Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 25.: az Ikrekre különleges találkozás vár, a Rákok végre elutazhatnak hétvégére pihenni

Napi horoszkóp június 25.: az Ikrekre különleges találkozás vár, a Rákok végre elutazhatnak hétvégére pihenni
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az egyes csillagjegyek hétvégén is izgalmas üzeneteket rejtenek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Ezt a hétvégét igazán a felhőtlen kikapcsolódásnak szántad volna, a programok azonban úgy alakítják az életed, hogy a pihenésre a legkevésbé sem jut időd. Annak érdekében tehát, hogy legyen lehetőséged mindent időben befejezni és egy kevés időt láblógatással tölteni, érdemes mihamarabb összeszedned a gondolataidat, felállítanod egy olyan logikai sorrendet, amelynek mentén végighaladva sikerrel abszolválhatod a feladatok nagy többségét. Ne akarj hirtelen a fejjel rohanni a falnak, hisz annak nagy bukás lehet a vége, gondolkodj higgadtan és semmiképp ne vállalj több feladatot a mai napra. Este aztán nyugodtan bonts ki egy üveg előre behűtött, finom bort a teraszon ülve és koccints a legyőzhetetlenségre!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenáron igyekszel megszabadulni egy nyomasztó tehertől, ezzel azonban azt éred el, hogy még nehezebbé válik, te pedig a rád nehezedő súly alatt kezdesz összeroskadni. Mielőtt tehát agyonnyomna a dolog, igyekezz segítséget kérni, hisz te bárhogy próbálkozol, valahogy nem sikerül hátrahagynod a dolgot. Bizonyosan nem lehetetlen vállalkozás, ám ez most egyedül nem fog menni. Ne szégyellj belekapaszkodni valakibe, aki segíthet, arra azonban ügyelj, hogy ne bárkibe kapaszkodj, hisz nem mindenki teljesen jó szándékú a környezetedben!

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napja különleges találkozást tartogat számodra, amely hosszú távon határozhatja meg az életed. Az a személy, aki betoppan, azonnal elvarázsol, gyakorlatilag az első pillanattól kezdve méterekkel a föld felett lebegsz, a rózsaszín ködtől pedig alig látod, mi van a háttérben, kicsoda pontosan az illető, mit érdemes tudnod róla, csupán abban vagy biztos hogy a nagy Ő lépett be az életedbe. Mielőtt azonban kiválasztanád az esküvői ruhádat, igyekezz megismerni a másikat, használd a szemüvegedet, ne láss semmit a dolgok mögé, mint amik valójában benne vannak és igyekezz némi önuralmat magadra erőltetve betartani a fokozatosság elvét. Amennyiben ugyanis illúziókat építesz kettőtök jövője köré, abban az esetben hatalmas pofon ránthat vissza a földre a későbbiekben! Légy óvatos!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvégi pihenést vártad már napok óta, semmi más nem motivált, csakis az, hogy eljöjjön a nap, amikor kicsit elutazhatsz és kikapcsolódhatsz végre. Pakolj össze néhány ruhát, egy izgalmas könyvet, ne hagyd otthon a naptejet sem, szállj vonatra és meg se állj a vízpartig. Ha van melletted valaki, méginkább élvezhető lehet a hétvége, de azt se bánd, ha egyedül kell útra kelned. A lényeg, hogy kiszakadj a hétköznapokból, hogy szánj a pihenésre is időt annak érdekében, hogy a hétköznapokban legyen elegendő energiád. Nyár van, kánikula van, ne habozz tehát belekóstolni a felhőzlen pihenésbe, meglátod, nem fogod megbánni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé irígykedsz mások sikereire, miközben úgy érzed, neked kétszer annyi energiádba kerül akár csak egy kis részeredmény elérése is, ez a tudat pedig jócskán visszavesz a lelkesedésedből. Mivel így esélyed sem lesz semmiféle pozitív eredményt felmutatni, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy amennyiben nem másokhoz hasonlítod a saját teljesítményedet lépten-nyomon, abban az esetben sokkal könnyebbé és zökkenőmentesebbé teheted a saját életedet. Hidd el, az, amit kívülről látsz, az könnyen lehet, hogy csupán látszat, ami tulajdonképp mások sikerei mögött lehet, az a kőkemény áldozathozatal és energiafelhasználás a részükről. Hidd el, nekik sem könnyebb az útjuk, így tehát nem érdemes a sorsukat és az eredményeiket irigyelned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad egy személy a környezetedben, akinek valamilyen oknál fogva mindenáron bizonyítani szeretnél, azt gondolod ugyanis, hogy az illető elismerése nélkül nem fogsz tudni előrébb jutni és jelentős sikereket elérni. Ezen a ponton azonban te is beláthatod, hogy nem érdemes arra fecsérelned a hasznos idődet, hogy megállás nélkül valamiféle idolt követsz, illetve minden egyes lépésedet attól teszed függővé, hogy külső személyek vajon mit szólnak hozzá. Állj a saját lábadra, hozz önálló döntéseket, bátran fuss az álmaid után és higgy magadban. Ez a siker kulcsa!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fájó döntést kell a hétvége első napján meghoznod, ám azt is pontosan tudod, hogy csakis a saját érdekedben kell válaszút elé állnod. Épp ezért igyekezz a külvilágot a benne lévő befolyásoló tényezőkkel kizárva leülni és racionálisan végiggondolva mindent egyszer, s mindenkorra elvarrni minden szálat és lezárni a dolgot. Lehet, hogy ez most rosszul érint, ám azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy nem ragaszkodhatsz a végtelenségig bizonyos helyzetekhez, időnként be kell látnod azt, ha valami már nem az épülésedet szolgálja! Keress új impulzusokat, inspirálódj, egészen biztosan van ugyanis más kihívás, amelyben ki tudsz teljesedni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje tolsz magad előtt egy el nem hanyagolható feladatot, ennek okán gyakorlatilag halmozod a bonyodalmakat az életedben. Mivel azonban hosszú távon semmiképp nem érdemes önmagadnak fejfájást okozni, épp ezért egy nagy levegővel fuss neki az előtted álló, megoldandó képletnek és mihamarabb megoldás centrikusan gondolkodva oldd meg annak érdekében, hogy könnyebb legyen a jövőben az életed. Hidd el, ha nem húzod tovább az időt, abban az esetben hamarabb túl leszel rajta, mint hinnéd!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki, aki korábban visszaélt már a bizalmaddal, most újra azért lobbizik nálad, hogy megbízz benne, ám te semmiféle alapját nem látod annak, hogy lenne értelme a dolognak. Ezt ugyanis nem osztogatják minden utcasarkon, épp ezért próbáld elmagyarázni az illetőnek, hogy attól, mert kéri, még nem jár újra automatikusan. Legyen önbecsülésed, ne engedd, hogy játékszerként használjanak, hozd világosan a bizalmat kérő személy tudtára, hogy azért bizony bőséggel kell dolgozni, hogy újra megbízhass benne. Ne zárkózz el teljesen előle, hagyd, hogy bizonyítson! Lehet, hogy nem fogod megbánni, ám ez csak a jövőben derülhet ki!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, egy számodra fontos személy titkol előled valamit, láthatóan nem szeretne beavatni, neked pedig roppant módon fúrja az oldaladat a kíváncsiság. Mielőtt azonban kutatásba és taktikázásba kezdenél, állj meg egy pillanatra és gondolj bele, hogy vajon mi lehet az oka az illető titkolózásának, könnyen lehet ugyanis, hogy amennyiben kiderülne az igazság, az nagyon fájdalmas lenne számodra. Épp ezért valószínűleg azért nem kíván beavatni, mert el szeretné hárítani a kalamajkát anélkül, hogy téged belerántana. Tegyél tehát egy lépést hátra és add meg a lehetőséget annak, hogy az illető megoldja anélkül, hogy beleavatkoznál. Ez lehet a legbölcsebb lépés részedről!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napja furcsa helyzetet teremt, hozzá vagy ugyanis szokva ahhoz, hogy te irányítod az eseményeket, nem is igen engeded másnak, hogy vezessen az úton, ma azonban mégis kénytelen leszel átadni a stafétabotot, ami elég frusztráló számodra. Mivel más választásod nincsen, épp ezért nem érdemes ezen bosszankodnod, inkább próbáld meg lazábban kezelni a helyzetet. Hidd el, időnként nem árt, ha hátrébb lépsz és nem vállalod mindenért te a felelősséget. Próbáld ki, nem fogod megbánni!

HALAK (február 20-március 20)

Egy hosszú ideje húzódó ügy nagyon nyögve-nyelősen halad, gyakorlatilag bármit teszel, teljesen mindegy, hogy milyen taktikát választasz, minden próbálkozásod dugába dől. Mivel már így is túl sok időt és energiát fektettél a dologba eredmény nélkül, épp ezért itt az ideje, hogy keress egy nálad tapasztaltabb személyt, aki járt már hasonló útvonalon, aki nem él vissza azzal a kiszolgáltatott helyzettel, amelybe kerültél és hajlandó segítő jobbot nyújtani ahhoz, hogy végre előrébb juss te is. Légy hálás neki, hisz nélküle biztosan nem tudnád sikerre vinni a dolgot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!