Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 14.: a Bikákra különleges élmény vár, a Rákok életét váratlan események befolyásolják

Napi horoszkóp május 14.: a Bikákra különleges élmény vár, a Rákok életét váratlan események befolyásolják
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is izgalmas üzeneteket kükdtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Korábban nagy ívben kerültél ki egy bizonyos akadályt, ez azonban a hétvége első napján tokkal-vonóval omlik a fejedre. Mivel ma ez a legfontosabb küldetésed, épp ezért igyekezz minden halasztható feladatot átütemezni és erre az egyetlen ügyre koncentrálni annak érdekében, hogy kivakarhasd magad a romok alól különösebben nagyobb károk nélkül. Ne ess kétségbe, szerencsére menthető a helyzet, összpontosíts tehát most erre az egyetlen kérdéskörre, hogy aztán felszabadulj a nyomás alól és végre átadhasd magad a felhőtlen kikapcsolódásnak!

BIKA (április 21-május 20)

Különleges élmény vár rád a hétvége első napján, amely roppant szívet melengető számodra, épp ezért határtalan boldogságot érzel. Abszolút rózsaszínben látod ma a világot, amelytől senki nem veheti el a kedved, szíved szerint átölelnél mindenkit. Mielőtt azonban felülnél a Barbie-buszjáratra, igyekezz azért a földön maradni és a helyükön kezelni a dolgokat. Örülj, légy boldog, mártózz meg az élményben, de igyekezz önmagad maradni és racionalistásodat el nem hagyni egyetlen pillanatra sem, így nem okozol majd magadnak fejfájást!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi napokban elég ingoványos talajon igyekszel boldogulni, ahol a kezdetektől fogva nem volt korántsem garantált az, hogy eredményes leszel. Szerencsére azonban bőven akadtak olyan támogatóid, akik bőséges tapasztalattal rendelkeznek abban, ami a helyzetedet illeti, épp ezért nyugodt szívvel bízhattad rájuk magad. Igazán megnyugtató számodra az, hogy minden körülmények között számíthatsz azokra, akik nem csak neked fontosak, de te is közel állsz hozzájuk. Hétvége van, hívd át őket egy szuper vacsorára, ahol különleges ételeket és italokat kóstolhatnak meg, miközben megvitatjátok a Világ nagy dolgait! Kell ennél üdítőbb program?!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan váratlan események befolyásolják a hétvége első napját, amelyekre ha akartál volna, sem tudtál volna felkészülni, hisz a váratlan jelzővel ellátott helyzetekre sosem lehet kellőképpen haptákban állni. Mivel azonban felelősségteljes gondolkodással bírsz, így nem okoz gondot az sem, hogy beleállj olyan szituációkba is, amelyek ugyan nem tartoznak a komfortzónádhoz, mégis meg kell oldanod őket. Épp ezért légy kreatív és bátor, használj fel minden tapasztalatot, amely szerinted előrébb visz a megoldásban és higgy abban, hogy általad fog helyreállni a rendszer. A nap végén rendkívül büszke lehetsz majd magadra, hisz ha mást nem, legalább azt elmondhatod, hogy rajtad bizony nem múlt a győzelem!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Érdekes szituáció adódik a mai napon, olyasvalaki hoz ugyanis kellemetlen helyzetbe, akit nem is ismersz, csupán csak felületesen. Épp ezért az első pillanatban nem is igen tudod mire vélni azt, hogy hogy is kerültél abba a sarokba, amelyben neked kell elszámolnod a szavaddal és tetteiddel. Mielőtt azonban felesleges köröket futnál és olyasmi miatt kezdenéd magyarázni a bizonyítványod, akit nem is ismersz és az illetőt az ártó szándék vezérelte, előtte mindenképp mérlegeld, hogy pontosan miről van szó, kinek is tartozol magyarázattal, illetve ki volt az, aki felültetett a lóra. Nem kell minden apró-cseprő dolgot kivesézned, nem kell mindent elárulnod magadról, nyugodtan fordíts hátat, hisz elszámolnivalóval csupán magadnak tartozol! Arról pedig biztosítsd azt, aki elárult, hogy hasonló helyzetben számíthat még meglepetésre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad volna, hogy sikerül belőle valamit kihozni, Fortuna istennő azonban melléd állt, ennek köszönhetően pedig nemhogy jól jössz ki a helyzetből, még sikert is tudsz kovácsolni belőle. Most, hogy learattad a babérokat, igyekezz olyan feladatokat találni, amelyekben nem az Univerzumra vagy bízva, sokkal inkább te irányítod az eseményeket. Hidd el, jóval nyugodtabb életet élhetsz, ha nem folyton a szakadék szélén táncolsz, hanem komfortosabb helyzeteket alakítasz ki magadnak egészen addig, amíg van erre ráhatásod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ezen a hétvégén végre pontot tehetsz egy olyan ügy végére, amely régóta okozott már álmatlan éjszakákat, mi több, meg nem oldottsága okán kezdte rányomni a bélyegét az alapvető közérzetedre. Ma azonban vissza nem térő lehetőséget kínál az Élet arra, hogy végre egyszer, s mindenkorra egyetlen tollvonással zárhasd le a helyzetet és végre kikapcsolódhass azokkal az emberekkel, akik fontosan számodra. Gondoskodj róla, hogy ne maradjon elvarratlan szál, ami később problémát okozhatna, amennyiben pedig minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy lezárhasd, abban az esetben egyetlen percig se habozz és cselekedj! Hidd el, sokkal nyugodtabb éjszakák és nappalok várnak majd ezután rád! Itt a nyár, vesd bele magad a bulizásba!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz, amelyre ráléptél, nem feltétlenül engeded, hogy mások mutassák az irányt vagy eltereljenek másfelé. Ez az, ami számos konfliktust okoz az életedben, hisz a körülötted élők csak a javadat akarják, te azonban nem engedsz a huszonegyből. Ezen a ponton érdemes lehet tehát belegondolnod abba, hogy amennyiben kicsit nyitottabb gondolkodással állsz egy-egy szituációhoz, abban az esetben talán időnként könnyebbé is válhat az utad, illetve népszerűbb is leszel a környezeted számára. Hidd el, a megoldást gyakran tálcán kínálja az Élet, neked csupán ki kell nyújtanod a kezed! Ehhez azonban rugalmasabb gondolkodás szükséges!

NYILAS (november 23-december 21)

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan népszerű vagy, mindig mindenki hozzád fordul, ha egy-egy támogató mondatra van szüksége, emiatt az emberek gyakorlatilag egymásnak adják a kilincset, te pedig észrevétlenül egy amolyan életvezetési tanácsadóvá léptél elő. Mások életét tekintve ugyanis mindig pontosan tudod, hogy merre van a kiút, hogy miben rejlik a megoldás, a te életed mindeközben pedig háttérbe szorul és nem-igen foglalkozol a saját boldogságoddal. Persze, fontos a népszerűség, fontos az, hogy elismerjenek, fontos, hogy segíts másoknak, de mindezt ne olyan áron tedd, hogy közben a te életed elillan melletted anélkül, hogy boldog lehettél volna!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem feltétlenül mond ki hangosan, de látod rajta, hogy gyakorlatilag sarokba szorított helyzetben vergődik és fogalma sincsen, hogy mitévő legyen. Épp ezért eljött az idő, hogy felajánld a segítséged, hogy biztosítsd arról, hogy ott állsz a háta mögött és ugyan helyette nem tudod ezt az utat végigjárni, de a legmesszebbmenőkig támogatni fogod, bármiről legyen szó. Ne akard mások terhét a válladra venni, hisz az, hogy beállsz valaki mögé, az korántsem jelenti azt, hogy olyasmit vállalsz be, ami neked is kellemetlen lenne. Jó barát vagy akkor is, ha “csupán” támogatsz valakit, nem kell érte szakadékba ugranod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napja lehetőséget ad arra, hogy új emberekkel ismerkedhess meg, akikkel nagy dolgokat vihettek véghez, ha sikerül valamiféle együttműködésben megállapodnotok. Használd ki az alkalmat és térképezd fel, mik az általad megismert személyek szándékai, hogyan szeretnék elérni a céljaikat, illetve miként tudnak hozzátenni a te elképzelésedhez. Vigyázz azonban, ne hagyd, hogy a lelkesedés elvakítson, ne engedd magad olyasmibe belerángatni, ami nem biztonságos számodra, csakis józan ésszel köss mindenféle megállapodásokat, hisz nem kell mindent egy lapra feltenned csak azért, hogy hamarabb sikeres lehess! Használd a józan ítélőképességedet!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy bizonyos helyzetben, hogy ideális körülményeket teremts a sikeres célba éréshez, egy váratlan akadály miatt azonban megremeg a győzelem lehetősége. Mielőtt az egész dugába dőlne, próbáld menteni a menthetőt, de ne kétségbeesésedben cselekedj, sokkal inkább gondold végig, mit kell tenned ahhoz, hogy megelőzd a kudarcot. Az ördög ezúttal is a részletekben rejlik, mindent tüzetesen nézz tehát át, mielőtt hirtelen döntésed fájdalmas véget okozna. Igen, ezzel együtt sem tudsz az Univerzummal szembemenni, amennyiben tehát nem sikerül, abban az esetben se csüggedj, hisz annyi lehetőséged van még arra, hogy az általad fontosnak tartott dolgokat véghez vidd az életedben! Fel a fejjel, a pohár félig tele van!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!