Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 2.: a Szüzek számára új kaland kínálkozik, a Mérlegeknek érdemes egyszerre egy projektre koncentrálniuk

Napi horoszkóp június 2.: a Szüzek számára új kaland kínálkozik, a Mérlegeknek érdemes egyszerre egy projektre koncentrálniuk

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Reménytelennek látszó ügyért harcolsz hosszú ideje most már, mely a hét második felében egy váratlan fordulatnak köszönhetően mégis megoldódhat. Szinte a bőrödből ugranál ki szíved szerint, hisz bebizonyosodott az, hogy megérte a sok fáradságot, az időt és az energiát feláldoznod, hisz mindez most busásan térül meg siker és elismerések formájában. Rendkívüli büszkeséggel tölt el a tudat, hogy képes voltál kitartani, hisz magad sem gondoltad volna, hogy valaha sikerül elérned azt, amit szerettél volna. Ez most egy tökéletes bizonyíték arra, hogy önbizalommal és akaraterővel bármi sikerülhet!

BIKA (április 21-május 20)

A hétvége közeledtével úgy érzed, hogy nem haladnak a dolgok olyan tempóban, mint ahogyan azt a hét elején eltervezted. Valahogy mindig akad egy zavaró tényező, ami kizökkent a munkafolyamatból, s ez meglehetősen frusztrál. Semmi baj, ne hagyd, hogy ezek az akadályok kibillentsenek a lelki egyensúlyból, egy kicsit ajánlott azonban rugalmasabbnak lenned, hisz ha a végsőkig ragaszkodsz a terveidhez, abban az esetben nehezebb lesz elérni a hőn áhított sikert. Tudatosan tedd egyik lábad a másik után, ne ösztönből, hisz akkor lesz nagyobb az esély arra, hogy átszakítsd a célszalagot! Összpontosíts és ne hagyd magad kizökkenteni!

IKREK (május 21-június 21)

Folyamatosan igyekszel mindent az irányításod alatt tartani, szereted, ha te mutathatod mindenkinek az utat és nem neked kell mások után menni. Beláthatod azonban, hogy rendkívül fárasztó az a fajta felelősség, hogy mindig topon legyél, hisz képtelenség mindent ennyire szoros kontroll alatt tartani. Ne ragaszkodj tehát görcsösen ahhoz, hogy mindent te irányíts, próbálj időnként lazítani, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz irányítani. Maradj határozott, igyekezz minden helyzetben magabiztosan viselkedni, akkor is, ha valamilyen váratlan esemény adódik, egyéb esetben nem kell mindig mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle rejtélyt szeretnél felderíteni, amely nem épp a veszélytelen kategória, neked mégis annyira izgatja a fantáziád, hogy képes vagy nem keveset kockáztatni emiatt. A környezeted, amint tudomást szerez erről, azonnal megpróbálnak megakadályozni ebben, hisz pontosan látják azt, amit te az elvakultságtól ebben a pillanatban még nem biztos, hogy észreveszel. Ha valóban sok vesztenivalód van a dologból, nem feltétlenül lenne bölcs dolog kockázatot vállalnod, inkább óvatosan közelíts, mintsem fejest ugorj valamibe, amelyben mindenféle szempontból nagyot sérülhetsz! Okosan taktikázz, ne rohanj ész nélkül, fejjel a falnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem biztos, hogy akkora problémát okoz majd, minden amennyire félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a hézagot, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle gondot, sem a közeli, sem a távoli jövőre nézve. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál el és menni fog minden, mint a karikacsapás! Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben fogsz tudni túllendülni rajta!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Új kaland kínálkozik a szürke hétköznapokban, s nem tudsz rá nemet mondani. Kissé megijeszt ugyan a helyzet, hisz el kell hagynod a megszokott komfortzónádat, ám mivel ez visszautasíthatatlan lehetőség, érdemes megragadnod. Időnként szükséged van arra, hogy kipróbálj magad új kihívásokban is annak érdekében, hogy élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodj. Ezek ugyanis segítenek abban, hogy ne csupán feketén-fehéren lásd a világot. Próbáld ki, nincs veszítenivalód!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl sok mindent próbálsz egyszerre megoldani, melyről teljes meggyőződéssel gondolod, hogy nem is igazán bonyolult feladat. Ám azt is látnod kell, hogy vannak határaid, hisz minél inkább hajtod a lovat, annál nagyobb az esély arra, hogy az a szerencsétlen, agyonhajtott állat megbotlik. Eszeveszett vágtázás helyett tehát rendszerezd a tennivalóidat, állíts fel egy prioritási sorrendet, és annak megfelelően vedd sorra a megoldandó feladatokat, hogy melyik most a legfontosabb, s mi várhat még. Hidd el, nagyon nehéz egyszerre több fronton száz százalékos teljesítményt nyújtani. Ne feledd, a hétpróbázók sem egyszerre szerepelnek mind a hét számban, hanem egymás után!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szerencsére nem olyan nagy a hajtás, így a hét második felében megengedheted magadnak azt, hogy olyasfajta elfoglaltságokban merülj el, amelyek számodra is kikapcsolódást és szórakozást nyújtanak. A kötelező köröket letudva menj el shoppingolni, hisz ruhákból és cipőkből sosem lehet elég a szekrényben vagy üljetek be egy barátnőddel a kedvenc kávézódba és egyszerűen csak beszélgessetek az Élet nagy dolgairól egy finom kávé mellett! Mivel ezt ma megteheted, épp ezért nem érdemes elszalasztani a lehetőséget, hisz neked is szükséged van ilyen napokra! Élvezd a nyarat!

NYILAS (november 23-december 21)

Mostanában eléggé túlvállaltad magad, ami az egészségeden is nyomot hagy, a hét második felére kezdesz ugyanis a végkimerülés határáig jutni. Ennek elkerülése érdekében bárki bármivel próbál ma megbízni, nagyon határozottan, ám szofisztikált hangnemben igyekezz hárítani a feladatot, ez most ugyanis nem az a szituáció, amikor magadra vállalod mindenki terhét és bárki rendelkezésre állsz. Helyezd magad minden kötelezettség fölé, mert ha elfogy az energia, nem fogsz tudni tisztességgel helytállni!

BAK (december 22-január 20)

Noha nem hiszel a sorsszerű találkozásokban, ma mégis olyan személy toppan az életedbe, akivel ismeretséget kötve megoldást találhatsz a problémáidra. Gondolkodj előre és építsd fel gondosan, hogyan fogtok tudni együttműködni, illetve hosszabb távon sikereket elérni. Vázold fel a terveid, ne vesztegesd az időd, hisz amit ma megtehetsz, nem érdemes holnapra halasztanod. Ma valami olyasmi kezdődhet el, ami sokáig emlékezetes sikereket tartogat számodra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a közvetlen környezetedben kimondatlanul is olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy fel vagy készülve, ezenkívül kellő tapasztalattal sem rendelkezel a témában. Nem kell tehát igent mondanod, csakis olyasmit vállalj be, amiről úgy érzed, különösebb fejfájás nélkül tudod teljesíteni. Amennyiben ugyanis túl gyenge vagy ahhoz, hogy nemet mondj, abban az esetben szinte biztosan nem fogsz sikerélményekhez jutni, s az illetőnek is nagy csalódásokat okozhatsz annak ellenére is, hogy ő testálta rád a feladatot. A sok fejfájást megelőzendő tehát határozottan mondj nemet annak, aki a lehetetlent kéri, ezzel válik élhetőbbé a te életed is!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki számodra kifejezetten irritáló viselkedéssel bír, szinte el sem tudod viselni a közelségét. Ez egy idő után jól látszik az arcodon is, az az ember vagy ugyanis, aki nem nagyon tudja palástolni az érzelmeit. Ha valóban nehezen tolerálod és nem vagy hajlandó megerőltetni magad, abban az esetben jobban teszed, ha inkább kerülöd a társaságát, hisz nem ér annyit az egész, hogy átgyalogolj a lelkivilágán és megalázd. Semmiképp ne legyél bántó, hisz attól, mert neked nem szimpatikus a viselkedése, mások még lehet, hogy értékelik!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Szeretnéd, hogy sokáig elálljon a liszt, a cukor és más sütési hozzávalók? Ez a tárolásuk legnagyobb titka!

Érdemes ezekre a tippekre odafigyelni, hogy kimaxold a felhasználhatóságukat.

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!