Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp június 15.: a Rákokat híresen nagy maximalizmusuk motiválja, a Bakok komoly elhatározásra jutnak

Napi horoszkóp június 15.: a Rákokat híresen nagy maximalizmusuk motiválja, a Bakok komoly elhatározásra jutnak

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is ígérnek bizony izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Bár hatalmas reményekkel indultál neki valaminek, mégsem úgy sült el a dolog, ahogy azt az elején eltervezted és ez a kudarc most bizony nagy csalódást okoz. Gyakorlatilag elveszni látszik a hited azzal kapcsolatban, hogy neked bármi is sikerülhet a jövőben. Azt azonban te is beláthatod, hogy Ezzel a hozzáállással nem is igen fogsz tudni sikereket elérni, eleve el lesz ugyanis rendelve minden. Igyekezz ebből a szituációból levonni a tanulságokat, majd minél gyorsabban továbblépni, hisz ha ezzel a kudarccal most lefolysz a lefolyón, abban az esetben soha nem fogsz tudni pozitívan gondolkodva a dobogó legfelső fokán, győztesként ünnepelni!

BIKA (április 21-május 20)

Egyfajta villámhárítóként mentesz meg egy elég kockázatos helyzetet, agyafúrt gondolkodásodnak köszönhetően sikerül tehát megúsznotok, hogy lecsapjon a vihar. A többiek emiatt az egekig magasztalnak, nem győznek köszönetet mondani és hálálkodni, hogy elhárítottad a veszélyt, téged pedig, noha igyekszel titkolni előttük is, rendkívüli büszkeséggel tölt el a teljesítményed. Menjetek el együtt, ünnepeljétek meg a sikert, nincs is alkalmasabb időpont a szerda esténél arra, hogy egy hangulatos hely teraszán, finom koktélok társaságában, felhőtlenül kikapcsolódjatok!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé zűrös, eseménydús napokon vagy túl, s ezek után semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy nagyjából mindenki leszálljon rólad és végre elvonulhass a világ elől, semmi mást nem szeretnél ugyanis, csakis egy kis belső békét és nyugalmat találni. A hét közepén azonban ezt nem olyan könnyű megvalósítani, hisz rengeteg befejezetlen feladat vár még. Épp ezért mihamarabb igyekezz pontot tenni valamennyi kötelezettség végére, így sokkal nyugodtabb lelkiismerettel bújhatsz el. Pihenj, élvezd a csendet, olvass, nézz meg egy filmet annak érdekében, hogy holnap újult erővel térhess vissza a zajos hétköznapokhoz!

RÁK (június 22-július 22)

Híresen nagy maximalizmusod minden mozdulatodban, illetve az alapvető hozzáállásodban is kiválóan látszik, minden körülmények között a tökéletesre törekszel, abszolút nem vagy hajlandó kicsit sem engedni az általad eltervezett folyamatból. Képes vagy ennek érdekében akár bárkivel konfliktushelyzetbe is belekerülni, miközben vannak emberek, akiket zavar az, ha te mindent jobbá akarsz tenni, s ezért a kisarkítottabb véleménynyilvánítástól sem riadsz vissza. Neked is be kell látnod azonban, hogy időnként a csapatszellem erősítése érdekében érdemes visszafognod magad és lazábban kezelni bizonyos dolgokat. Hidd el, sokkal népszerűbb leszel, ha nem ragaszkodsz görcsösen az általad felállított szabályokhoz. Csak próbáld ki!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha mégcsak a hét közepe van, mégis az utolsó energiatartalékaidat éled fel, nem maradt egy csöppnyi szusz sem benned a hétvégéig hátralévő napokra. Emiatt teljesen ingerlékeny vagy, meggondolatlanul és a szokásosnál hevesebben reagálsz bizonyos helyzetekre, amelyeken máskor nem szoktál fennakadni. Fáradtságodból adódó indulataidat a környezetedben is észreveszik, nem értik, hová tűnt a türelmed és kedvességed. Épp ezért eljött a pillanat, amikor a nagy hajtásban érdemes kicsit megállnod és pihenned, ellenkező esetben előfordulhat, hogy később majd magyarázkodnod kell, miért léptél fel úgy, ahogyan talán nem kellett volna. Sporóld ezt meg magadnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan kitűztél egy komoly célt magad elé, most mégis annyira megijedtél a vele járó felelősségtől, hogy fogalmad sincs, mitévő legyél. Épp ezért egyhelyben toporogsz és folyamatosan azon gondolkodsz, vajon mit kellene csinálnod ahhoz, hogy erről a pontról elmozdulhass, illetve jól döntöttél-e. Amennyiben azonban nem lesz elég motiváció és bátorság benned ahhoz, hogy elindulj, abban az esetben bizony semmi nem fog történni, ezenkívül a sikertelenség is eleve el lesz rendelve. Ma kell tehát cselekedned, hisz most van itt a legalkalmasabb pillanat erre, épp ezért ne késlekedj, hanem kelj fel és indulj el, mert amit ma megtehetsz, azt semmiképl nem érdemes holnapra halasztani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki gyakorlatilag megállás nélkül, egyfolytában kéretlen tanácsokkal bombáz, mindenképpen meg szeretné ugyanis mondani neked, hogy pontosan mit és milyen útvonalon haladva csinálj végig. Mivel ezt a fajta okoskodást rendkívül zavarónak találod és nem is nagyon kell tűrnöd, ezért igyekezz finoman az illető értésére adni, hogy úgy gondolod, elég érett vagy már, hogy saját magad dönts bizonyos helyzetekben. Nincs szükséged életvezetési tanácsokra és egyéb okoskodó megjegyzésekre. Ez a te életed, ne hagyd tehát, hogy mások mondják meg, miként kell élned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az az érzésed, hogy az általad befektetett munka nem úgy térül meg, ahogy azt annak előtte elképzelted, sokkal nagyobb sikereket szerettél volna, jóval rövidebb idő alatt elérni. Ne legyél azonban elégedetlen a jelenlegi helyzettel, hisz valamilyen oknál fogva ott kell most tartanod, ahol éppen vagy, hisz ahogy minden, ez is okkal történik. Amennyiben többet szeretnél elérni, azért bizony nem kis áldozatokat kell hoznod. Nem mindenki olyan szerencsés ugyanis, hogy csak úgy az ölébe hullik minden, ami az eszébe jut és vágyik rá. Te nem ebbe a kategóriába tartozol, neked meg kell dolgoznod mindenért, semmit nem adnak ingyen, ezt pedig el kell fogadnod, hisz bármenyire tiltakozol ellene, ez a helyzet bizony ugyanaz marad. Értékeld részeredményeket is, ne légy telhetetlen!

NYILAS (november 23-december 21)

Akadnak olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem titkoltan irigylik a tudásodat és az évek során szerzett tapasztalataidat. Ahelyett tehát, hogy megpróbálnának csapatban játszani veled, mindent elkövetnek, hogy megfúrjanak és diadalmaskodjanak feletted. Te azonban tökéletesen tisztában vagy vele, hogy hiába törtetnek, nem szállhatnak veled versenybe, így nem is különösebben izgat mindaz, ami körülötted történik. Magadra koncentrálj és légy büszke arra, amit eddig elértél. Mellesleg hárman úgysem lehet sakkozni!

BAK (december 22-január 20)

Hosszas morfondírozás után komoly elhatározásra jutottál, melyet a környezetedben élő, számodra fontos személyekkel is megosztasz. Noha nem mindenki fog örülni az általad meghozott döntésnek, mégis igyekezz elmagyarázni nekik, hogy ez esetben elsősorban önmagadat kellett előtérbe helyezned, nem mások véleményét, esetleges ellenérzéseit figyelembe véve megfutamodni az elől, amely előbb-utóbb úgyis bekövetkezett volna. Ha már eldöntötted, nincs értelme halogatnod a dolgot, egyszerűen zárd le azt, ahol eddig voltál és indulj el az új felé. Mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem sikerül valami első próbálkozásra, emiatt eléggé elkeseredett vagy és kellő motivációt sem érzel. Mivel azonban fontos ügyről van szó, meg kell ráznod magad és emelt fővel tovább menned. Egy kis bonyodalom még nem ok arra, hogy feladd és hátat fordíts mindennek, inkább gondolkodj, miként nyújthatnál még jobb teljesítményt, hogyan válhatnál még hatékonyabbá, és olyan irányba indulj el, ami elvezet a megoldáshoz. Fel ne add, hisz a sikerek csak rád várnak, a feladatod annyi, hogy sokkal nagyobb önbizalommal futsz neki egy-egy akadálynak!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepén gyakorlatilag semmi más nem lebeg a szemed előtt, mint az, hogy munka után felhőtlenül kikapcsolódj a szerelmeddel, ennek érdekében arra törekszel, hogy mihamarabb végezz a kötelezettségeiddel, akár olyan áron is, hogy összecsapod a munkát és mindennek gyakorlatilag kapkodva, logikátlanul pontot teszel a végére. Így azonban nem lesz elégedett veled senki a feletteseid közül, ráadásul benned is marad egyfajta hiányérzet, te ugyanis ennél sokkal maximalistább vagy. Ne akarj tehát feleslegesen konfliktushelyzetbe kerülni, bármennyire is csábít a munka utáni program, a kikapcsolódás, mégis próbálj arra ügyelni, hogy semmi és senki ne tudja elvonni a figyelmedet. Koncentrálj, építs fel a fejben logikusan mindent, s tedd úgy a dolgodat, hogy senki ne legyen elégedetlen veled. Így sokkal gyorsabban fog menni minden és te is hamarabb adhatod át magad a kikapcsolódásnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre, és kiderül, hogy pszichopata vagy-e!

Ez most nem a játékos tesztek egyike, ebből ugyanis komolyabb dologra derül fény, mégpedig arra, hogy pszichopata vagy-e.

Kép

Minden eddigit felülmúl Katalin, Vilmos és a gyerekek karácsonyi üdvözlőlapja

Úgy tűnik, hogy idén sokkal előbb tették közzé a szokásos karácsonyi családi portréjukat!

Kép

Heti horoszkóp december 11-17.: az Oroszlánok rég nem látott sikereket érhetnek el, a Mérlegek nehéz döntés előtt állnak

A következő hét is bőséggel tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek szülöttei számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Imádod a halat? Akkor van egy rossz hírünk: a vadon élő fajták szinte mindegyike fertőzött ezzel

Nem a higanyról van szó, valami egészen mással fertőzött a halak nagy része.

Kép

Sztárok, akik híres nagyszüleik hasonmásai, mi pedig eddig észre se vettük

„Mint két tojás”, „nem esett messze az alma a fájától”, „kiköpött mása” – nem egy, nem két mondás próbálja szemléltetni másokkal, hogy két ember között mekkora hasonlóság is van, még annak ellenére is, ha több generációnyi idő van köztük.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!