Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 29.: a Bakok határtalanul boldogok, a Vízöntőket rengetegen támogatják

Napi horoszkóp június 29.: a Bakok határtalanul boldogok, a Vízöntőket rengetegen támogatják
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Túlságosan naivan állsz egy bizonyos dologhoz, jóhiszeműségednek pedig ezúttal meg is fogod fizetni az árát. Csalódottságod eléggé frusztrál, hisz azt hitted, ennél sokkal dörzsöltebb figura vagy, most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod az Élet nevű játékról. Ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, de igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztaltabbá váltál. Nem minden esetben jó az, ha magadra vállalod a naiva szerepét!

BIKA (április 21-május 20)

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb és újabb kalandokba vághass. Ne siettesd azonban kész akarva a dolgokat, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is vagy kalandvágyó, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla hogy kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a bársony fotelben ülve, sálat kötögetve kell megöregedned, egész nyugodtan vállalkozhatsz olyasféle dolgokra, amik a komfortzónádon kívül esnek. Tanulj, tapasztalj és ésszerűen járd a saját utad!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje dolgozol egy bizonyos ügyön, amelynek a felelőssége nem kicsi, pontosan tudod tehát, hogy nem sok a hibázási lehetőséged. Nem tudod azonban eldönteni, hogy az ebből adódó tehertől fáradtál-e el jobban, avagy attól, hogy borzasztóan nagy fokú koncentrációt igényel az, hogy a lehető legjobban teljesíts. Hétvége lévén érdemes tehát elgondolkodnod, hogy megpihensz egy picit, mert annak nem túl sok értelme van, hogy fáradtan, a koncentráció hiányával mész előre anélkül, hogy egy pillanatra is körülnéznél. Ne menj fejjel a falnak, inkább keress most másfajta elfoglaltságot, próbálj elvonatkoztatni a jelenleg végzett tevékenységedtől és kapcsold ki az agyad. Majd akkor visszatérhetsz, ha egy kicsit töltőre csatlakoztattad magad és valamennyire ismét készen állsz! Bikinit fel és irány a vízpart!

RÁK (június 22-július 22)

A környezeted rendkívül céltudatos embernek ismer, akinek gyakorlatilag a lehetetlen, mint fogalom abszolút hiányzik a szótárából. Vannak azonban pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, annak ellenére ezt minden porcikáddal igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének, vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogság és nyugalom érdekében azonban próbáld meg belátni, hogy bármilyen erős is vagy, még neked is megengedett a tévedés lehetősége, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz önmagad lenni, minden helyzetben, bármilyen nehézség ellenére! Hidd el, ez egy fontos hozzávaló a boldogság receptjéhez!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezd eluralkodni a káosz az életedben, nem igazán látod tisztán a helyzetet, épp ezért fogalmad sincs, miként rakj rendet magad körül. Mivel a nagy összevisszaság kezd tarthatatlanná válni, eljött tehát a pillanat, amikor le kell ülnöd és végig kell gondolnod, hogy mi az origó, honnan kezdődött a bonyodalom és ideje elkezdened kibogozni a szálakat. Nem biztos, hogy nem fogsz megizzadni vele, de hidd el, a saját lelki békéd érdekében érdemes mielőbb hozzákezdened. Ne húzd tovább az időt, nincs ugyanis mire várnod, hisz a napok múlásával csak tovább bonyolódik minden. Szedd össze magad és indulhat a takarítás!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van valaki a környezetedben, aki túlzott nyüzsgésével rendkívülien frusztrál, szaladgál körülötted, mint egy mérgezett egér, egyfolytában az eredmény után lohol, egy pillanatra meg nem állva. Amennyiben elviselhetetlenné válik számodra, igyekezz megállítani, segíts neki, amiben tudsz és próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy felhúzza magát és addig pörög, amíg a benne lévő elem bírja. Az illető hálás lesz neked az útmutatásért és te is megnyugodhatsz, hisz mindezt úgy érted el, hogy közben nem bántottad meg őt. Most már nem kell tovább idegesítened magad miatta, oda tudsz figyelni azokra a dolgokra, amelyekre eddig nem tudtál emiatt koncentrálni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A szokottnál nehezebb kihívásokkal küzdesz, ami eléggé kifáraszt, folyamatosan minden porcikáddal arra kell ugyanis koncentrálnod, hogy maximális teljesítményt nyújts. Tartsa benned a lelket az, hogy rövidesen sikerül lezárnod minden nyomasztó dolgot, s utána végre lazíthatsz és kipihenheted magad. Lehet, hogy most kicsit nyögvenyelősebben mennek a dolgaid, de gondolj arra, hogy számos tapasztalattal gazdagodhatsz, amennyiben észreveszed azokat az apró jeleket, amelyek átsegítenek ezen a nehezebb időszakon! Tarts ki, nemsokára vége!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje dolgozol egy számodra fontos projekten, eddig teljesen céltudatosan és magabiztosan mentél előre, ám most mégis apró jelek bizonytalanítanak el. Mielőtt azonban feladod és megfutamodsz, mindenképp érdemes a kérdéseidre választ keresned és tisztáznod magadban, hogy merre tartasz, mennyi áldozatot kell még hoznod és vajon ki tudsz-e tartani a végállomásig. Vedd figyelembe, hogy ha feladod, akkor valószínűleg jó darabig lelkiismeret-furdalásod lesz majd, így tehát csak akkor mondd ki a végét, ha teljesen biztos vagy a dolgodban és észérvekkel meg is tudod magadnak magyarázni az ilyen döntést!

NYILAS (november 23-december 21)

Egészen a mai napig azt gondoltad, könnyen megoldhatsz valamit, épp ezért nem is annyira vetted komolyan a feladatot, mint amennyire azt a helyzet megkívánta volna. Most azonban rá kell jönnöd, hogy akaratlan hanyagságod miatt olyan hibákat követtél el, amelyek kijavítása nélkül nem-igen tudsz előbbre lépni. Még nem késő észbe kapnod, épp ezért vedd az adást, szedd össze magad és vegyél sorra mindent, vajon hol tévedhettél! Hidd el, a lelkiismereted is sokkal tisztább lesz ezután!

BAK (december 22-január 20)

A párkapcsolatod olyan szakaszba érkezett, amikor határtalanul boldog vagy, és úgy érzed, innen már egyenes az utatok az anyakönyvvezetőig. Mielőtt azonban hamis illúziókat kergetnél és nagyon beleélnéd magad a dologba, nem árt a szerelmeddel is tisztázni, neki milyen elképzelései vannak, s milyen jövőt képzel el a számotokra. Ha egyformán gondolkodtok, nincs mire várni, vágjatok bele, hiszen nincs szebb dolog annál, mint amikor két ember az oltár előtt köti össze az életét! Legyetek boldogok!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelten fontos. Hálás vagy érte, de ennek ellenére pontosan tudod, hogy milyen úton neked kell végigmenned, s más nem dolgozhat helyetted, hiszen te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat. Ugyanakkor rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran merj előremenni, mert nemes célért fáradozol annyit, s ha eléred a célodat, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Előzetes mérlegelés nélkül azonnal fejest ugranál valamibe, amitől valamilyen izgalmat vagy új kihívást remélsz. Érdemes azonban gondolkodnod, mielőtt hűbelebalázs módjára fejjel rohannál a falnak, mert ha nem úgy sikerül a dolog, ahogyan azt elképzelted, abból csak bajod lehet! Fogadd el, hogy időnként a valóság helyett csak délibábot látsz, azt meg nem érdemes kergetni, mert úgysem tudod elérni. Küzdj persze a sikerekért – már ha tényleg reális lehetőséget látsz arra, hogy eredményt érhetsz el –, hisz az elismerést csak akkor tudod bezsebelni, ha te magad tettél valamit azért, hogy felállhass a dobogóra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!