Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 8.: az Ikrek életét váratlan kiadás bonyolítja, az Oroszlánoknak érdemes lazábban állniuk bizonyos helyzetekhez

Napi horoszkóp június 8.: az Ikrek életét váratlan kiadás bonyolítja, az Oroszlánoknak érdemes lazábban állniuk bizonyos helyzetekhez

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is fontos és izgalmas üzeneteket tartogatnaj, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Nagyon úgy tűnik, hogy ráléptél a helyes útra, és ha így folytatod, semmi nem akadályozhat meg abban, hogy megvalósítsd az álmaidat. Próbáld tartani magad az elején lefektetett tervhez, mert lehetséges, nagy szükséged lesz arra, hogy minden előzetesen meghatározott lépést betartva haladj végig az ösvényen. A végén a lehető legzamatosabb gyümölcsöt szakíthatod le és fogyaszthatod el, s a környezeted elismerését is kivívod ezzel. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, ami igen nagy felelősséget tesz rád. Addig biztosan nem tudsz elvonatkoztatni tőle, amíg meg nem oldottad, mert sok múlik azon, hogyan és miként teszel pontot az ügy végére. Igyekezz mihamarabb megoldani, hisz egészen addig, amíg el nem érted a célvonalat, nem lesznek zökkenőmentesek a napjaid sem! Mivel azonban nyár van, feledkezz meg a kikapcsolódási lehetőségekről sem, hisz mikor ragadnál meg kivételesen nagy élményeket rejtő alkalmakat, ha nem nyáron?!

IKREK (május 21-június 21)

Váratlan kiadások nehezítik meg a helyzeted a hét közepén, amelyre abszolút nem. Épp ezért nem is igen esik jól, hogy rövidebb lett a bankszámlád, mégis igyekezz a dolog jó oldalát nézni: ha ma túl leszel rajta, a jövőben már nem kell, hogy fájjon a fejed miatta. Végy egy nagy levegőt, add ki, amit ki kell és lépj tovább. Neked sem jó, ha ezen emészted magad!

RÁK (június 22-július 22)

Az esetek többségében te vagy a legjobb életvezetési tanácsadó, emiatt sokat fordulnak hozzád a kérdéseikkel, a népszerűségi indexed az egekben van, ám ami a saját életedet illeti, mégis sokszor kerülsz bizonytalanságba. Próbáld meg úgy élni a mindennapokat, hogy egy picit kívülről tekintesz a helyzetedre, így talán jobban látszik, milyen tanácsot adnál magadnak, ha kívülálló lennél. Amennyiben jobban belegondolsz, nem küzdesz a lehetetlennel, csupán egy kicsit kell kívülállóként tekintened a dolgokra és máris tudni fogod, merre van a kiút. Ha másokkal kapcsolatban sikerül, magaddal kapcsolatban miért rontanád el?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl komolyan veszel egy bizonyos helyzetet, amelyről úgy ítéled meg, hogy sok múlhat rajta. Egy idő után azonban azt veszed észre magadon, hogy minden mást kizársz az életedből, és semmire nem tudsz koncentrálni, csak erre, az egyetlen dologra. Próbálj egy kicsit elvonatkoztatni tőle, tereld el a figyelmedet és foglalkozz olyasmivel, ami kikapcsol. Hidd el, később tapasztalni fogod, hogy sokkal hatékonyabban megy minden, ha kipihenten és frissen állsz egy-egy feladathoz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rengeteg időt és energiát fektettél valamibe, s olyan eredményt vársz, amelynek alapján azt mondhatod, érdemes volt áldozatokat hozni, ám a siker nem adja olyan könnyen magát. Mivel azonban elég hosszú ideje munkálkodsz az ügyön, nem érdemes most feladnod, próbáld elfogadni, hogy közbejöhetnek váratlan akadályok, s azokat le kell küzdened ahhoz, hogy a végén joggal élvezhesd a munkád gyümölcsét. Hidd el, attól, mert nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, még korántsem biztos, hogy nem fog sikerülni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A különösebb izgalom nélküli életet megunva azon töröd a fejed, mi lenne az, ami kissé kimozdít a monoton érzésből és nagyobb lendületet ad végre. Egészen extrém kihívásokat is szívesen teljesítenél, ám a testi épséged legalább olyan fontos. Nincs azzal probléma, ha feszegetni akarod a határaidat, ha kimozdulsz a komortzónádból, mégis mivel az a célod, hogy maradandó élményt szerezz, mindenképp olyasmit kellene kipróbálnod, ami biztos sikerrel kecsegtet, s boldogsággal tölt majd el. Nem kell túl nagy kockázatot vállalnod vagy kockáztatnod az egészséged, hisz a lényeg az, hogy élvezd azt, amit csinálsz, anélkül, hogy megsérülnél vagy nagyobb veszteség érne!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben egyfolytában azt érezteti veled, hogy segíteni szeretne rajtad. Te azonban első körben nem tudod mire vélni a nagy igyekezetet, hisz nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások vezetnek az úton. Győződj tehát meg róla, hogy minden körülmények között bízhatsz benne és ha megtaláljátok a közös hangot, engedd közelebb magadhoz, és merj tovább menni vele az úton. Ha hiszel a női megérzéseidben, az nem fog csalódást okozni!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki miatt kellemetlen helyzetbe kerülsz, aki igyekszik kimenekülni a szituációból és rád hárítani minden felelősséget. Mivel azonban mindketten részt vettetek a dologban, ne engedd, hogy befeketítsen és pellengérre állítson, minden körülmények között ragaszkodj tehát ahhoz, hogy ketten vigyétek el a balhét. Lehet, hogy ez a kapcsolatotokon nyomot fog hagyni, de most az a fontos, hogy a saját bőrödet mentsd és nem az, hogy vállald a teljes felelősséget mások helyett is!

BAK (december 22-január 20)

Tisztában vagy a képességeiddel, pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni, s ezen dolgozol már jó ideje. Amennyiben tehát minden tudásodat, tapasztalatodat és kreativitásodat beveted, nem lehet probléma. Bár rengeteg impulzus ér, sokan próbálnak befolyásolni, te mégse hagyd magad, csak azon az úton menj, amin elindultál. Ha elég éber vagy, nem tévedhetsz el! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy eddig ismeretlen dolgokat próbálj ki, s olyan úton indulj el, amelyen korábban még soha nem jártál. Légy azonban óvatos, és bármibe csak akkor vágj bele, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, s nem kockáztatod azt, hogy mindent el is veszíthetsz. Ugyanakkor tudomásul kell venned, hogy aki nem mer, az nyerni sem fog. A döntés a tiéd, de ha új élményekkel akarsz gazdagodni, muszáj lesz kockáztatnod!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan helyzetbe kerülsz, amit egyedül biztosan nem tudsz megoldani, ám akkor jön szembe valaki a megoldó kulccsal, amikor nem is számítottál rá. Rendkívül hálás vagy az illetőnek, hisz nem tudhatta ugyan, hogy épp a legjobbkor tűnt fel, mégis az ő segítségével sikerülhet végre kikerülnöd a sarokba szorítottság érzéséből. Légy hálás érte, hisz nem tudhatod, meddig lettél volna a kalamajkában, ha nem így alakulnak a dolgok, igyekezz tehát biztosítani arról, hogy bármikor állsz az illető rendelkezésére!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!