Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 28.: a Skorpiók új lehetőség kapujában állnak, a Bakokra túl nagy felelősség hárul

Napi horoszkóp június 28.: a Skorpiók új lehetőség kapujában állnak, a Bakokra túl nagy felelősség hárul
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ne feledkezz meg a hőségriadóban sem a napi horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 28.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben olyannyira hajtottad a sikert, hogy abszolút háttérbe szorult az egészséged, ennek a jelei mutatkoznak most meg rajtad, érezhető tünetekkel. Ezeket intő jelként is felfoghatod, itt az ideje tehát abból az eszeveszett tempóból visszább venni, hisz ha bármilyen oknál fogva ágynak dőlsz, az sem neked nem jó, a munkát pedig nagyjából kezdheted elölről. Épp ezért most állj meg és szakíts időt a pihenésre, a minőségi kikapcsolódásra, mielőtt az Élet kényszerítene rá! Keress olyan lehetőséget, amivel újratöltheted az energiaraktáraidat!

BIKA (április 21-május 20)

Általában magányos farkasként egyedül szereted járni az utadat, ennek okán abszolút nincs ínyedre, ha valaki melléd szegődne és beleszólna a dolgaidba. Az elveid ellenére azonban feltűnik valaki, akiben látsz fantáziát, akivel nagy dolgokat vihetnétek véghez, épp ezért érdemes az elveidet egy pillanatra félretéve végiggondolni, hogy vajon miként kellene cselekedned ebben a helyzetben. Abszolút nem baj, ha időnként felülvizsgálod az értékrendedet, hisz nem minden szituáció ugyanolyan, könnyen lehet, hogy ezúttal például érdemes csapatban tervezned! Azzal nem veszítesz semmit, ha legalább eljátszol a gondolattal!

IKREK (május 21-június 21)

Ma végre lehetőséged adódik, hogy romantikázz kicsit a szerelmeddel, mely nagy előrelépést hozhat a kapcsolatotokban. Épp ezért zárj ki minden zavaró tényezőt, kettesben szervezz programot és csak egymásra figyeljetek. Mindketten elfoglalt életet éltek, így viszonylag kevés időtök jut arra, hogy minőségi értelemben együttlegyetek, ma azonban minden adottá válik ehhez. Nyugodtan bújjatok el a világ elől és építsétek a jövőtöket közösen, ennek elengedhetetlen hozzávalója lehet a mai nap!

RÁK (június 22-július 22)

Kellő határozottsággal kell ma fellépned valakivel szemben, aki mindenáron bele szeretne rángatni valamibe, ami borzasztóan gyanús számodra. Nem szereted ugyan ezeket a kellemetlen helyzeteket, ezúttal, azonban határozottan érzed, hogy bajba kerülhetsz, ha igent mondasz. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz ugyan általában véve segítőkész vagy, ám vannak azok a szituációk, amikor mindenekelőtt önmagad érdekeit kell szem előtt tartanod. Ez most egy ilyen helyzet, cselekedj tehát józan belátásod szerint!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy általad kitűzött, fontos célt szeretnél elérni mindenáron, ezért bármire hajlandó vagy, akár a saját határaid túllépésére is. Egyelőre azonban akadályokba ütközöl, az utad ugyanis sokkal kacskaringósabb, mint amilyennek az elején gondoltad. Nem érdemes azonban feladnod csak azért, mert egy kicsivel több akadályt kell megugranod, vedd elő azt a tudást, akaraterőt és tapasztalatot, ami ott rejlik benned, csupán csak egy fontos ügy kell ahhoz, hogy felszínre hozd őket. Állj biztonsággal a két lábadon és ne hagyd, hogy némi hepe-hupa megingasson abban, hogy elérd a célod. Csak előre nézz és használd a szupererőd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végeláthatatlannak tűnő kanosszajárás után a ma végre tálcán kínálja magát a lehetőség arra, hogy pontot tehess egy olyan ügy végére, amely hosszú ideje okoz már fejfájást neked. Igazán boldog azonban mégsem lehetsz, hisz nem kifejezetten úgy alakultak a dolgok, ahogy előre eltervezted őket, ám mivel már nem-igen tudsz alakítani a végeredményen, így kénytelen-kelletlen el kell fogadnod azt, amit magad előtt látsz. Ne csüggedj, a te lelkiismereted tiszta lehet, minden tőled telhetőt megtettél ugyanis azért, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen, a körülményeket befolyásolni azonban te sem tudod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A végsőkig megbíztál valakiben, akihez nagy reményt fűzöl, korábban ugyanis ígéretet tett arra, hogy egy fajsúlyos ügyben segít majd, most azonban mégis úgy tűnik, cserben hagyott. Rendkívül csalódottnak érzed most magad, hisz a legrosszabb rémálmaidban sem gondoltad volna, hogy megteszi veled, ennek pedig egész nyugodtan hangot is adhatsz, hogy mindenképp tisztában legyen vele az illető, mit is gondolsz most róla. Ezúttal borsos árat fizettél érte, hogy megtanuld, bizony nem szabad senkinek sem ilyenformán kiszolgáltatnod magad, igyekezz a jövőben tehát a saját lábadra állni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Új lehetőség körvonalazódik előtted, mely olyannyira izgatja a fantáziádat, hogy szíved szerint csapot-papot otthagyva fejest ugranál a dologba. Amennyiben azonban a jelenleg érzett túlhevülést kicsit lejjebb hűtöd és józan ésszel, a saját határaidat is figyelembe véve igyekszel minden végigzongorázni, a határaidat, a lehetséges kockázatokat figyelembe venni, abban az esetben rájöhetsz, hogy bizony nem minden arany, ami fénylik. Igen, elsőre kecsegtetőnek és el nem szalasztható alkalomnak tűnik a dolog, mégis könnyen lehet, hogy az egész nem az, aminek látszik. Mindenképp ésszel, nyugodtan cselekedj!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második napján minden adott lesz az ünnepléshez, ezek a pillanatok ugyanis csak a rólad szólnak és arról az egyedülálló sikerről, amelyet a mai nap tartogat számodra. Minden percét élvezd ki, hisz nem mindennap érsz el ilyen magasságokba, mely ismét egy hatalmas bizonyosság arról, hogy amennyiben képes vagy hinni magadban, amennyiben odateszed magad és határozott léptekkel mész az utadon, abban az esetben nem jöhet olyan akadály, amelyet ne tudnál megugrani. Koccints a barátaiddal arra, ismét sikerült maradandót alkotnod!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a közvetlen környezetedben rád zúdítja minden búját-baját, te pedig ezzel óriási felelősséget érzel a válladon. Elég kellemetlen a szituáció, hisz abszolút nem akarsz a mások által rád helyezett terhekkel élni, de megbántani sem akarod az illetőt, valamilyen oknál fogva ugyanis bízott annyira benned, hogy veled ossza meg a bánatát. Épp ezért igyekezz diplomatikusan reagálni, ne hárítsd el teljesen, amikor beszélgetni szeretne, de mindenképp húzd meg a határvonalat annak érdekében, hogy ne legyen álmatlan éjszakáid a saját károdra történő illedelmeskedés miatt.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nehezen fogadod el, ha valami nem a te elképzelésed szerint alakul, gyakran hajlamos vagy másokra ráerőltetni a véleményedet, szíved szerint sokszor rákényszerítenéd őket arra az útvonalra, amelyet a legideálisabbnak gondolsz. Ezzel azonban lépten-nyomon konfliktushelyzetbe kerülsz, hisz minden ember egy önálló gondolatokkal, tervekkel, világképpel, értékrenddel rendelkező személy, te pedig semmilyen formában nem kényszeríthetsz sarokba senkit, csak azért, mert úgy gondolod jónak. Hidd el, számtalan vitás helyzettől kíméled meg magad, ha engedsz másokat is érvényesülni!

HALAK (február 20-március 20)

Iszonyúan reménykedtél abban, hogy ma végre pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére, ezáltal kicsit rendeződhet az életedben jelenleg eluralkodni látszó káosz is, ám egyelőre abszolút nem kapsz ezügyben jeleket sehonnan. Így még egy rövid ideig ki kell tartanod, ne frusztráld magad, hisz a jó munkához, a kiemelkedő eredményhez idő kell. Igyekezz beiktatni egy kis pihenést is q hétköznapokba annak érdekében, hogy a lendületed töretlen legyen, illetve a motiváció se fogyjon el belőled. Ne aggódj, annyira nem rossz a helyzet, mint amilyennek időnként te látod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!