Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 27.: a Szüzek példaértékű céltudatossága ma elhozza a sikert számukra, a Bakoknak taktikázniuk kell egy bizonyos ügyben

Napi horoszkóp június 27.: a Szüzek példaértékű céltudatossága ma elhozza a sikert számukra, a Bakoknak taktikázniuk kell egy bizonyos ügyben

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 27.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján ideálissá válnak végre a körülmények arra, hogy szorosabbra fűzd a szálakat az általad kiszemelt személlyel. Hosszú ideje csupán plátói a szerelem, amit az illető iránt érzel, ma azonban minden adott lesz ahhoz, hogy szerelmet vallj neki. Ügyelj arra, hogy megfelelően összeszedett legyél, ne egy ilyen “sefülesefarka”hablatyolást adj elő, egyszerűen és világosan fogalmazd meg az érzéseidet. Ne éld azonban semmiképp bele magad a dologba, hisz egyáltalán nem biztos, hogy a szerelmed viszonzásra talál. Ebben az esetben kénytelen-kelletlen fogadd el, hogy nem ezt írták meg a Sors nagy könyvében!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sokat aggodalmaskodsz a jövő miatt, ennek okán pedig elfelejted a jelent élvezni. Az agyad nem tud kikapcsolni egyetlen pillanatra sem, hisz megállás nélkül olyan elméleteket gyártasz, amelyeknek sem alapja, sem létjogosultsága nincsen. Ne maradj le amiatt a sok élményről, mert valami összeáll a fejedben, aminek még csak realitása sincsen, keresd a pozitívumokat és azokat a helyzeteket, amelyekben megtapasztalhatod, milyen jó dolog fesztelenül kikapcsolódni. Hidd el, hosszútávon sokkal boldogabb leszel, ha megtanulsz nem kombinálni!

IKREK (május 21-június 21)

Egy olyan személy próbálja elhitetni veled, hogy az ő mércéjének kell megfelelned, aki tulajdonképp egyenrangú kollégád és semmivel sem tett le többet az asztalra, mint amit neked sikerült. Épp ezért mielőtt belemész ebbe a játékba, rázd meg magad és állj ki az igazadért! Határozottan tudasd az illetővel, hogy ez bizony nem az a műsorszám, ahol ő fütyül, te pedig ütemre táncolsz! Ne hagyd magad, hisz ha most nem emelsz szót, akkor örökké a mások által elhelyezett mércéket próbálod majd átugrálni! Ugye neked sem ez az életcélod?

RÁK (június 22-július 22)

Dörzsöltségednek köszönhetően gyorsan átlátsz a szitán, amikor valaki igyekszik bevinni az erdőbe egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Nem is érted, hogy is feltételezhetett ekkora mértékű naivitást részedről, a Napnál is világosabb ugyanis számodra, hogy mi az illető hátsó szándéka, mi több az ok-okozati összefüggésekkel is pontosan tisztában vagy. Ne húzd tehát az időt, egyértelműen tudasd vele, hogy nem, nem vagy vevő a vakítására, dioptriák nélkül is pontosan látod ugyanis, hogy mi áll a dolgok mögött. Még jó, hogy van benned ennyi rafinéria!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé furcsa helyzetben találod magad, hisz olyasvalaki diktálja a tempót, akinek gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogy miként kell vezetővé előlépni. Mivel azonban ezt a tényt nem hajlandó tudomásul venni, ezért igyekszik minden eszközt bevetni, hogy mégis hitelt érdemlő legyen mások szemében. Kissé röhejes tehát a helyzet, ám ahelyett, hogy beállnál a többiek mellé és lépten-nyomon vádolnád a háta mögött, igyekezz négyszemközt leülni vele és finoman rávilágítani azokra a problémákra, amelyeket ha nem old meg, bele fog bukni az egészbe. Amennyiben képes az illető belátni, hogy kissé túlnőtt rajta a feladat, abban az esetben hálás lesz neked a segítő tanácsért!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Példaértékű céltudatosságod és kitartásod ma végre zamatos gyümölcsöt terem számodra, belekóstolhatsz ugyanis a sikerbe, mely rendkívüli büszkeséggel tölt el. A hét első napján tehát bizonyosságot kaphatsz az Élettől, kevesen tartottak volna ki ilyen hosszútávon, te azonban szerencsére mindig találtál valakit vagy valamit, amibe belekapaszkodhattál. Hálás lehetsz azoknak, akik támogattak, épp ezért ne feledkezz meg róluk, hisz nélkülük nem állhatnál ma a dobogó tetején. Egy darabig ne vállalj nagyobb volumenű dolgokat, hisz neked is szükséged van némi kikapcsolódásra, mielőtt újra fejest ugrasz bármilyen kalandba. Élvezd ki az elért sikert!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az utóbbi időben túl sokat aggodalmaskodtál egy bizonyos dolog miatt, ennek okán nem-igen tudtad olyanformán élvezni az életet, ahogy mások élvezik. Ennek azonban, úgy tűnik, ma végre vége, pontot tehetsz ugyanis az ügy végére, ráadásul abszolút haszonnal jöhetsz ki a helyzetből. Hálás lehetsz azoknak, akik támogattak és melletted álltak, nélkülük biztosan nem lett volna lehetőséged az elejétől a végéig viszonylag zökkenőmentesen végigvinni kitűzött célodat. Ünnepeljetek tehát együtt, koccintsatok a közösen elért győzelemre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végtelennek tűnő vesszőfutás után a hét első napján végre kedvező fordulatot vesznek az események, te pedig elégedetten tekintesz arra a mesterműre, amely a siker felé halad. Teljessen hátra azonban egyelőre nem dőlhetsz, bármikor jöhet ugyanis egy váratlan fordulat, ami egész embert kíván. Épp ezért légy résen annak érdekében, hogy amennyiben a szükség úgy hozza, azonnal cselekedhess. Csak módjával igyál tehát a medve bőére!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem vagy 100%-ig biztos a dolgodban egy bizonyos üggyel kapcsolatban, épp ezért fűhöz-fához szaladgálsz, mint egy mérgezett egér, remélve, hogy kapsz egy olyan épkézláb tanácsot, amit fel tudsz használni a folyamatban lévő ügyedben. Korántsem biztos azonban, hogy ez a legjobb taktika, ehelyett keress egy olyan személyt, aki rendelkezik annyi tapasztalattal, hogy kézzelfogható tanáccsal szolgáljon. Hidd el, sokkal bölcsebben teszed, ha lassabban és bölcsebben közelíted meg a gordiuszi csomót, annál, mintha fejjel rohannál a falnak!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján kénytelen vagy taktikázni és olyan személyekkel játszmázni, akikkel normál esetben inkább összetartotok. Mivel azonban úgy vetted észre, hogy megpróbálnak kijátszani, ezért egész egyszerűen nincs más választásod, mint belemenni a taktikázásba. Az is bevillan egy pillanatra, hogy vajon miként is alakultak így a dolgok, ám most nincs lehetőséged ezen elmélázni, hiszen észnél kell lenned, utána azonban mindenképp gondold végig, hogy kivel milyen szoros a kapcsolatod és hogy érdemes-e bizalmat szavaznod mindenkinek, aki szembejön!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmire vesztegetsz túl sok időt, aminek láthatóan nem lesz egyenesen arányos a haszna a befektetett munkával. Épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy más kihívások után nézel, ez ugyanis láthatóan zsákutca, amelyben jelenleg vesztegelsz. Egyet mindenképp tarts szem előtt: csak olyasféle dologba vágj bele, amiben van fantázia és sikert tartogat, arra ugyanis a legkevésbé sincs szükséged, hogy újabb kudarcokat élj meg és ismét csak a romokat takarítsd magad után. Biztosan van az a kaland, ami a leginkább fekszik a képességeidnek és a nem a lehetetlenre vállalkozol vele!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedben mindenáron szeretne megértetni veled valamit, te azonban jelen pillanatban nem vagy vevő az illető mondanivalójára. Mivel azonban csak jót akar a túlbuzgásával, ne hárítsd el arrogánsan, ehelyett igyekezz szofisztikált formában és diplomatikusan tudatni vele, hogy köszönöd, nem kéred a jó tanácsait, elboldogulsz egyedül is. Amennyiben sokat jelentesz számára, abban az esetben gond és harag nélkül meg fogja érteni, hogy ez most a te utad és nincs szükséged arra, hogy ő fogja a kezed és vezessen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!