Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 20.: a Kosokra nagy volumenű siker vár, az Oroszlánok ügyei végre egyenesbe kerülnek

Napi horoszkóp június 20.: a Kosokra nagy volumenű siker vár, az Oroszlánok ügyei végre egyenesbe kerülnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Viszonylag nagy volumenű sikert tartogat számodra a hét első napja, hisz olyan ügyben vesznek váratlan fordulatot az események, amely különösen nagy jelentőséggel bír számodra. Örömödben azonnal világgá kürtölnéd a sikert, arra azonban ügyelned kell, hogy szerényen kezeld a helyzetet, hisz nem mindenki fog veled örülni felhőtlenül. Ezeket az embereket hagyd azonban ezúttal hátra és azokkal ünnepelj, akik őszintén örülnek a sikereidnek!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a közvetlen környezetedben mindent megtesz azért, hogy meggyőzzön valamiről, amiben te kezdettől fogva nem hiszel. Mivel megingathatatlannak látszol, ezáltal gyakorlatilag abszolút két irányba haladtok. Amennyiben erőszakosnak érzed az illető nyomulását, abban az esetben határozottan hozd a tudtára, hogy ez bizony nem az a pálya, ahol ő bábuként húzhat magával, nem vagy ugyanis hajlandó kötélnek állni. Foglalkozz sokkal hasznosabb dolgokkal, ne fecséreld az energiádat olyasmire, ami hosszú távon nem kifizetődő. Ha megérti, megérti, ha pedig nem, az az ő gondja!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben gyakorlatilag belekerültél egy olyan útvesztőbe, amelyből elég nehezen tudsz kikerülni és azt is pontosan tudod, hogy minél beljebb mész, annál kevesebb eséllyel fog pozitív véget érni. Nem is szívesen avatsz be másokat, eddig meg voltál ugyanis győződve róla, hogy valamiképp egyedül is meg tudod oldani a felmerülő problémákat, ám most jött el a pont, amikor be kell látnod, hogy te sem vagy tévedhetetlen és bizony jól jön egy segítő kéz. Igen, neked is vannak bizonyára olyan titkaid, amelyekről nem szívesen beszélsz, s egyáltalán nem örülnél neki, ha ezek napvilágra kerülnének, de most nincs más választásod, mint beavatni valakit, akiben többé-kevésbé megbízol. Hidd el, mihamarabb teszed meg ezt a lépést, annál hamarabb fogsz tudni fellélegezve tovább lépni!

RÁK (június 22-július 22)

Általánosságban elmondhatod magadról, hogy a környezetedben igen népszerű vagy, gyakorlatilag pillanatok alatt találod meg bárkivel a közös hangot, humorérzéked páratlan, ennek okán általában gyorsan a társaság középpontjába kerülsz. Amennyiben azonban kettesben maradsz önmagaddal, rájöhetsz, hogy tulajdonképp valamit kompenzálsz azzal az állandó bohóc-szereppel, amelyben gyakorlatilag belekényszerülten szórakoztatod a környezetedet, emelett mégis iszonyúan magányosnak érzed magad. Sokszor nem tudod eldönteni, hogy a hangzavart vagy a csendet preferálod magad körül, hisz ha nagyobb társasággal veszed körbe magad, akkor nem kell a nyomasztó problémákkal foglalkoznod, ám ha a csendet és a magányt választod, akkor nem kell színészkedned, de szembe kell nézned a gondokkal. Mivel így hosszútávon nem-igen lehet őszinte mosollyal élni, igyekezz inkább megoldani a felmerülő problémákat annak érdekében, hogy ne kelljen semmiféle álarcot viselned a jövőben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút megnyugtat a tudat, hogy minden folyamatban lévő ügyed végre sínen van, nem gondolod, hogy bármikor beüthetne a krach, hisz az apró részletekre odafigyelve helyezted le az alapkövet minden esetben. Most már tényleg kereshetsz más természetű elfoglaltságot magadnak, kicsit élhetsz a hobbidnak, kikapcsolódhatsz, hisz minden halad a maga medrében. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy ezekért a sikerekért mind-mind te dolgoztál meg, egytől egyig a te kezed munkáját dícsérik. Ne hagyd azonban, hogy a siker megrészegítsen, hisz nagy feladatok várnak még rád, neked pedig résen kell lenned, nehogy egy váratlan fordulat keresztülhúzza a számításaidat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon nem fűlik a fogad egy bizonyos dologhoz, épp ezért iszonyúan kapkodva igyekszel megoldani annak érdekében, hogy mihamarabb túllegyél rajta. Így azonban azt veszed észre, hogy egyre több a munkád vele, a nagy rohanással ugyani hibát hibára halmozol. A feleslegesen futott körök helyett érdemes tehát kidolgoznod egy tervet, amely iránymutató lehet és a segítségével végül sikerrel be tudod fejezni, amit elkezdél. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha az egyenes és rövidebb utat választod ahelyett, hogy mindenféle kerülőkkel próbálkoznál! Ha sikerült mindent befejezni, nyugodtan ki a gőzt a barátnőid társaságában, akikről tudod, hogy minden körülmények között számíthatsz rájuk.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos helyzetben másokkal ellentétes álláspontot képviselsz, amely nem feltétlenül nyeri majd el mindenki tetszését, mitöbb konfliktushelyzetbe is kerülhetsz emiatt. Kissé értetlenül figyeled az eseményeket, hisz úgy gondolod, hogy a vélemény, amelyet megfogalmaztál, abszolút nem megy szembe semmiféle társadalmi normával, persze, nem feltétlenül átlagos és fekete-fehér, ám ettől még ugyanúgy tiszteletben kell tartaniuk azoknak is, akik nem értenek egyet vele. Ne hagyd tehát elnyomni magad, igenis állj ki amellett, amit képviselsz, hisz te is ugyanolyan pozitív értékekkel bíró ember vagy, mint azok, aki, egyöntetűen ugyanazt az álláspontot képviselik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napja a határidő arra, hogy egy fontos projektet befejezz és a tőled elvárt, felmutatható eredményt produkáld. Épp ezért ma semmi mással ne foglalkozz, kerüljön ez a bizonyos dolog a prioritási listád tetejére. Mivel minden erődre, tudásodra és tapasztalatodra szükséged van, zárd ki a külvilágot is és addig dolgozz az ügyön, addig tökéletesítsd a dolgokat, amíg kifogástalanná nem válnak. Hidd el, hogy meg tudod csinálni, ne engedj mások csábításának és ne úgy gondolj az ügyre, mintha az egy szükséges rossz lenne! Fogd fel úgy, hogy ez is egy erőpróba, s ha teljesíted magasabb szintre léphetsz. Menni fog!

NYILAS (november 23-december 21)

Valami, amit mindenképp el szerettél volna érni, mégsem az elképzeléseid szerint történik, ez pedig rendkívüli módon frusztrál, amit az első szembejövőn akaratlanul ki is töltesz. Mivel alapvetően nem ez volt a célod, így kérj elnézést, magyarázd el, hogy a pillanatnyi idegállapotod nem az illetőnek szól és mivel szerencsére nem a Loch Ness-i szörnynek magyarázkodsz, így ő könnyen tovább lép majd. Ügyelj azonban arra, hogy a jövőben ne kerülj ilyen helyzetekbe, az, ha valami nem sikerül, nyilván valamiféle okkal magyarázható, igyekezz tehát megtalálni azt, hogy miért nem sikerül egy-egy tervet gond nélkül végrehajtanod és ne a környezeteden vezesd le a feszültséget! Egyébiránt az ilyen szituációk azok, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy megfelelő tapasztalatokat szerezz a gordiuszi csomók kioldásában! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Olyan helyzet adódik a hét első napján, amely azonnali beavatkozást igényel és azt is látod, hogy nem fogod tudni egyedül abszolválni a hirtelen jött akadályt. Éppen a dolog sürgőssége miatt érdemes mihamarabb keresned egy olyan személyt, akinek számíthatsz a segítségére, mindeközben nem használja ki a pillanatnyi sebezhetőségedet sem. Vázold fel neki őszintén a helyzetet, kérj tőle tanácsot, hisz ez most nem az a pillanat, amikor el lehet lavírozni az akadályok között. Ne ess kétségbe, hallgass azokra, akik jártak már ezen az akadálypályán és akkor nem eshet nagyobb bajod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Viszonylag hosszú vívódás után végre megfogalmazódik benned az, hogy változtatni szeretnél a jelenlegi élethelyzeteden, hisz nem motivál a munkád, úgy érzed, hogy az életedben eltervezett dolgok nem tudnak teljesülni és ez az, ami változtatásra sarkall. Készíts tehát egy olyan listát, amelyen végighaladva elvarrhass minden szálat, ne fordíts hátat semminek csak úgy, hisz a jövőben kellemetlen meglepetést okozhat! Az elhatározás megvan, márcsak fizikailag és lelkileg kell elég erősnek lenned ahhoz, hogy ne torpanj meg az első bukkanónál. Akartad a változást, hát most itt a lehetőség, hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

A szűkebb és tágabb környezeted is pontosan tudja rólad, hogy abszolút segítőkész vagy, ha arról van szó, hogy valakinek meg kell ragadni a kezét és akár lelkileg, akár fizikailag mellé kell állni, te mész és teljes mellszélességgel teszed oda magad. Ezt a nemes tulajdonságot azonban rengetegen kihasználják, te pedig sokszor akkor veszed észre, hogy tulajdonképp egy eszköz vagy a céljaik eléréséhez, amikor már nyakig állsz a dologban. Épp ezért bármennyire is nehéz, igyekezz szelektálni és csak azoknak nyújtani a szolgálataidból, akik valóban rászorulnak és nem csupán lustaságuk okán szeretnének felhasználni valamire! Egyéb esetben inkább önmagadra koncentrálj, nem kell mások helyett taposnod az utat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!