülsz. Borzasztóan kiakaszt, hogy nem tudod valakivel megértetni, mi a mondanivalód lényege, miközben ugyanis Te észérveket sorakoztatsz fel, ő csupán végletekben gondolkodik, nem hagyja magát meggyőzni. Épp ezért egyáltalán nem biztos, hogy megéri felesleges köröket futni és olyasféle vitákba belemenni, amelyek a meddő kategóriába tartoznak. Egyszerűen engedd el és lépj tovább!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan szituáció adódik, amikor mindenki az általad dobott mentőövet várja. Mivel óriási a felelősség rajtad, igyekezz az ehhez mért legnagyobb komolysággal állni a helyzethez. Készíts ütős tervet, vonj be mindenkit, aki hadra fogható és együtt oldjátok meg a problémát. Bízz magadban, hisz a Te vezényleteddel és tudásoddal nem lehet gond ennek az akadálynak a legyőzése sem! Ha sikerült mindent a régi kerékvágásba állítani, méltóképp ünnepeljétek meg a győzelmet, egyúttal próbáld megértetni a többiekkel, hogy legközelebb óvatosan araszoljanak a szakadék szélén, mert nem tudhatják, hol kezdődik a mélység!

IKREK (május 22-június 21)

Hozzá nem értésed okán feszélyezve érzed magad egy bizonyos helyzetben, úgy érzed, teljesen egyedül vagy, nem tudsz mit kezdeni a szituációval. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nő a dolog, érdemes segítséget kérned. Keress egy nálad hozzáértőbb személyt és kérdd meg, hogy avasson be a rejtelmekbe. Hidd el, sokkal kisebb szégyen az, ha keresel valakit, aki ért hozzá, mintsem takarítani a sok repeszt, amit a hibáidból adódó bomba robbanása hagy majd hátra! Ha már Te is otthonosabban mozogsz a helyzetben, sokkal élvezhetőbbé válik, de addig is a tanulásé a főszerep!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, nehezen tudsz túllendülni egy számodra kellemetlen véget ért szituáción, emiatt nem túl jó a közérzeted sem. Egyfolytában azon kattog ugyanis az agyad, hogyan tudsz utolsó leheleteddel mégis küzdeni a keserű szájíz ellen. Időnként el kell azonban fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket jobb minél előbb lezárni és elengedni, semmint foggal-körömmel, a saját károdra ragaszkodni hozzájuk. Nyiss új dolgok felé és igyekezz lezárni azokat, amelyek csupán hátráltatnak, de előnyödre semmiképp nem válnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kivételes tehetséggel rendelkezel ahhoz, hogy képes legyél bizonyos helyzetben fölényes győzelmet aratni. A környezeted emiatt meglehetősen nagy elismeréssel tekint rád, hisz nekik nem biztos, hogy lett volna elegendő bátorságuk ahhoz, amihez neked még gondolkodnod sem kellett. Büszke lehetsz magadra, de légy óvatos, ne szállj el túl messzire, bölcsebben teszed, ha inkább arra koncentrálsz, hogy másoknak is átadd a tudásodat, megadva ezzel a lehetőséget arra, hogy ők is elérjék a hegy csúcsát! Ezt most kipipálhatod, de ne engedd el a gyeplőt, keress új motivációt, hogy ismét jeleskedhess!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem osztod a többiek véleményét egy bizonyos helyzetben, emiatt úgy érzed, kinéznek a társaságból. Ne akarj senkit meggyőzni, fogadd el, hogy másoknak különbözik a véleményük, de csak azért, mert ferde szemmel tekintenek rád, ne legyen rosszabb a kedved, s ne add fel az elveidet. Gondold végig, kinek és mit mondasz, mert a nézetkülönbségek vitákat szülhetnek, s csak mérgezik az emberi kapcsolatokat. Vállald bátran önmagad – az álláspontoddal együtt, és örülj annak, hogy más vagy, mint a többiek. A szürke egerek között van végre egy színes egyéniség is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Első ránézésre megrémít a feladat, amivel megbíznak, nem hiszel sem magadban, sem abban, hogy sikerülhet megoldani. Ezzel a hozzáállással azonban már bele sem kellene kezdened, hisz eleve el van rendelve minden. Ám amennyiben van benned hit és akaraterő, bízol abban a tudásban, amit évek hosszú során át szereztél meg, nem jelenthet problémát az, hogy végül olyan eredményt produkálj, amely elismerésre méltó! Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e az a bátorság és határozottság, ami átsegíthet az első akadályokon! Gondolj bele, ha most feladod, mennyire meg fogod bánni, amikor már túl késő lesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, ez ma a Te napod, semmi nem szegheti a kedved, motivációtól duzzadva indulsz el otthonról reggel. A nap folyamán ez az érzés csak erősödik benned, hisz minden úgy alakul végre, ahogy szeretnéd, ahogy annak idején eltervezted és most nagyon úgy tűnik, hogy működik is a dolog! Épp jókor jött, nagyon éhes voltál már ugyanis, hisz hosszú ideje dolgozol azon, hogy végre téged is elismerjenek és azt mondhasd valamire, hogy ezt bizony érdemes volt elkezdeni! Ugorj fejest a sikerbe, hisz magabiztosságod és kreativitásod most abszolút mértékben megtérülni látszik!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben mások boldogsága került számodra előtérbe – a magadé helyett. Folyamatosan azért fáradozol, hogy elégedetté tedd a környezetedben élőket, mert azt gondolod, ha ők boldogok, neked az már abszolút elegendő. Most azonban eljött az idő, amikor fel kell tenned magadnak is a kérdést, hogy vajon érdemes-e önmagad elé helyezni a többieket, semmint kissé önző módon először a saját kiteljesedésedre, sikereidre és az ezek által okozott boldogságra koncentrálni. Ne feledd: Te vagy az első számú a saját életedben, ami a boldogságot illeti!

BAK (december 22-január 20)

Kezdenek az általad megkezdett munkák zamatos gyümölcsöt teremni, végre látod, hogy a sok-sok befektetett energia és fáradság most megfizetődni látszik. Ez újabb lendületet ad a további küzdéshez, hisz látod, van értelme annak, amit csinálsz. A sok munka mellett találj azonban alkalmat arra is, hogy kipihend magad, hiszen fáradtan nem lehet ugyanazzal a hatékonysággal dolgozni, mint új energiákkal feltöltődve! Minden, amit eddig csináltál, biztos alapokokon nyugszik, attól tehát, mert egy picit lazítasz, még semmi nem fog kárba veszni, nem fog összedőlni, amit felépítettél. Adj lehetőséget magadnak a kikapcsolódásra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre nem tornyosulnak a fejed felett a feladatok, nem kell azon görcsölnöd, mikor van a határidő és mivel kell még végezned. Igyekezz kihasználni az alkalmat és szánj egy kis időt a testi-lelki töltődésre, amikor csakis magadra koncentrálsz mindenféle kötelezettség nélkül! Tarts a barátnőiddel egy csajos napot, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat és egyszerűen élvezd az életet! Időnként neked is szükséged van arra, hogy a szürke, dolgos, munkával teli hétköznapokból kiszabadulj és esélyt adj az élvezeteknek!

HALAK (február 20-március 20)

Általában nem vagy az az ember, aki a bolhából elefántot csinál, de az az érzésed, hogy ezúttal olyan szituációba keveredtél, amikor muszáj a problémát a helyén kezelni és nem lehet azt a szőnyeg alá söpörni. Állj oda határozottan, vállald a felelősséget azért, amiért kell és gondolkodj megoldáscentrikusan. Ha azt látják rajtad ugyanis, hogy tenniakarás van benned, elnyerheted a bizalmat és nem fognak beleszólni abba sem, hogy mit miért csinálsz. Ne hagyd magad befolyásolni, egyszerűen józan ésszel gondolkodva oldd meg a helyzetet. Ne csinálj sem kisebb, sem nagyobb gondot abból, ami egyébként is van!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!