Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 7.: a Skorpiók hajlamosak túlmisztifikálni egyetlen találkozást, a Vízöntők komoly célok elérését tűzik ki maguk elé

Napi horoszkóp június 7.: a Skorpiók hajlamosak túlmisztifikálni egyetlen találkozást, a Vízöntők komoly célok elérését tűzik ki maguk elé
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút tettrekészen ugrasz bele a munkába a hét elején, úgy érzed, a jéghegy is lepattanna rólad. Vigyázz azonban, nem biztos, hogy ez a túlzott önbizalom előnyödre válik majd, sokkalinkább sodorhat kellemetlen helyzetbe. Épp ezért szerényebben érdemes a kihívásokat keresned, próbálj minden tőled telhetőt megtenni azért, hogy sikeres lehess, ne vágj fel a pozicióddal, a tudásoddal vagy a tapasztalatoddal. Hidd el, sokkal nagyobb elismerést válthatsz ki, visszaveszel a nagy vakmerőségből és csendesebben teljesíted a rád váró kihíváskat!

BIKA (április 21-május 20)

Egy általad teljesített feladat jóval nagyobb sikert tartogat számodra, ami téged roppant boldoggá és büszkévé tesz, hisz nem számítottál rá, hogy a befektetett munka ilyen gyorsan megtérül majd! Még a környezeted is a csodájára jár a nem minden napi jelenségnek, ami különösen léleksimogató számodra. Egész nyugodtan arasd le a babérokat, zsebeld be a sikert és az elismeréseket, majd add át magad az önfeledt ünneplésnek! Így dolgoznak a profik!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje küzdesz egy felelősségteljes feladattal, egyre fogynak azonban a tartalékaid, ám mivel abszolút jellemző rád a harciasság, egyetlen percre sem szeretnéd feladni. Alapvetően ez a fajta küzdeni akarás hatalmas erény, mindenképp érdemes küzdeni addig a pontig, amíg azt látod, hogy van értelme, hogy nem jár nagyobb áldozatokkal, mint amekkora haszonnal. Amennyiben azonban az a megérzésed, hogy ez már tőled is túl sokat kíván, abban az esetben mérlegeld, hogy megéri-e a hatalmas áldozat. Hidd el, nem szégyen belátni, te mindent megtettél, ami az erődből telt, ne furdaljon semmiféle lelkiismeret. Ez esetben zárd le mihamarabb a dolgot és keress más kihívásokat!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki nagyon titokzatos, már-már izgalmas számodra is, mi lehet a célja, épp ezért megfordul a fejedben, hogy utánajársz a nagy rejtélynek. Ez azonban nem biztos, hogy bölcs döntés, hisz bajba is sodorhatod magad, illetve kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz miatta. Épp ezért nem feltétlenül érdemes nagyobb energiákkal abba fektetned, hogy lerántsd a leplet, hisz a végén még neked kell majd magyarázni a bizonyítványodat. Vannak dolgok, amikbe nem túl bölcs dolog beleavatkozni, jobb ha te is távol maradsz tőlük.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első munkanapján olyan helyzet adódik, amelyben hirtelen kell döntést hoznod, ráadásul úgy, hogy mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy könnyűszerrel megoldani a helyzetet, ebből próbálsz erőt meríteni és a legjobb formádat hozni. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Nyugodtan arasd le a babérokat és ünnepeltesd magad, hiszen ez most csak és kizárólag rajtad múlt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Örökké elégedetlen vagy magaddal, minden kudarc után önvádba menekülsz, ha a bűnbakot keresik, rendszerint elsőként lendíted magasba a karod. Ez egyfelől nagy megbecsülésre méltó dolog, ám egy idő után egy véget nem érő görcs lesz az életed, folyton arra koncentrálsz majd, nehogy hibázz. Itt az ideje azonban annak, hogy elfogadd, te sem vagy tökéletes, te is ugyanúgy hibázhatsz, mint bárki más! Ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretted volna, rá se ránts, igyekezz kijavítani, nem kell azonban a kétségbeesett bűntudatba menekülnöd, hisz bármilyen hihetetlen, ez másokkal is ugyanúgy előfordulhat! Élvezd az életet, add át magad a nyári feelingnek, szervezz grillpartit a barátaiddal vagy menjetek ki a szabadba és élvezzétek az életet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra különös jelentőséggel bíró ügy az, ami jelenleg foglalkoztat, emiatt kezd egy csőbe szorulni a fejed, nem nagyon tudsz és nem is akarsz mással foglalkozni. Abszolút nem baj, ha küzdesz az álmaidért, ám ügyelj arra is, hogy mégse ragadj benne a szituációban, hisz olyan lehetőségek úszhatnak el, amelyeket érdemes lenne megragadnod a jelentősebb siker érdekében. Ennek érdekében engedj más impulzusokat is az életedbe, mert egy idő után arra leszel figyelmes, hogy kihagytál minden pozitív élményt az életedből. Ne feledd, ezek töltik az akkumulátorod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján ezer éve nem látott ismerőssel hoz össze a sors, aki első pillantásra rengeteget változott pozitív irányban. A közöttetek zajló beszélgetés kellemes emlékeket idéz benned, már-már hajlamos vagy komolyabb kapcsolatban is gondolkodni. Amennyiben nyitottak vagytok az egymáshoz történő közeledésre, érdemes esélyt adnotok a dolognak és egy szinttel feljebb lépnetek. Csak akkor menj bele azonban ilyen játékba, ha érzelmileg nem viselne meg, amennyiben mégsem úgy alakul a dolog, ahogy szeretted volna. A szívnek ugyan nem lehet parancsolni, de mégis próbálj első körben az eszedre hallgatni, mert ez esetben az a bölcs tanácsadó!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki szándékosan provokál, mindaddig, amíg nyíltan ki nem mondod azt, amit alapesetben nem biztos, hogy felvállaltál volna. Emiatt meglehetősen kellemetlen szituációba keveredsz, amelyben te vagy az, aki vehemensebben reagál. Tanulj meg önuralmat gyakorolni, ne engedd, hogy a hév ennyire magával ragadjon, hisz a magyarázkodás jóval nagyobb erőfeszítéseket kíván, mint az, ha megtanulod diplomatikusan kezelni a dolgokat. Legközelebb tartsd szem előtt ezt is, mielőtt kibuggyan belőled bármi, amit megbánhatsz!

BAK (december 22-január 20)

Nagyon igyekszel kimozdulni a jelenlegi helyzetedből, ám valahogy a szituáció soha nem alkalmas arra, hogy megtedd a szükséges lépéseket. Hosszú várakozás után azonban végre olyan lehetőség adódik, amit ha most nem ragadsz meg, később sem tudsz majd elindulni a siker felé vezető úton. Szedd össze a lelki és fizikai erődet és ugorj egy nagyot! Az első lépés után automatikusan jön majd az ihlet. Egyszer élsz, meddig várnál még?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly célért küzdesz, amit bármi áron szeretnél elérni és a végén a célszalagot átszakítva ünnepelni. Amennyiben azonban úgy érzed, hogy nehezebb lesz ezt a bizonyos falatot megrágni, mint alapesetben a többit, akkor egész nyugodtan vonj be egy olyan személyt, akiben megbízol, és aki rendelkezik kellő tapasztalattal és önbizalommal! Ne ijedj meg az első buktatóktól, ezen a tanösvényen most keresztül kell verekednek magad! A végén a siker majd kárpótol mindenért

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú munkafolyamat végére érsz a mai napon, amelyet nem is bánsz, mert nagyon fárasztó volt görcsösen arra koncentrálni, nehogy hibát kövess el. Épp ezért rendkívül kimerülten, de nagy megelégedéssel és megkönnyebbüléssel teszel pontot a dolgok végére. Feletteseid nagyon meg lesznek veled elégedve, hisz a munka, amit kiadtál a kezedből, kifogástalan lett. Este egész nyugodtan menj el a barátaiddal egy hangulatos helyre és koccintsatok az Életre, a sikerekre, a nyárra, a felhőtlenségre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!