Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 9.: a Bikák igyekeznek nyílt kártyákkal játszani, a Rákok mások előtt bizonyíthatják talpraesettségüket

Napi horoszkóp június 9.: a Bikák igyekeznek nyílt kártyákkal játszani, a Rákok mások előtt bizonyíthatják talpraesettségüket

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 9.

KOS (március 21-április 20)

Nagy tehetséggel áldott meg a természet bizonyos szempontból, te azonban annyira kishitű vagy, hogy abszolút nem mersz semmibe belevágni. Annak ellenére sem, hogy a környezeted folyamatosan ösztönöz, valamilyen oknál fogva mégsem hiszel a sikerben. Érdemes azonban elgondolkodnod azon, hogy ha örökké azt táplálod magadba, hogy neked semmisem sikerül, akkor hogyan is fogsz tudni az Életben pozitív élményeket gyűjteni. Itt az idő, hogy végre levetkőzd azt a vastag bundát, amit az évek során magadra erősítettél, egy kicsit higgy abban, hogy a siker és a csillogás neked is jár és ennek megfelelően indulj neki minden kihívásnak! Ráadásul ha tehetséges is vagy valamiben, azt semmiképp nem érdemes veszni hagyni! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Minden helyzetben igyekszel nyílt kártyákkal játszani, mindig vállalod a véleményed, ha úgy adódik, nem félsz a hangod sem hallatni, emiatt elég megosztó személyiséged különös ismertetőjeled is egyben. Nem biztos azonban, hogy ez minden szituációban hasznodra válik, tudj mérlegelni helyzet és helyzet között és ismerd fel, mikor teszed sokkal bölcsebben, ha inkább hallgatsz és csendben bólogatsz. Ne mindig teregesd ki a kártyáid mások előtt, okosabban taktikázol, ha időnként megtartod magadnak, hol van az joker a paklidban!

IKREK (május 21-június 21)

Vitás helyzet alakul ki közötted és egy hozzád nem túl közelálló személy között, amely helyzetben mindketten hibásak vagytok. Egyikőtök sem enged azonban a huszonegyből, hisz azt gondoljátok, hogy amennyiben valaki elismeri, hogy hibázott, akkor azonnal meggyengül és a másik fog győzedelmeskedni felette. Ez azonban nem túl okos hozzáállás, hisz a bocsánatkérés képessége nagy erény, épp ezért ha alkalmazod másokkal szemben, az csak hozzátesz az emberi értékeidhez! Hidd el, ha engedsz egy kicsit, akkor a másik is érzi, hogy kompromisszumot tudtok kötni, ez pedig el fog vezetni a megoldáshoz! Amennyiben képes vagy felülemelkedni egy-egy szituáción és elismerni, ha hibáztál, abban az esetben csak jól jöhetsz ki a dologból!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyíthasd a talpraesettségedet, hisz olyan szituáció adódik, ahol rajtad a Világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen minden szempár rád szegeződik, nem ijedsz meg a szerepléstől és attól, hogy ezúttal mindenki számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangod. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, hisz sokaknak példát mutathatsz és nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mit látnak és hallanak az emberek a te neveddel fémjelezve.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Iszonyúan megterhelő számodra az, hogy mindenáron felmutass valamiféle pozitív eredményt, egyfajta cirkuszi mutatványosnak érzed magad, valaki pedig folyamatosan csattogtatja mögötted az ostort, hogy meg ne állj, s ha megpihennél, kész lenne esetleg a hátadra is csapni. Neked azonban abszolút nincs ínyedre a dolog, legszívesebben most abbahagynád az egészet és faképnél hagynád az illetőt. Ne engedd, hogy mások ilyesfajta nyomást gyakoroljanak rád, te is emberből vagy, így nem kell non-stop topformában lenned! Neked is jár a pihenés, a kikapcsolódás, ne hagyd tehát, hogy akaratod ellnére hajszoljanak. Nyugodtan tiltakozz, adj magadnak időt, amit csak és kizárólag magadra szánsz! A cirkuszban is jár a szabadnap!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Teljesen új dologba kezdesz, azelőtt sosem csináltál még hasonlót sem, így abszolút zöldfülűnek számítasz a témában. Szerencsére azonban akadnak olyanok, akik nálad több tapasztalattal rendelkeznek és szívesen adják át a tudásukat is, ez pedig rendkívül megnyugtató számodra. Természetesen olyan helyzet nincs, amikor mindenki felhőtlenül örül a szárnypróbálgatásaidnak, te azonban ne foglalkozz semmivel, csak a saját utadra és fejlődésedre koncentrálj! Ez most rólad szól és nem arról, hogy ki az, aki elégedett veled a környezetedben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre sikerül pontot tenned egy régóta húzódó ügy végére, amely rettentő boldoggá tesz, legszívesebben átölelnéd az egész világot. Itt az ideje tehát az ünneplésnek, hisz olyan teher alól szabadultál fel, amely hosszú ideje szinte már-már összepréselt. Igyekezz kikapcsolódni, a mai nap végén nyugodtan csapj a barátaiddal egy görbe estét, ereszd le a fáradt olajat és töltődj fel egy kicsit, mert a jövőben újabb kihívások várnak rád. Szép teljesítmény!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenképp szeretnél valamit véghezvinni, egyenlőre azonban az eszköztárad igen hiányosnak tűnik ahhoz, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet. Szedd össze minden tudásodat, tapasztalatodat és akaraterődet, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, ami a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra!

NYILAS (november 23-december 21)

Igazán nehezen engedsz el valakit, akihez ugyan csupán munkakapcsolat fűz, együtt dolgoztatok egy fontos és végül sikerrel zárult projekten, mégis az idők folyamán érzelmileg elkezdtél kötődni az illetőhöz. Emiatt ambivalens érzéseid vannak, hisz a siker íze abszolút keserédes számodra, boldog vagy, hisz teljesítettétek a küldetést, ugyanakkor mégsem felhőtlen a jókedved, mert tudod, hogy valami véget ért. A legjobban akkor tudsz kijönni a helyzetből, ha ésszel kontrollálod és nem a szíveddel. Az Élet produkál időnként nehéz helyzeteket, amelyeken neked kell felülkerekedned, épp ezért szedd össze minden erődet és lépj egyet előre!

BAK (december 22-január 20)

Kissé monotonnak érzed a mindennapokat, a jelenlegi életedben már-már unatkozó szürke mellékszereplőnek érzed magad. Mivel alapvetően te a folyamatos pörgés híve vagy, épp ezért abszolút frusztrál a kialakult helyzet, változtatni azonban csakis te tudsz rajta. Igyekezz tehát új kalandokat keresni, próbálj minél több új és pozitív élménnyel gazdagodni, hisz ezek fognak ahhoz hozzásegíteni ahhoz, hogy a nehezebb időkben is fenn tudj maradni a víz felszínén! Most indulj el, mert adott a lehetőség! Hogy élsz-e vele, az már csak a te döntésed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasféle felelősséget próbálnak rád terhelni, amelyhez egyáltalán nem volt közöd, emiatt a legkevésbé sem tehetsz a kialakult helyzetről. Mielőtt azonban rád húznák a vizes lepedőt, igyekezz mihamarabb és a lehető leghatározottabban tisztázni magad, mondd el minden illetékesnek, hogy nincs miért szégyenkezned, hisz azt nem tudod és nem is akarod korrigálni, amit más követett el. Nyugodtan és higgadtan reagálj, mert ha feldühíted magad, azt fogják gondolni, hogy mégis benne vagy a kalamajkában! Legyél összeszedett, így hitelesebb lehetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Az elmúlt időszakban kialakult, kissé szorult helyzeted megmutatta, kikre számíthatsz igazán, kik azok, akik ha baj van, rögtön mentik a saját házukat és képesek lelkiismeret furdalás nélkül továbbállni. Ezek a csalódások, bár elég fájóak számodra, de megtanítottak arra, hogyan szelektálj az emberi kapcsolataidban. Ma már mérlegelsz ember és ember között, hisz a saját károdon ugyan, de megtanultad, hogy kik az igazi barátaid. Nincs ezzel semmi gond, nem a barátok mennyisége, hanem az emberi kapcsolataid minősége számít igazán! Te pedig csak óvatosan ússz át óceánokat másokért, hisz könnyen lehet, hogy fordított esetben ők a pocsolyát se lépnék át érted!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!