Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 6.: a Mérlegeknek érdemes a büszkeségüket félretenniük, a Bakok joggal lehetnek büszkék magukra

Napi horoszkóp június 6.: a Mérlegeknek érdemes a büszkeségüket félretenniük, a Bakok joggal lehetnek büszkék magukra

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét elején se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét fontos üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Egy bizonyos szituációban azt veszed észre, hogy kezd teret nyerni a hamisság, az inkorrektség és igazságtalanság, ám nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a véleménnyel teljesen egyedül álldogálsz a tömegben. Mindennek ellenére ha egy kissé önmagad megkímélve gondolkodsz, rá fogsz jönni, hogy nem biztos, hogy jó ötlet az, ha egy emberként harcba szállsz a többséggel. Rengeteg energiát spórolsz meg magadnak, ha egyszerűen hátat fordítasz és tovább állsz. Ezzel az újabb csalódással ismét megtanultál valamit az emberekről, pontosan tudod, hogy kit és hova kell helyezni a saját értékrended szerint, épp ezért teljesen nyugodt vagy afelől, hogy nem benned van ez esetben sem a hiba, mások vannak fordítva bekötve. Ne ragadj bele ilyen helyzetekbe, amelyek csak negatív tapasztalatot adnak!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, nem tudod, merre van a hovatovább egy bizonyos helyzetben, sehogy sem látod a megoldást, ám eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes egy pillanatra a büszkeséged legyőznöd és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal ez ügyben. Ha olyasmikért vállalsz ugyanis felelősséget, amikről fogalmad sincs, ne csodálkozz, ha komoly következményekkel kell számolnod! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, te is halandó ember vagy, aki időnként nagy megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy nem kell tökéletesnek lennie.

IKREK (május 21-június 21)

Mindenképp szeretnél beilleszkedni egy társaságba, ennek érdekében kész vagy még kissé alakoskodni is, de a jelmez, amit magadra öltöttél, egyáltalán nem illik rád. Nem kell azonban kibújnod a saját bőrödből annak érdekében, hogy elfogadjanak, rendelkezel ugyanis éppen elég jó tulajdonsággal ahhoz, hogy megbecsüljenek. Ne görcsölj, csupán csak add önmagad, viselkedj természetesen, ne úgy, mindha épp most kellene vizsgáznod mások előtt. Ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy, az szuper, ám amennyiben valami egészen mást várnak el tőled, nem is biztos, hogy van egyáltalán keresnivalód ebben a közegben!

RÁK (június 22-július 22)

A hosszú hétvége utolsó napján semmiféle halaszthatatlanul fontos dolgod nincs, ami kötelezően elvégzendő lenne. Ez tehát a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kicsit a gondolataidba mélyedve rendezd az érzéseidet és tervezd meg a jövőbeni programjaidat. Igyekezz rendszerezni azokat a feladatokat, amelyek már biztosan a naptáradba vannak rögzítve, tudd, mi és hogyan következik egymás után, milyen prioritási sorrendben. Szerencsére lazább napokat élsz, engedd el tehát magad, ne frusztráljon semmi, gyűjts energiát és inspirálódj, hisz a közeljövőben új kihívások várnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a környezetedben kissé elveszettnek látszik, te pedig mindenáron segíteni szeretnél neki, mielőtt nagyot esne. Számodra kissé megdöbbentő módon azonban az illető igen hevesen reagál, amikor utat kívánsz mutatni neki, épp ezért nagy csalódást érzel, hisz te csak segíteni szerették volna. Ne legyen emiatt a továbbiakban lelkiismeret-furdalásod, hisz mindent megtettél, amennyiben nem hallgat rád, az az ő dolga. Ha bajba kerül, biztosan meg fogja oldani, ha pedig nem sikereül neki, úgyis keresni fog. Amennyiben így történik, ne zárkózz el előle, biztosítsd róla, hogy a háttérbe vonulva figyeled, hátha úgy hozza az élet, hogy elő kell lépned és felsegítened. Ilyen ugyanis egy jó barát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmivel foglalkozol, amihez tulajdonképpen nem sok közöd van, ám mivel mások sem törődnek vele, úgy gondolod, neked kell megoldanod a helyzetet. Megvan azonban neked a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy újabb terheket végy a nyakadba. Hagyd, hogy azok dolgozzanak ezen a kényelmetlen szituáción, akik a bajt okozták, mert ez nem a te sarad. Figyelj csak a saját dolgaidra, s örülj, ha azokon túlleszel. Hidd el, mindig is lesznek olyan személyek körülötted, akik felelősségvállalás helyett másokra mutogatnak majd, ám ez legyen az ő bajuk!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elakadtál egy bizonyos dologban, ám a benned lévő büszkeség mégsem engedi azt, hogy bevalld és segítséget kérj másoktól. Ez azonban azt is jelenti, hogy egy jó darabig még egyhelyben fogsz álldogálni, hisz a kiutat nem látod, segítséget pedig nem fogadsz el. Így azonban azt is kockáztatod, hogy esetleg lecsúszhatsz egy olyan lehetőségről, amely rengeteg hasznot és sikerélményt tartogat számodra, épp ezért ha önzetlen vagy magaddal szemben és megadod a lehetőséget arra, hogy sikeres lehess, ne késlekedj, kérj segítséget ahhoz, hogy tovább tudj lépni a létrán. Hidd el, azzal, hogy megragadod valakinek a kezét, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy kiszolgáltatottá válsz másoknak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Igen nagyot ugrottál a dobbantóról egy bizonyos feladat előtt, rá kellett azonban jönnöd, hogy ennek az ugrásnak bizony a lendülete sokkal nagyobb lett, mint az eredménye. Mielőtt nekirugaszkodsz tehát valaminek különösebb mérgelelés nélkül, érdemes belegondolnod, hogy a gravitáció nem fog magától az egekig vinni, azért bizony neked is tenned kell valamit. Gyakorolj, mielőtt tapasztalat nélkül futsz ki a pályára, ellenkező esetben csúnya sérülés lehet a dolog vége!

NYILAS (november 23-december 21)

Szíved szerint kicsit hátradőlnél és lazítanál, ám pontosan tisztában vagy azzal is, hogy olyan napok várnak rád, amelyek nem engedik meg azt, hogy visszavonulót fújj. Nem érdemes azonban emiatt bosszankodnod, hisz azzal csak az energiáidat vesztegeted, sokkal inkább igyekezz az előtted álló feladatokra koncentrálni, hisz ha fejben el vagy veszve, akkor bizony esélyed sem lesz arra, hogy sikerrel abszolváld a kihívást. Ne hagyd magad kizökkenteni, hisz a fontossági sorrend tetején most az előtted álló kihívás foglal helyet!

BAK (december 22-január 20)

Olyan feladatot sikerül teljesítened a hosszú hétvége utolsó napján, amely különösen fontos számodra és mivel maximalista vagy, igyekeztél a tökéletesre törekedni. Mivel sikeresen pont került a dolog végére, így nyugodtan adhatod át magad a felhőtlen kikapcsolódásnak, egész nyugodtan keresheted a pihenésnek egy olyan formáját, amely feltölti a lemerült energiaraktáraidat. Szánj időt arra is, hogy a számodra fontos emberekkel tartsd a kapcsolatot, hisz más dolgos napokon nem biztos, hogy elegendő időt fordítasz rájuk, ezek a napok azonban tökéletesen alkalmasak arra, hogy törődj a szeretteiddel is.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Felelősségteljes feladat teljesítése előtt állsz, amely hatalmas kihívást, egyúttal előrelépési lehetőséget is jelent, ám jelen pillanatban a félelem az, ami eluralkodik rajtad. Nem mered magad a helyzetbe képezelni, azonnal megfutamodnál, ha arra gondolsz, hogy hamarosan fejest kell ugranod a dologba és egyszerűen odatenni magad, amennyire csak tudod. Félelmekből azonban soha senkinek nem sikerült még maradandót alkotnia, pozitív értelemben legalábbis biztosan nem. Épp ezért igyekezz mentálisan összeszedni magad, tapasztalatod tengernyi van, már csak az önbizalmadon kellene dolgoznod valamiképp. Pihenj, vonatkoztass el, ne görcsölj folyamatosan és főleg ne táplálj felesleges félelmeket. Hidd el, megvan benned a tudás, ha pedig bizonyítani kell, az is gond nélkül menni fog!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan kimerítő, meglehetősen bonyolult feladatot sikerült megoldanod, ami kivett belőled minden energiát. Emiatt kimerültek a belső tartalékaid, és úgy érzed, hogy most képtelen vagy bármit csinálni. Ne is erőltesd a dolgot, szánd inkább a mai napon arra, hogy kipihend magad, mert nem tudhatod, hogy mikor jön szembe egy újabb kihívás, amelynek csak teljes erőbedobással tudsz majd megfelelni. Éppen eleget dolgoztál eddig, így senki nem fog ferde szemmel nézni rád, ha a hosszú hétvége utolsó napjára kikapcsolod magad a forgalomból.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!