Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 10.: a Mérlegek abszolút tudatosan terveznek, a Bakok ügyei kedvezően alakulnak

Napi horoszkóp május 10.: a Mérlegek abszolút tudatosan terveznek, a Bakok ügyei kedvezően alakulnak
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, kissé sok a felelősség, amely rád hárul, nyomasztónak érzed a sok feladatot, úgy tűnik, nagyon nehezen fogsz ebből kijönni a helyzetből különösebben nagy veszteségek nélkül. Amennyiben ennyire reménytelennek érzed a helyzetet, kérj segítséget, adj le a rád bízott felelősségből, ellenkező esetben össze fogsz rogyni a súly alatt. Lehet, hogy a babérokat nem egyedül fogod learatni, de nyugodtabb lesz a lelkiismereted, hisz olyan produktumot hoztok létre, ami elismerésre méltó – és az sem elhanyagolható tényező, hogy te sem rokkansz bele. Tanulj meg osztozni a sikerekben!

BIKA (április 21-május 20)

Kecsegtető ajánlattal keres meg egy jó ismerősöd, mivel azonban anyagi befektetésről van szó, nem tudod, hogy bele merj-e vágni, hisz nem dúskálsz mostanában az anyagi javakban. Készíts költségvetést és ha úgy ítéled meg, hogy nagyobb veszítenivalód van belőle, inkább add át másnak a lehetőséget. Ha nem váratlanul jön az ajánlat, van időd gyűjtögetni és belevágni valamibe, de most nem biztos, hogy ez az, amire szükséged van. Ha bármire vállalkozol, semmiképp ne olyasmi legyen, amin nagyot bukhatsz!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki rád erőlteti a véleményét annak ellenére, hogy egyáltalán nem kérdezted és nincs is szükséged rá. Első pillanatban feldühít, hisz nem feltétlenül ez volt az, amire kíváncsi voltál és úgy érzed, nem hat rád építőleg ezért viszonylag ingerülten utasítod vissza. Próbáld meg azonban a helyzet napos oldalát tekinteni, hisz az illető egyáltalán nem bántó szándékkal nyomult, sokkal inkább segíteni próbált. Nyugodj meg, rendezd előbb magadban az érzéseid, majd finomított hangnemben magyarázd el neki, miért nem ez az a fajta segítség az, amelyre szükséged van. Ha megpróbálod kicsit szépíteni a dolgot, sokkal könnyebben fogja lenyelni.

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után megelégelsz valamit, amely miatt régóta futod a köröket eredménytelenül. Most azonban eljött a pillanat, amikor van bátorságod ki is mondani, hogy nem tűröd tovább. Amennyiben valóban így érzel és nem csak egy pillanatnyi feldúltság beszél belőled, nem kell tovább a helyzetben maradnod, hisz az senkinek nem jó, de legfőképp neked nem. Ne félj kimondani, hogy vége, noha lehet, hogy az első pillanatban ijesztő lesz. Tekints inkább úgy a helyzetre, mint egyfajta lehetőségre, amelyet meg kell ragadnod ahhoz, hogy egy új élet felé indulhass. Bátorság!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Teljes mértékig meg vagy győződve róla, hogy minden ügyet a kezedben tudsz tartani, mindenki problémája elfér a batyudban, nem gyengíthet meg semmi és senki. Rá kell azonban jönnöd, hogy ez a bizonyos zsák könnyen leszakadhat, ha túlságosan megtöltöd. Nemes jellemre vall, hogy próbálsz mások terhét átvállalva könnyíteni rajtuk, de ne feledd: véges az erőd! Mivel halandó ember vagy, így tudnod kell határt szabni önmagadnak és nemet mondani másoknak, mert előbb-utóbb megszokják, hogy Te vagy az a személy, akire mindenki rámászhat csak azért, hogy nekik könnyebb legyen az életük. Légy egy kicsit önző és gondolj magadra is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon szeretnél kipróbálni valamit, ami izgatja a fantáziád, a környezeted azonban nem ugrik ki a bőréből örömében, amikor tudomást szereznek a terveidről. Mivel ez nem az ő életük, neked nem is kell különösebben hagynod, hogy a véleményükkel befolyásoljanak, nyilvánvalóan ugyanis független személyként el tudod dönteni, mit és miért csinálsz, vagy mi alapján döntesz egy-egy helyzetben. Ha rossz döntést hozol, legalább tapasztalatot szerzel és a következő alkalommal már pontosan tudni fogod, meddig szabad menni a szakadéknál. Ne feledd: a saját életed felett kizárólag te rendelkezel, így a következményekkel is neked kell számolnod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút tudatosan tervezed a jövődet, szeretnéd ugyanis, ha minden úgy alakulna, ahogy az a számodra legmegfelelőbb. Most van lehetőséged befolyásolni a folyamatot és a saját szád íze szerint alakítani a helyzetet. Használd ki, hogy van rálátásod a dolgokra és rendelkezel a megfelelő tudással, tapasztalattal és tehetséggel, most kell nagyon stabil alapot képezned ugyanis ahhoz, hogy aztán atombiztos várat építhess magadnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mostanra érett meg benned a gondolat, hogy itt az ideje továbblépned egy olyan szituációból, amelyben semmiféle magot nem érdemes elültetni és a végtelenségig várni, hátha egyszer kinő belőle valami. Eddig vártál, most már felesleges tehát az idődet vesztegetni, indulj el egy új irányba, keress új lehetőségeket, amelyekben bizonyíthatsz, elsősorban magadnak. Ma még lehet, hogy nem tudod, merre menj, de meglátod, hamarosan megtalálod a célodat és azt rövidesen el is fogod érni. Csupán meg kell mozdulnod és tenned azért, hogy megváltozzanak a dolgok.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmibe készülsz belevágni, amelyben nincs tapasztalatod, ám szokatlansága és extremitása miatt nagyon izgatja a fantáziád. Eleinte ugyan volt benned néhány kérdőjel ezzel kapcsolatban, mára azonban biztossá vált, hogy mit és hogyan szeretnél cselekedni ahhoz, hogy végül számodra is elérhetővé váljon. Lehet, hogy nem mindenki fog kiugrani a bőréből örömében, akinek beszámolsz a tervedről, lesznek azonban támogatóid is. Győződj meg róla, hogy a testi épséged nem fenyegeti semmilyen veszély és ha minden készen áll, indulj neki!

BAK (december 22-január 20)

Minden, amit elterveztél, a számodra legkedvezőbben alakul, épp ezért őszinte elégedettséggel és boldogsággal tekintesz mindarra, amit te magad, önerődből hoztál létre. Nyugodtan vállald tehát fel és mutasd meg mindenkinek a műved, nem kell szégyenkezned, nagyon jól formáltad a folyamatot ahhoz, hogy végül sikeres lehess. Arasd le a babérokat, ünnepeld meg magad, de vigyázz, el ne szállj egy nagyobb szélfúvással, mert nagyon nehéz lesz ismét visszatalálnod a hétköznapokba! Maradj szerény és tedd tovább a dolgod úgy, ahogy eddig is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos feladatot bíznak rád, amely elsőre ijesztően nagy falatnak tűnik, ám ha alaposan megvizsgálod a dolgot, rájössz, tulajdonképp ez egy egészen izgalmas kihívás. Úgy próbáld tehát felfogni, hogy a rád váró munka kiemel végre a hétköznapi szürkeségből és olyan színt vihet az életedbe, amely a továbbiakban motiválni fog. Tökéletes alkalom kínálkozik arra, hogy kitűnj kissé a tömegből, hisz igazgyöngyként tulajdonképp mit is keresel a konzervdobozban, a heringek között, nem igaz?

HALAK (február 20-március 20

Egy elég fajsúlyos helyzetben hibát követtél el, olyasmit mondtál ki, amit azonnal meg is bántál. Senki nem tökéletes azonban, mindenkinek vannak rosszabb napjai, ez most így alakult. Ne morfondírozz azonban rajta sokat, próbáld kijavítani ezen botlásod, amennyire csak lehet, szépíts rajta. Ismerd el és merd hangosan kimondani, hogy hibáztál, hisz az sokat javíthat a helyzeten. Igyekezz legközelebb elkerülni a hasonlóan kellemetlen szituációkat, változtass irányt, mielőtt a sötétség közepén talalálod magad, ahonnan sokkal nehezebb megtalálni a kijáratot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!