Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 29.: a Rákoknak érdemes egy időre átadniuk az irányító szerepet, a Nyilasok régi kapcsolatot zárhatnak le

Napi horoszkóp június 29.: a Rákoknak érdemes egy időre átadniuk az irányító szerepet, a Nyilasok régi kapcsolatot zárhatnak le

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A rekkenő hőségben is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz ismét izgalmas üzenetek érkeztek, egyenesen a csillagoktól!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Szíved szerint új dolgokba vágnál bele, izgalmakra, adrenalinszint-emelkedésre vágysz, olyasfajta emlékezetes kalandra, amely óriási lendületet adhat. Amennyiben valóban ez a célod, abban az esetben nem is érdemes tovább húznod az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül felérj a hegy csúcsára, ám ha visszatekintesz majd a hosszú utadra, rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod és büszkeséged érdekében! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Gyakorlatilag mindig, így ma is ugyanazon labirintusban bolyongsz: egyszerűen nem tudsz nemet mondani senkinek semmire, ezért mindent bevállalsz azért, hogy másoknak könnyítsd az útját, mely aztán számodra jelent tonnás terhet és nagy elveszettséget. Mielőtt azonban végzetes, vissza nem fordítható baj történne, igyekezz megtanulni végre nemet mondani és elutasítani azt, aki ilyesfajta felelősséget szeretne a nyakadba akasztani, ne akarj a Világ hőse lenni mindenáron. Neked is véges az energiaraktárad, nem fér el egyszerre minden a hátadon, hisz emberből vagy te is. Ne félj ezt hangosan kimondani, hisz a te érdekes vannak épp kockára téve!

IKREK (május 21-június 21)

Kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, nem igazán tudod ugyanis, hogy melyik utat kellene választanod annak érdekében, hogy ne vessz el a helyzet sűrűjében. Ahhoz tehát, hogy megoldás szülessen, mindenképp ajánlott beszélned valakivel a bonyodalmakról, hiszen attól nem oldódik meg a dolog, hogy bebábozod magadban. Nézz szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást vagy választ találni, mert ez így hosszútávon nem-igen lesz kedvező. Hidd el, ha megleled a választ a kérdéseidre, sokkal jobban fogsz tudni aludni a jövőben!

RÁK (június 22-július 22)

Általában azt preferálod, ha irányító szerepben vagy, az esetek döntő többségében mindent szeretsz kontrollálni, kifejezetten jól esik, ha mások hozzád fordulnak útmutatásért, hisz az egyfajta bizonyosság számodra, hogy valóban értesz ahhoz, amit csinálsz. Azt azért érdemes mindenképp szem előtt tartanod, hogy nem te vagy az egyetlen hozzáértője a dolgoknak, így érdemes másoknak is bizalmat szavaznod, hisz akkor lazíthatsz végre egy kicsit és nem kell folyamatos görcsben lenned, s félig nyitott szemmel aludnod. Hidd el, attól nem omlik semmi a fejedre, mert egy kicsit kikapcsolódsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Páratlan lehetőséget hoz számodra a mai nap, amellyel végre kitörhetsz az egyhangúságból és olyan kalandra indulhatsz, amely hosszútávú élményeket tartogat. Ne hezitálj, ragadd meg az alkalmat, hisz nem mindennap hullik az ember elé egy ilyen, a soha vissza nem térő fajtából. Szedd össze minden tudásod, hisz szükséged lesz rá ahhoz, hogy megmutathasd, mennyire érdemelted ki azt, hogy olyasmibe kezdhess, amit soha életedben nem csináltál még. Ne görcsölj rá, menni fog anélkül is, csak add át magad az érzésnek és mindent a szíved szerint csinálj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Teljesen nyugodt vagy, hisz minden folyamatban lévő ügyed a terveid szerint alakul, gyakorlatilag a legjobb úton vagy afelé, hogy lassan jövedelmezni is kezdjenek végre. Bár sokszor elgyengülni látszottál, mégis ékes bizonyítékot kaptál, hogy megérte annyi energiát befektetni, most ugyanis nyugodtan dőlhetsz hátra egy időre, nem kell reggeltől-estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, hisz nagyon úgy tűnik, ez már a zsebedben van.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Borzasztóan bánt egy bizonyos dolog, ami egyszerűen nem hagy nyugodni, megállás nélkül ekörül forognak a gondolataid. Mivel már az általános közérzetedre is kezd rátelepedni ez a fajta nyomás, így most eljött az idő, hogy szembenézz vele, akár úgy is, hogy megosztod egy számodra kedves emberrel, akiben megbízhatsz és pontosan tudod, hogy nem is fog visszaélni a helyzeteddel. Mondj el mindent részletesen, kérd a tanácsát és légy nyitott mindenféle megoldási javaslatra. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a dolog végére, és egyszer s mindenkorra lezárod az ügyet, az életkedved is vissza fog térni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyfajta válaszút előtt állsz, amikor el kell döntened, hogyan legyen tovább, merre vigyen az utad, miként rendezkedj be hosszabb távon. Amennyiben úgy döntesz, hogy kidobod a vasmacskát a hajóból es lehorgonyzol, abban az úgy készülj fel, hogy a lehető legjobb legyen számodra, ám ha arra az álláspontra jutsz, hogy ideje továbbállni, abban az esetben húzd fel a vitorlát és hajózz tovább. Amennyiben ugyanis csupán a pocsolyában álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova soha nem gondoltad volna. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne álmodj a lehetetlenről, törődj bele a jelenedbe.

NYILAS (november 23-december 21)

Sorsszerű találkozás lesz az, amely ma meghatározza a napodat, olyasvalakivel hoz ugyanis össze az Élet, aki felé korábban gyengéd érzelmeket tápláltál, a szerelmetek azonban végül nem teljesedhetett ki, ennek ellenére benned egy lezáratlan dolog lett az egészből, amely gyakran okoz fejtörést. Épp ez az oka annak, hogy derült égből villámcsapásként éled meg a helyzetet, amit tulajdonképp tudat alatt valahogy te vonzottál be. Itt a remek alkalom tehát, hogy őszintén elmondd az illetőnek, hogy mit gondolsz, miképp éled meg a lezáratlanságot és hogy örülnél, ha valamiképp megoldódna az egész és te végre tovább tudnál lépni. Hidd el, ha őszinte vagy, sokkal hamarabb tudjátok tisztázni azt, ami történt, mintsem taktikázz és megpróbálj a csábító szerepében tetszelegni.

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta kötelességeknek kell ma eleget tenned, amik nem teszik lehetővé azt, hogy más, eddig végzett dolgoddal haladni tudj, hisz elég nagy lécet kell megugranod. Mivel a kettő együtt már túl sok lenne, keress valakit a környezetedben, akiben megbízol és nyugodt szívvel adod át neki az eddigi tennivalókat. Légy azonban óvatos, bárki nem jó, csakis olyat találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, amennyi neked jutott, ellenkező esetben egy összecsapott maszlagot kell a másik feladatot illetően a főnököd elé tenned és hidd el, ha felelősségvállalásról van szó, akkor bizonyosan te fogod a balhét elvinni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos célt tűztél ki magad elé, melyet mindenképp szeretnél elérni, azt azonban pontosan tudod, hogy ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd és hogy nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha viszont már úgy határoztál, hogy elindulsz az úton, akkor érdemes a céltudatosan nekifutni, mert igen-igen nehéz út áll ugyanis előtted. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak rólad, csak is azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgy sem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak. Indulj, amíg nem késő!

HALAK (február 20-március 20)

Bár abszolút nem így tervezted, a hét közepén mégis olyasfajta feladatot kapsz a már meglévők mellé, hogy azt sem tudod, miképp fogsz velük megbirkózni ahhoz, hogy határidőre, minőségileg kifogástalan munkát adhass ki a kezedből és még a kikapcsolódásra is jusson időd. Emiatt egyszerre vagy kétségbe esve és bosszús is, ám mielőtt magukkal ragadnak a negatív előjelű érzelmek, azt mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy nem véletlenül bíztak meg ennyi feladattal, hisz pontosan tudják, hogy milyen teljesítményre vagy képes, épp ezért nem okozhat gondot azt sem, hogy összeszedetten, koncentráltan állj neki mindennek. Higgy magadban, abban, hogy képes vagy megcsinálni, tedd oda minden tudásodat és mutasd meg mindenkinek, hogy miféle tehetség rejlik benned!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!