Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 16.: az Oroszlánok nagy kihívás előtt állnak, a Mérlegek számára fontos mások elismerése

Napi horoszkóp június 16.: az Oroszlánok nagy kihívás előtt állnak, a Mérlegek számára fontos mások elismerése
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok csütörtökre is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Az az érzésed, hogy valaki úgy próbál meg kiprovokálni belőled valamit, amit egyéb esetben nem mondanál ki, hogy a számodra legfelháborítóbb mélységekig hatol. Mielőtt tehát nagyon kibontakozhatna az illető, határozottan állj a sarkadra és tudasd vele, hogy annyira rossz ajtón kopogtat, ami nemhogy zárva van előtte, egyenesen be is van betonozva. Amennyiben tisztességesebb eszközökkel, gyakorlatilag beszélgetni próbál provokáció helyett, abban az esetben nyitottabb vagy a mondanivalójára, egyéb esetben nincs miről beszélnetek. Ne engedj a huszonegyből, hisz ez most a saját érdeked!

BIKA (április 21-május 20)

Zsúfolt napra számíthatsz, túl sok ugyanis a mára beütemezett teendő, amelybe ha nem figyelsz, könnyen belefulladhatsz. Ennek elkerülése érdekében rendszerezd a feladataidat annak érdekében, hogy egyiket a másik után gond nélkül abszolválhasd. Amennyiben ugyanis gondolkodás nélkül fejest ugrasz a dolgokba, annak könnyen az lesz az eredménye, hogy csupán csak kapálózni fogsz, majd elsüllyedsz, mint egy túlterhelt hajó. Ám amennyiben szépen bemelegítesz, majd olyan tempóval úszol, amely még nem fárasztó, mégis jó részidővel kecsegtet, sokkal nagyobb hatékonysággal fog menni minden és a technika is megfelelő lesz. Úszósapkát fel és irány a víz, de csak okosan!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki nagyobb volumenű dologban vár segítséget tőled, te pedig azon hezitálsz, hogy vajon más megtenne- e ekkora lépéseket érted. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meg tudod győzni magad arról, hogy helyesen jársz el, illetve nem vársz cserébe semmit, abban az esetben ragadd meg a a kezét. Ha azonban nem álltok túl közel egymáshoz, abban az esetben nem biztos, hogy érdemes ekkora volumenű szívességet tenni valakinek, aki fordított esetben egy “nem”-mel könnyedén továbbáll. Ne csinálj magadból áldozati bárányt, gondolkodj okosan, mielőtt bárkinek segítesz!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, eljött az idő, amikor egy hozzád közel álló személlyel szorosabbra fűzheted a kapcsolatot, hisz eddig ugyan kerülgettétek a forró kását, flörtöltetek, ám benned mélyebb érzelmek alakultak ki egy ártatlan flörtnél. Épp ezért érdemes egy esélyt adnotok egymásnak, arra azonban ügyelj, hogy ne tedd bele 100%-ig magad, hisz a csalódás ott lebeg a levegőben. A dolog ugyanis kétesélyes, könnyen lehet, hogy mégsem működik a kémia, ez esetben pedig felesleges időhúzás lenne próbálkozni! Amennyiben azonban nem lesz szerelem a dologból, abban az esetben legalább szereztél egy jó barátot magadnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan megbízást kapsz a feletteseidtől, amely az első pillanatban hatalmas kihívásnak tűnik, ám egyetlen szót sem értesz a dologból. Amennyiben tehát nem sikerül logikus választ találni a benned felmerülő kérdésekre, kérj segítséget, hátha valaki el tudja magyarázni, mi a pontos feladatod és hogyan kell azt teljesítened. Nehogy a darab közepén sülj bele a szerepedbe, csak mert az elején nem láttad át, hogy mit kell tenned a siker érdekében! Csak okosan próbálj bizonyítani, ne mindenáron!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra érthetetlen, ugyanakkor abszolút felháborító módon azt veszed észre, hogy valaki a közvetlen környezetedben olyasfajta tisztességtelen taktikával igyekszik előrébb jutni, hogy a mások által elvégzett munka gyümölcsét mutogatva élvezné a reflektorfényt. Mindezt pedig mindenféle szemérmesség nélkül teszi úgy, hogy az már mindenki számára feltűnő, amit te is roppant zavarónak találsz. Épp ezért, amennyiben elég erős vagy hozzá, igyekezz lerántani az illetőröl a leplet, ám ez esetben számolnod kell azzal, hogy garantáltan nyakig benne leszel a konfliktusban, amire nem biztos, hogy szükséged van. Mielőtt tehát szóra nyílna a szád, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy neked mi a jobb. Lehet, hogy amíg nem érint a dolog, nem lenne bölcs dolog beleavatkozni valamibe, amihez semmi közöd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyannyira hajtod mások elismerését, hogy gyakorlatilag bármibe belevágsz, amivel feltűnést kelthetsz, ezzel azonban könnyen nevetségessé tetted magad. Mielőtt tehát bohócot csinálnál magadból, érdemes megnézned azt, hogy kiknek kívánsz bizonyítani és meddig mennél el ahhoz, hogy kellőképpen elismerjenek. Ne akarj hason csúszva megfelelni, semmi más nem fontos ugyanis, csak az, hogy te elégedett vagy-e magaddal. Az, hogy mások mit gondolnak rólad, legyen huszadrangú kérdés, hisz ha mindenkinek egyesével megpróbálsz megfelelni, abba nagyon hamar bele fogsz bukni! Senki más nem fontos, csak az, aki a tükörből visszanéz rád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Feltett szándékod az, hogy egy jelen pillanatban lehetetlennek tűnő célt elérj, annak ellenére, hogy a körülötted élők abszolút nem hisznek a dolog sikerében. Te viszont olyannyira maximalista vagy, hogy nem is jön szóba az esetleges kudarc fogalma, ezért mindenáron, az akadályokkal abszolút nem számolva mész előre, a lehetetlent nem ismerve. A céltudatosság, a maximalizmus nagy erények, arra azonban ügyelj azért, hogy feleslegesen ne kockáztass és ne vidd vásárra a bőrödet, ehelyett lásd be, ha nagyobb veszély van a dologban, mint amekkora hasznot hozna az eredmény, tudj tehát nemet mondani és józan ésszel végiggondolni a pro és kontra érveket! Amennyiben adott szituációban nincs semmiféle perspektíva, abban az esetben lépj tovább és keress olyan célokat, amelyeket könnyebb és kockázatmentesebb elérni!

NYILAS (november 23-december 21)

Álmaidban sem gondoltad volna, hogy az, akiben megbíztál, olyasmivel fog átverni, ami elég övön alulinak számít. Csalódottságod frusztrál, ugyanakkor rendkívüli módon elszomorít, hisz egyfelől ennél sokkal többet néztél ki az illetőből emberi tekintetben, másrészt pedig készpénznek vetted, hogy ennél sokkal rafináltabb vagy és nem olyan egyszerű megvezetni. Ez a példa azonban azt mutatja, hogy mégis van mit tanulnod az Élet nevű játékról, a benne szereplő emberekkel és a lehetséges szituációkkal együtt. Ugyan most nagyot csalódtál, mégsem érdemes összeomolnod, hisz szerencsére nem az életed múlik a dolgon, de igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztaltabbá váltál!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben gyakorlatilag észrevétlenül lettél mások lelki segítője, mostanra rengetegen fordulnak hozzád a problémáikkal, egyúttal olyan felelősséget rakva a nyakadba, amely adott esetben kellemetlen helyzetbe is hozhat. Épp ennek elkerülése érdekében igyekezz meggondolni, hogy milyen természetű dologban adsz tanácsot, nem kell azt mondani vagy úgy cselekedni, ahogy mások elvárják, ha valamit már túl kényesnek érzel, egyszerűn tudasd a másik féllel, hogy ez már és kellemetlen neked. Semmiképpen ne vegyél magadra feleslegesen olyan tonnás terheket, amelyek a saját életedet nehezítik! Ne feledd: nem neked kell megváltanod a Világot!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hirtelen két tűz közé kerülsz, egy komoly vitában ugyanis számodra fontos emberek azok, akik az állásfoglalásodat kérik, te pedig teljesen biztos vagy már az első pillanatban is abban, hogy mindenkit nem tehetsz boldoggá, valaki tehát jó eséllyel meg fog haragudni a hallottak után. Mivel azonban mindkét fél nagyon fontos számodra, épp ezért ne akard magara haragítani egyikkőjüket sem, határozottan és egyértelműen tudasd tehát velük, hogy szeretnél pártatlan maradni, egyúttal az esetleges konfliktushelyzetet elkerülni. Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol tisztázhatják a nézeteltérésüket. Ezzel sokkal többet tehetsz értük jelen pillanatban!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben egyszerűen nem vagy képes lazítani, olyasfajta teljesítménykényszerben szenvedsz, amely nem enged elvonatkoztatni a kitűzött célodtól. Emiatt megállás nélkül görcsölsz, feszült vagy, azon jár az agyad, hogyan tudnál jobbá válni, ennek köszönhetően pedig kezd az elem lemerülni benned. Amennyiben nem tudsz megálljt parancsolni magadnak, abban az esetben előbb vagy utóbb, de mindenképp nagyobb eséllyel fogsz hibázni is, épp ezért eljött az idő, amikor a saját érdekedben át kell értékelned a dolgokat. Tanulj meg lazítani, ne törekedj mindenáron a tökéletesre, törődj bele, hogy nincs mindenre befolyásod, mégpedig azon egyszerű oknál fogva, hogy nem rendelkezel szuperképességekkel! Hidd el, sokkal élhetőbb lesz az életed, ha változtatsz a hozzáállásodon!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!