Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 2.: a Kosok nagy álmokat dédelgetnek, a Nyilasok kiállnak magukért

Napi horoszkóp június 2.: a Kosok nagy álmokat dédelgetnek, a Nyilasok kiállnak magukért
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest

NAPI HOROSZKÓP június 2.

KOS (március 21-április 20)

Nagy álmokat dédelgetsz, jól tudod, mik a céljaid, ugyanakkor tisztában vagy a képességeiddel is. Ennek ellenére most olyasmibe vágtál bele, amivel egyelőre nem boldogulsz. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülted magad? Ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol hibás a számításod, s mit kellene esetleg másként csinálni. Kizárólag erre koncentrálj, majd tedd, amit helyesnek gondolsz, és meglátod, menni fog: kikeveredsz a gödörből, s a felsőbb osztályba léphetsz.

BIKA (április 21-május 20)

Akad egy személy a környezetedben, aki minden energiáját arra áldozza, hogy meggyőzzön valamiről, amiben te az első perctől fogva nem hiszel, ahogyan egy lukas garast nem adnál érte most sem. Érdemes azonban alaposan elgondolkodnod a dolgon, merülj el minden apró részletében és csak akkor mondj rá nemet, ha mindenképp meg vagy győződve arról, hogy ebből a helyzetből nem tudtok jól kijönni. Amennyiben viszont látsz egy szikrányi esélyt arra, hogy valamilyen pozitív eredményre juttok, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis engednél a nyomásnak, hallgatnál az illetőre és adnátok egy esélyt annak, hogy nyertesként kerüljetek ki a dologból. Ne mondj azonnal nemet, csak azután dönts, hogy mindent mérlegeltél!

IKREK (május 21-június 21)

Noha úgy érzed, kellő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezel, gond nélkül el is tudod végezni a rád bízott feladatokat, ennek ellenére valaki mégis úgy kezel, mintha az óvodai kiscsoportban tanítana cipőt kötni. Pedig te már hosszú ideje kinőttél ebből a korszakból, csak ezt ő még nem hajlandó tudomásul venni. Mindent tegyél meg annak érdekében, hogy udvariasan és finoman értésére add, nincs szükséged arra, hogy mintegy mentorként ott álljon feletted, megmondja, hogyan tedd egyik lábad a másik után, hogy hasra ne ess. Megy ez neked egyedül is, bizonyítsd be!

RÁK (június 22-július 22)

Ma rá kell jönnöd arra, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben és olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert hiába fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venni, hogy az embereknek lehet saját álláspontjuk is. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el ezt a dolgot és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Néhány hónappal ezelőtt még görcsösen kerestél kiutat az akkori helyzetedből, mert mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára azonban mindenféle gond nélkül elértél egy olyan szintre, ahol megoldást találsz, s nyugodt lelkiismerettel lezárhatod azt, ami zavar, és kinyithatsz egy olyan ajtót, amely a boldogság és az elégedettség felé vezet. Jó úton jársz, ne fordulj vissza, mert akkor visszasüppedsz abba a mélységbe, ahonnan kínkeservesen kiástad magad.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon egész nyugodtan add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy ezúttal mások vegyék át az irányítást, te pedig egyszerűen csak engedj a csábításnak. Nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, hátradőlve pihenhess, amíg mások dolgoznak, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fenn ennek a lehetősége. Ma légy nyitott mindenre, hisz olyan dolgokban próbálhatod ki magad, amelyekre máskor nem biztos, hogy alkalmad adódik! Gondolkodj átfogóan és ne csak az orrod hegyéig láss! Az élet tele van élményekkel és új kalandokkal, s ezek most csakis rád várnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján túl sok mindent próbálsz egyszerre megoldani, úgy gondolod, hogy minél inkább hajtod a lovat, annál gyorsabban fogsz vágtázni. Ám a ló nem egy buta állat, minél feszültebben ülsz a nyeregben, annál nagyobb eséllyel fog megbokrosodni és akkor már lehetetlen lesz irányítani. Rendszerezd a tennivalóid, állíts fel egy prioritási sorrendet és aszerint vedd elő a megoldandó feladatokat, hogy mik azok, amik most a legfontosabbak és melyek várhatnak még. Nagyon nehéz egyszerre több fronton száz százalékos teljesítményt nyújtanod. Ne feledd a hétpróbázók sem egy óra alatt szerepelnek mind a hét számukban az atlétika stadionban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha nem vagy az a kifejezetten konfliktus kereső személy, most mégis parázs vitába keveredsz valakivel, aki sérti a benned kialakult értékrendet és úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül. Mielőtt azonban a mélyére mentek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy nagyobb értelme van annak, ha elengeded, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz ahelyett, hogy mindketten úsztok a katyvaszban és teljesen feleslegesen reszelitek a közöttetek lévő jó viszonyt vékonyabbra.

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp túl szimpatikus, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltasson vagy ártson neked. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, mindenképp hozd a tudtára, hogy pontosan tisztában vagy vele, mire megy ki a kisded játéka és a végsőkig ellenállsz majd, bármivel is próbál ártani neked. Ne hagyd magad, te sokkal-sokkal erősebb vagy az efféle kisstílű embereknél! Állj ki magadért és keményen tedd oda magad, hogy ne te kerülj nehéz helyzetbe azért, mert valaki nem kedvel. Különben meg nem szerethet mindenki, mert akkor olyan unalmas lenne az élet!

BAK (december 22-január 20)

Túl sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled a mai napon is, valami ugyanis véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét befejeződik valami. Nem érdemes emiatt azonban depresszióba süllyedni, gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, ami rengeteg pozitívumot tartogathat a számodra! Légy nyitott, hogy aztán maradandót alkothass!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján valahogyan nem igazán vágysz nagy kalandokra és kihívásokra, egyszerűen csak jól esik mindent a megfelelő tempóban csinálni, majd este átadni magad a pihenésnek, összebújni a szerelmeddel és együtt megnézni egy filmet vagy nagyokat beszélgetni. Nem zavar az sem, ha bárki befolyásolni próbálna, ha furcsállják az emberek körülötted, hogy miközben lehet, hogy más dolgod lenne, te elodázod a feladatot. Bár senkinek nem tartozol elszámolni valóval, mégis aki fontos a számodra, annak magyarázd el, hogy időnként neked is szükséged van kis lazításra, amikor nem vállalsz semmilyen nehéz feladatot, hanem csak a legfontosabb dolgokra koncentrálsz. Jól teszed, ha a számodra értékes emberekre is figyelsz, mert szükséged van a lelki feltöltődés, amit semmivel sem érdemes felcserélned!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap egy hozzád közel álló ember keres fel a problémájával, remélve, hogy te leszel az, aki majd segítséget tud nyújtani ebben az ügyben. Mielőtt azonban gondolkodás nélkül állást foglalsz valamiben, esetleg felelőtlen ígéreteket tennél, érdemes végigzongoráznod, a tetteidnek mi lehet a következménye mind rád, mind pedig az illetőre nézve. Csak abban az esetben vállalj bármit is, ha tisztában vagy a dolog kockázatával és pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Ellenkező esetben a nagy jótékonykodással bajba kerülhetsz te is és az a személy is, aki a segítséget tőled remélte! Csak óvatosan, mert megütheted a bokádat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Kép

Dobj el mindent: megjelent Azahriah új albuma!

A dalszerző-előadó skatulya I. című lemezén a már jól ismert mariana.árok és a cipoe számok mellett hat új dal is szerepel.

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!